Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!!!
A ja nie śpię od 5:30! Obudziłam się i z nosa mi tak leciało, chyba za sucho mamy w pokoju. No i potem jeść mi się zachciało, no i wstałam:P
Siedzę z kawką, wyglądam przez okno i pięknie biało:D
Malutka niech będzie podobna do taty, bo On ma taki typ urody, że młodo wygląda:) A kobiecie taki atut się przyda na przyszłość
W sumie to nawet Teściowa powiedziała, że bardziej do Niego podobna.
Ilona92 wrote:Czesc dziewczyny !
Co do ruchów, fajne uczucie, ale jak bo as sie napręża w środku to tak boli , ze szok, a moja macica jest juz powyżej pępka bo mała leży np wzdłuż jednego boku i wypina chyba tyłek az czuc to.
O dokładnie. U mnie czasem, jak idę i zacznie tam kombinować, to muszę stanąć, bo tak jakoś niewygodnie się robi. I ostatnio to aż mnie bolało po Jej harcach wieczornych. Dlatego nie będę jeść słodkiego na wieczór. Bo po 3 nim 2 tak wariowała.
Miłego dnia!!!
-
Słodkie dzieciaczki
Moja wizyta wczoraj szybciutka, obejrzał raport z połówkowego i zdjęcia, powiedział że wszystko wygląda super. I dał mi skierowanie na krzywą cukrzycową. Już raz ją robiłam i zniosłam dobrze, więc mam nadzieję, że tym razem też tak będzie. USG mi nie robił, bo stwierdził że jak czuję regularnie ruchy, to ciąża się rozwija W sumie trochę mi na rękę to było, bo tak mnie szczęka bolała po usunięciu zęba, że się apapami ratowałam. Ale dzisiaj już jest dobrze i wkrótce się będę zbierać do neurologa.
Aaaa, i mąż mnie odpuszcza od poniedziałku, bo oddzwonili do niego z pracą. I to taką, na którą najbardziej liczył - bo i zakres obowiązków taki, co robił w poprzedniej firmie, i kasa fajna. Ale najważniejsze, że praca na 3 zmiany, a nie ciągle nockiibishka, aga_90, Monnn, APrzybylska, Ilona92, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Madzia ja też nie śpię od świtu! Może nie tak wcześnie jak Ty, ale obudziłam się po 6 a dokładniej zmywarka mnie obudziła i się pokrecilam pokrecilam i stwierdziłam że nie będzie już spania i tak się płatam bo mężu jeszcze śpi bo na 9 idzie:-)
Czyli efekt harcow po słodkim po jakim czasie się pojawia? 3 minuty? Tak szybko? Heh chyba zacznę prowokować młoda słodkim żeby się mamusi ujawnila:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 07:42
-
nick nieaktualny
-
Następna wizyta 19.12
Moja sobie szaleje najczęściej koło 22, taka jej ulubiona pora A tak to po każdym posiłku po kilku minutach ją czuję. Jak się położę i dobrze kopnie, to aż widać że brzuch skacze w konkretnym miejscu
Też się bardzo przyzwyczaiłam do męża w domu. Wczoraj już nawet się śmiał, że skoro mi tak dobrze z nim w domu, to on dzwoni i mówi że nie chce tej pracy No ale nie ma tak dobrzeMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Hej
Dziewczyny macie świetne zdjęcia maleństw (mi przy przeglądaniu tych zdjęć łzy w oczach stanęły ). Proszę o trzymanie kciuków - 17:15 połówkowe .
Rano stanęłam na wagę obawiam się, że teraz tempo będzie zawrotne, u mnie już +5,5 kg.
Śnieg nadal sypie, a jutro mąż zabiera mnie do Wrocławia na jarmark bożonarodzeniowy
dziewiec.zero, Magdzia85F, Tęskniąca, APrzybylska, Etoilka, ibishka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia a ja na awokado
Nigdy nie jadlam awokado a tak na kanapkach obowiazkowo. Mniam
Ja od rana przy garach dzisiaj zrazy i panna cota.
Dzisiaj na zakupach dzidziol tak mnie kopnal albo usadowil sie na pecherzu ze az bolalo haha. Musialam stanac bo nie dalam rady isc
Zazdroszcze wam tego sniegu, u nas od wczoraj deszcz -
nick nieaktualnyMonnn u mnie już 8 kg!!! Szok!!! Nie przejmuj się!!!
Zazdroszczę jarmarku!!! Ale super!!!
Trzymam kciuki!!!
Dziewiec.zero widocznie potrzeba Ci dobrych tłuszczy. Ważne, że faza na zdrowe:-)
Moja siostra też mówiła, że na wschodzie kiepsko że śniegiem!
O matko! Ty już dziś na zakupach byłaś???Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 10:04
Monnn lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny ja tylko na szybko, mam kilka rzeczy do zrobienia, nadrobię Was po południu. W kujawsko - pomorskim wczoraj też posypało, a dziś się topi, więc nie wygląda zbyt malowniczo.
Wczorajsza wizyta wspaniale Zuzia na 100% jest Zuzią, waży już 510g nic dziwnego, że ja już ważę 68 piękna, zdrowa, szyjka długa jak u łabędzia. Doktor nagrał nam filmik i wczoraj nie mogłam się od niego oderwać.
Miłego dnia i do potem
Kama, Aga Wasze maleństwa są cudowne
Sandra cieszę się razem z Tobą z wyniku NIFTY
Iza kto to wszystko zje, podziwiam pierścionek się znalazł?Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, Monnn, Tusianka, BP 02, grzanewino, aga_90 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyMonn trzymam kciuki!
Magdzia bylam bo zaprowadzilam malego do przedszkola i w drodze powrotnej do biedronki itp
Ja na plusie mam 3kg a czuje jakby to bylo z 30 w dwa tugodnie przubralam 1kg wiec ksiazkowo w sumie, zreszta i tak mam juz gdzies pozniej bede zrzucac
Wlasnie uslyszalam w radio ze bedzie podwyzka vatu na laktatory i tak jak myślałam ze nie kupie to moze jednak w razie gdyby sie skusze. Z olkiem mialam reczny aventu ale nie polecam, nie sciagalo to to prawie nic a nameczuc sie czlowiek musial... chcialabym kupic teraz elektryczny. Mysle ze by sie przydal w razie jakiegos wyjscia do przedszkola czy cokolwiek. Co myslicie?Monnn lubi tę wiadomość
-
Ja już kupiłam laktator elektryczny, był w promocji i to jeszcze z butelkami w gratisie to jest jedyna rzecz na "po porodzie" póki co, (oprócz czapeczki i sliniaczka z napisem " my 1st Christmas" za 9 zł z Pepco - wiec moze rok poczekac )
u mnie znowu się spiętrzyły problemy firmowo-zawadowo-szkolno-domowe i to oczywiscie teraz przed Świetami, kiedy wolalabym miec głowe wolna od zmartwien....ale coz takie zycie, czasem z górki, czasem pod gorke.
Wczoraj caly dzie przelezalam, czulam sie gorzej, wszystko mnie bolalo, a w nocy same koszmary.....dzis mam nadzieje, bedzie lepiej
Wy tez macie wrazenie, ze brzuch jest odrobine cieplejszy niz reszta ciala?
Milego dnia wszystkim
-
Tęskniąca wrote:Ja już kupiłam laktator elektryczny, był w promocji i to jeszcze z butelkami w gratisie to jest jedyna rzecz na "po porodzie" póki co, (oprócz czapeczki i sliniaczka z napisem " my 1st Christmas" za 9 zł z Pepco - wiec moze rok poczekac )
u mnie znowu się spiętrzyły problemy firmowo-zawadowo-szkolno-domowe i to oczywiscie teraz przed Świetami, kiedy wolalabym miec głowe wolna od zmartwien....ale coz takie zycie, czasem z górki, czasem pod gorke.
Wczoraj caly dzie przelezalam, czulam sie gorzej, wszystko mnie bolalo, a w nocy same koszmary.....dzis mam nadzieje, bedzie lepiej
Wy tez macie wrazenie, ze brzuch jest odrobine cieplejszy niz reszta ciala?
Milego dnia wszystkim
Też czuję, że brzuch jest cieplejszy i rośnie z dnia na dzień. Wyglądam jak bałwanek: mega cycki, brzuch i tyłek14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyAPrzybylska jaki duży Maluszek!!!
Ach 68 kiedy to było
Dziewiec.zero ja tu przodująca w tyciu jestem.
VAT podnoszą??? Ale tylko na laktatory? Czy w ogóle rzeczy dla dzieci???
Ja bym brała elektryczny!
Tęskniąca u mnie dużo cieplejszy brzuch i włosy jakieś dłuższe na nim :-o
-
Zejść dziewczyny!
U mnie tez biało, ale topi sie powoli wszystko, chociaż śniegu mam do kostki wiec bałwana by ulepił
Jeżu ja nie czuje, ze duzo przytyłam , ale moj brzuch, piersi sa ogromne i ostatnio sie zdziwiłam jak przy schylaniu po kąpaniu biustem zachaczam o brzuch, ktory grzeje jak kaloryfer! Uczucie dziwne jak bombka dotyka piłki haha
Cieszę sie z pozytywnych wizyt, za kolejne trzymam kciuki, bo APrzybylska masz 7.12? W moje urodziny
Ja następna mam 14, pozniej wizyty mam miec jakos co 2 tyg przez ciąże wysokiego ryzyka
Tak bombardujące tymi zdjęciami 3D, ze az sama bym takie chciała! Zazdroszczę i sama zapytam na następnej wizycie czy moj mi zrobi.APrzybylska, Tęskniąca, Etoilka, Magdzia85F, Monnn lubią tę wiadomość