Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!!!
A ja nie śpię od 5:30! Obudziłam się i z nosa mi tak leciało, chyba za sucho mamy w pokoju. No i potem jeść mi się zachciało, no i wstałam:P
Siedzę z kawką, wyglądam przez okno i pięknie biało:D
Malutka niech będzie podobna do taty, bo On ma taki typ urody, że młodo wygląda:) A kobiecie taki atut się przyda na przyszłość
W sumie to nawet Teściowa powiedziała, że bardziej do Niego podobna.
Ilona92 wrote:Czesc dziewczyny !
Co do ruchów, fajne uczucie, ale jak bo as sie napręża w środku to tak boli , ze szok, a moja macica jest juz powyżej pępka bo mała leży np wzdłuż jednego boku i wypina chyba tyłek az czuc to.
O dokładnie. U mnie czasem, jak idę i zacznie tam kombinować, to muszę stanąć, bo tak jakoś niewygodnie się robi. I ostatnio to aż mnie bolało po Jej harcach wieczornych. Dlatego nie będę jeść słodkiego na wieczór. Bo po 3 nim 2 tak wariowała.
Miłego dnia!!!
-
Słodkie dzieciaczki
Moja wizyta wczoraj szybciutka, obejrzał raport z połówkowego i zdjęcia, powiedział że wszystko wygląda super. I dał mi skierowanie na krzywą cukrzycową. Już raz ją robiłam i zniosłam dobrze, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. USG mi nie robił, bo stwierdził że jak czuję regularnie ruchy, to ciąża się rozwijaW sumie trochę mi na rękę to było, bo tak mnie szczęka bolała po usunięciu zęba, że się apapami ratowałam. Ale dzisiaj już jest dobrze i wkrótce się będę zbierać do neurologa.
Aaaa, i mąż mnie odpuszcza od poniedziałku, bo oddzwonili do niego z pracą. I to taką, na którą najbardziej liczył - bo i zakres obowiązków taki, co robił w poprzedniej firmie, i kasa fajna. Ale najważniejsze, że praca na 3 zmiany, a nie ciągle nockiibishka, aga_90, Monnn, APrzybylska, Ilona92, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Madzia ja też nie śpię od świtu! Może nie tak wcześnie jak Ty, ale obudziłam się po 6 a dokładniej zmywarka mnie obudziła i się pokrecilam pokrecilam i stwierdziłam że nie będzie już spania i tak się płatam bo mężu jeszcze śpi bo na 9 idzie:-)
Czyli efekt harcow po słodkim po jakim czasie się pojawia? 3 minuty? Tak szybko? Heh chyba zacznę prowokować młoda słodkim żeby się mamusi ujawnila:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 07:42
-
nick nieaktualny
-
Następna wizyta 19.12
Moja sobie szaleje najczęściej koło 22, taka jej ulubiona poraA tak to po każdym posiłku po kilku minutach ją czuję. Jak się położę i dobrze kopnie, to aż widać że brzuch skacze w konkretnym miejscu
Też się bardzo przyzwyczaiłam do męża w domu. Wczoraj już nawet się śmiał, że skoro mi tak dobrze z nim w domu, to on dzwoni i mówi że nie chce tej pracyNo ale nie ma tak dobrze
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Hej
Dziewczyny macie świetne zdjęcia maleństw (mi przy przeglądaniu tych zdjęć łzy w oczach stanęły). Proszę o trzymanie kciuków - 17:15 połówkowe
.
Rano stanęłam na wagęobawiam się, że teraz tempo będzie zawrotne, u mnie już +5,5 kg.
Śnieg nadal sypie, a jutro mąż zabiera mnie do Wrocławia na jarmark bożonarodzeniowy
dziewiec.zero, Magdzia85F, Tęskniąca, APrzybylska, Etoilka, ibishka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia a ja na awokado
Nigdy nie jadlam awokado a tak na kanapkach obowiazkowo. Mniam
Ja od rana przy garachdzisiaj zrazy i panna cota.
Dzisiaj na zakupach dzidziol tak mnie kopnal albo usadowil sie na pecherzu ze az bolalo haha. Musialam stanac bo nie dalam rady isc
Zazdroszcze wam tego sniegu, u nas od wczoraj deszcz -
nick nieaktualnyMonnn u mnie już 8 kg!!! Szok!!! Nie przejmuj się!!!
Zazdroszczę jarmarku!!!Ale super!!!
Trzymam kciuki!!!
Dziewiec.zero widocznie potrzeba Ci dobrych tłuszczy. Ważne, że faza na zdrowe:-)
Moja siostra też mówiła, że na wschodzie kiepsko że śniegiem!
O matko! Ty już dziś na zakupach byłaś???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 10:04
Monnn lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
ja tylko na szybko, mam kilka rzeczy do zrobienia, nadrobię Was po południu. W kujawsko - pomorskim wczoraj też posypało, a dziś się topi, więc nie wygląda zbyt malowniczo.
