Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
APrzybylska wrote:Ile chcesz robić? ja zrobiłam 60 pierogów i myślałam, że to sukces.
Hehe a co do pierogów to ja na dwudniowy obiad dla mnie i męża muszę 100 minimum robić bo on pochłania pierogi aż do pęknięcia.. Tak lubi więc u mnie masowe ilości zawszeMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyibishka wrote:W zeszłym roku miałam 1700 trochę dałam mamie trochę siostrze a my jesteśmy lasuchy na uszka to się nie zmarnowały:)
Hehe a co do pierogów to ja na dwudniowy obiad dla mnie i męża muszę 100 minimum robić bo on pochłania pierogi aż do pęknięcia.. Tak lubi więc u mnie masowe ilości zawsze
To ja około 300-400 robię co roku i myślałam że to dużo, szacunek:)Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
1500? Matko ja uszka jem moze dwa razy do roku, pierogów na raz moze zjem z 10 wiecej sie nie mieści, grzybow suszonych mam duzo także moze zrobie w tym roku, jest jedno ale nie wiem jak sie robi ciasto zeby było super miękkie i cienkie. Zreszta nie mam praktycznie dla kogo robic pierogów. Chociaż bardzo lubie ze szpinakiem i serkiem Ala feta
-
nick nieaktualny
-
Chyba u cioci, albo w domu. Sprawa tatusiowa w toku
Mnie swieta zawsze kojarzą sie z napięciem, jakas spina, ubieraniem choinki w wigilie, szykowaniem, kolacja i tv! No bo jak to bez puszki z obrazkami. Fajne swieta to były jak nie chodziłam jeszcze do szkoły, pozniej sprawy rodzinne na pieńku u tak duzo osob sie odizolowało. -
nick nieaktualnyNie bądź sama, bo to najgorsze.
Sprawa tatusiowa? Czyżby zaczyna zdrowieć podejście???
U mnie było różnie. Kłótnie, płacze...ale ja tak kocham święta, że zapominam o złym i żyję tym dobrym!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 18:22
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Wiadomo, że chciałoby się jak najlepiej spędzić ten czas, zwłaszcza teraz. Ale jak to się mówi święta, święta i po świętach. Szybko minie i ani się obejrzymy będziemy mamuśkami
Ilona mam nadzieję, że sprawa tatusiowa ułoży się pozytywnie. Tak, jak Magdzia pisze, nie zostawaj sam na Święta. W zeszłym roku ja byłam solo i nie wspominam tego dobrze
U nas w domu też bywało różnie, zawsze szczyt emocji był tuż przed opłatkiem, a potem robiło się cicho. To był mój ulubiony momentIlona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyJa w tym roku jakos nie czuje swiat. Zawsze czekalam liczylam dni a teraz marze o tym zeby bylo juz po. Postaram sie tylko dla syna a dla mnie to moze poprostu ta magia swiat juz minela i jestem za stara
A moze dopadnie mnie przed samymi swietami? -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry,
Ja dziś w planach mam gołąbki - to będzie mój debiut trzymajcie kciuki
Planowałam zabawę z piernikami bliżej Świąt, ale skutecznie mnie namówiłyście i chyba zacznę już w ten weekend tylko musze przepis odnaleźć.
Wypadałoby wziąć się za sprzątanie przedświąteczne, ale w moim stanie skutecznie to odraczam w czasie Powiedźmy, że czekam na natchnienie
u mnie już biało i cały czas sypie a nastrój świąteczny tak silny, jak nigdy dotąd w moim dorosłym życiuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2017, 08:05
ibishka, Magdzia85F, Monnn, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Za oknem pruszy śnieg, na forum nastrój iście świąteczny, a ja w tym wszystkim cieszę się jak duże dziecko . Mam wrażenie że to właśnie nasze malutkie szkraby powodują to, że w tym roku chcemy chłonąc tego WIĘCEJ
Miłego dnia :*Magdzia85F, grzanewino, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej! ja dzisiaj biore sie za pierniczki, pierwszy raz w zyciu zobaczymy co to wyjdzie.
20km od nas jest bialo a u nas nic a nic. Wrrr
Teskniaca ja tez odraczam w czasie sprzatanie az mnie najdzie chec
Znalazlam w Internecie melodyjki z karuzelki ktora mielismy z olkiem i puszczam do brzuszka. Wiecie jak kopie? jak przyloze tel jest spokoj a tylko zabiore zaczyna kopac wiec chyba sie podobaMonnn, grzanewino, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
My już dawno po śniadanku, Gabryszka budzi mnie punktualnie o 8 i chce jeść Przeglądam sobie właśnie youtuba, żeby ściągnąć jakieś melodyjki na telefon i puszczać małej
U nas dzisiaj mgliście, jedynie auta zaszronione. No i dosyć mroźno. Ale u nas te zimy i tak są dosyć łagodne.Ilona92 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm