Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Uszka gotowe - 1400 sztuk biorę się za pierniczki bo wczoraj już miałam zaczynac w zorientowałam się że zgubiłam gdzieś pierścionek zaręczynowy, nie czułam w którym momencie mi zleciał, i nagle patrzę a ja mam tylko obrączke. I zajęłam się szukaniem a potem rozpaczaniem nas też wali śniegiem na oślep.. Ciekawe czy to już ta właściwą zima.
Tęskniąca, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że się znalazł....
A moja maleństwo dziś w nocy świetowało Andrzejki lub Katarzynki, bo taką "Makarene" mi odtańcowało w brzuchu w środku nocy, że aż mnie rozbawiłoMonnn, grzanewino, Ilona92, BP 02, ibishka, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie wczoraj Ada skopała tak, że ledwo się z boku na bok przekładam. A i puszczam Jej radio świąteczne.
Te 1400 uszek to SZACUN!!!
U mnie też śnieg sypie. Auto mamy w naprawie i zrobiliśmy z Mężem chyba z 8 km żeby paczki podbierać. Bo w 3 miejscach.Monnn, dziewiec.zero, Ilona92, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie znalazł się
Ale dziś już przynajmniej humor mam lepszy bo wczoraj była masakra. Ostatnia tura pierniczkow w piekarniku.
Ale wam zazdroszczę tych ruchów! Tak bym już chciała czuć! Kilka razy poczułam cos dziwnego ale bardzo delikatnego ale moja gin powiedziała że to za wcześnie i to jelita pewnie. A mi się tak marzy kopniak:-) -
Hej!
Witamy się po wizycie
Nasz Maluszek stwierdził, że nie lubi być fotografowany, bo ciągle zasłaniał się rękami
Ale cudowne uczucie popatrzeć na tak super sprzęcie na Dzidziolka )
A oto i nasz Pawełek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 14:12
Sylwiaa95, Tusianka, Magdzia85F, grzanewino, Tęskniąca, BP 02, Monnn, ibishka, Ilona92, APrzybylska, aga_90, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Emily89 wrote:
Ojejkuu jakie słodkie maleństwoWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 14:18
Emily89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny!
Dostalam wyniki NIPT i wychodzi ze maluch zdrowy takze lekko mi na sercu:)
Moja mamuska szaleje - kupila tyle ciuszkow, ze ja nie wiem jak sie do domu zabiore
Skarpetki, niedrapki, bodziaki, czapeczki- juz musialam jej dzis mowic w sklepie ze naprawde wystarczy
Emily- sliczny Pawelek
Ibishka- zaloz manufakture, ta ilosc pierogow jest porazajaca!Tusianka, grzanewino, Sylwiaa95, Magdzia85F, Emily89, ibishka, Ilona92, APrzybylska, Monnn, aga_90, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny !
Ibishka podziwiam za ilosc hurtowa uszek, a pierscionek pewnie znajdzie sie na pewno! Moze podczas lepienia ześlizgnął sie do ciasta lub farszu? Co do ruchów, fajne uczucie, ale jak bo as sie napręża w środku to tak boli , ze szok, a moja macica jest juz powyżej pępka bo mała leży np wzdłuż jednego boku i wypina chyba tyłek az czuc to.
Emily super zdjecie i dobrze, ze prawidłowo sie rozwija
U mnie śnieg z deszczem, biało jak nie wiem co, ale to pierwsze straszenie jak co roku niestety:(
BP super wiadomość!
Brzuch mam taki, ze ciasno mi w połowie rzeczy z górnej garderoby
Ja zakupiłam produkty na ciasta i duperele. Mam ochote na rklerki także jutro sie za nie zabieram bo nie mam szprychy na dole w kuchni a montują mi schodyMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ojej faktycznie ślicznie
U nas podobnie ale kurcze ciemno i zdjęcia nie robią takiego szału jak Twoje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cbee69be3efe.jpg[/url
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76143716212e.jpgaga_90, Magdzia85F, Tęskniąca, Monnn, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
wreszcie znalazłam chwilę żeby do Was zajrzeć
oto nasz Wiktorek:
jest zdrowy, waży już 380g i mierzy 21cm ! mamy filmik i jest cudowny
Wasze Maluszki też śliczne, gratuluję pozytywnych wizyt i czekam na resztę
ibishka- 1400 uszek? mój brat byłby zachwycony, on zaczyna i kończy Wigilię na barszczu z uszkami szacun!
a co do pierścionka, to może będzie w którymś z uszek i ten kto znajdzie będzie miał szczęście przez cały najbliższy rok
3mam kciuki żeby się znalazł, ja swój zgubiłam niestety skutecznie, na szczęście już po ślubie.. za to mój mąż obrączke zgubił ze 3 razy, tyle że on nieskutecznie bo za każdym razem znajdujemyibishka, Magdzia85F, dziewiec.zero, Monnn, grzanewino, Etoilka, Tusianka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale jeśli nie wychodziłaś z domu, to znajdzie się na pewno
ja jak zgubiłam swój, to tego dnia byłam w kilku marketach (szukaliśmy sprzętu i remontowaliśmy mieszkanie), wszędzie wróciłam, ale bez skutku
zapomniałam dodać że syn podobny do tatusia!!Ilona92 lubi tę wiadomość