Wczorajsza wizyta wspanialeZuzia na 100% jest Zuzią, waży już 510g
nic dziwnego, że ja już ważę 68
piękna, zdrowa, szyjka długa jak u łabędzia. Doktor nagrał nam filmik i wczoraj nie mogłam się od niego oderwać.
Miłego dnia i do potem
Kama, Aga Wasze maleństwa są cudowne
Sandra cieszę się razem z Tobą z wyniku NIFTY
Iza kto to wszystko zje, podziwiampierścionek się znalazł?
Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, Monnn, Tusianka, BP 02, grzanewino, aga_90 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyMonn trzymam kciuki!
Magdzia bylam bo zaprowadzilam malego do przedszkola i w drodze powrotnej do biedronki itp
Ja na plusie mam 3kg a czuje jakby to bylo z 30w dwa tugodnie przubralam 1kg wiec ksiazkowo w sumie, zreszta i tak mam juz gdzies
pozniej bede zrzucac
Wlasnie uslyszalam w radio ze bedzie podwyzka vatu na laktatory i tak jak myślałam ze nie kupie to moze jednak w razie gdyby sie skusze. Z olkiem mialam reczny aventu ale nie polecam, nie sciagalo to to prawie nic a nameczuc sie czlowiek musial... chcialabym kupic teraz elektryczny. Mysle ze by sie przydal w razie jakiegos wyjscia do przedszkola czy cokolwiek. Co myslicie?Monnn lubi tę wiadomość
-
Ja już kupiłam laktator elektryczny, był w promocji i to jeszcze z butelkami w gratisie
to jest jedyna rzecz na "po porodzie" póki co, (oprócz czapeczki i sliniaczka z napisem " my 1st Christmas" za 9 zł z Pepco - wiec moze rok poczekac
)
u mnie znowu się spiętrzyły problemy firmowo-zawadowo-szkolno-domowe i to oczywiscie teraz przed Świetami, kiedy wolalabym miec głowe wolna od zmartwien....ale coz takie zycie, czasem z górki, czasem pod gorke.
Wczoraj caly dzie przelezalam, czulam sie gorzej, wszystko mnie bolalo, a w nocy same koszmary.....dzis mam nadzieje, bedzie lepiej
Wy tez macie wrazenie, ze brzuch jest odrobine cieplejszy niz reszta ciala?
Milego dnia wszystkim
-
Tęskniąca wrote:Ja już kupiłam laktator elektryczny, był w promocji i to jeszcze z butelkami w gratisie
to jest jedyna rzecz na "po porodzie" póki co, (oprócz czapeczki i sliniaczka z napisem " my 1st Christmas" za 9 zł z Pepco - wiec moze rok poczekac
)
u mnie znowu się spiętrzyły problemy firmowo-zawadowo-szkolno-domowe i to oczywiscie teraz przed Świetami, kiedy wolalabym miec głowe wolna od zmartwien....ale coz takie zycie, czasem z górki, czasem pod gorke.
Wczoraj caly dzie przelezalam, czulam sie gorzej, wszystko mnie bolalo, a w nocy same koszmary.....dzis mam nadzieje, bedzie lepiej
Wy tez macie wrazenie, ze brzuch jest odrobine cieplejszy niz reszta ciala?
Milego dnia wszystkimod wczoraj tak mam, że wszystko będzie dobrze
A dziś jak się czujesz?
Też czuję, że brzuch jest cieplejszy i rośnie z dnia na dzień. Wyglądam jak bałwanek: mega cycki, brzuch i tyłek14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyAPrzybylska jaki duży Maluszek!!!
Ach 68 kiedy to było
Dziewiec.zero ja tu przodująca w tyciu jestem.
VAT podnoszą??? Ale tylko na laktatory? Czy w ogóle rzeczy dla dzieci???
Ja bym brała elektryczny!
Tęskniąca u mnie dużo cieplejszy brzuch i włosy jakieś dłuższe na nim :-o
-
Zejść dziewczyny!
U mnie tez biało, ale topi sie powoli wszystko, chociaż śniegu mam do kostki wiec bałwana by ulepił
Jeżu ja nie czuje, ze duzo przytyłam , ale moj brzuch, piersi sa ogromne i ostatnio sie zdziwiłam jak przy schylaniu po kąpaniu biustem zachaczam o brzuch, ktory grzeje jak kaloryfer! Uczucie dziwne jak bombka dotyka piłki haha
Cieszę sie z pozytywnych wizyt, za kolejne trzymam kciuki, bo APrzybylska masz 7.12? W moje urodziny
Ja następna mam 14, pozniej wizyty mam miec jakos co 2 tyg przez ciąże wysokiego ryzyka
Tak bombardujące tymi zdjęciami 3D, ze az sama bym takie chciała! Zazdroszczę i sama zapytam na następnej wizycie czy moj mi zrobi.APrzybylska, Tęskniąca, Etoilka, Magdzia85F, Monnn lubią tę wiadomość