Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Z leków obecnie przyjmuje tylko Luteinę i Letrox, plus biorę witaminy dla mamusiek, a poza tym nie dokładam nic. Jakoś mam blokadę i nawet gdy bardzo mnie bolało nie brałam ani Nospy, ani Paracetamolu na głowę. Mam dość wysoką tolerancję na ból, bo u mnie każda miesiączka to był koszmar
Ibishka ja na weekend planuję masową produkcję pierniczków dziś będzie galaretka z truskawkami, mam zamrożone najpiękniejsze z ogrodu teścia mojej siostry.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyEmily kciuki za połówkowe!!!
Ja no spe brałam kilka razy. A tak biorę letrox i pregna plus. I tyle.
Wczoraj cały dzień mnie głowa bolała, okazało się, że zatoki, bo jak wyszłam na dwór to masakra. Choć opatulona byłam. Apap wzięłam pod wieczór i przeszło. Też staram się brać na ból w ostateczności.
A u mnie śnieg pada -
nick nieaktualny
-
Hej.. dobrze tu wejsc i przeczytac ze duzo nas ma tak z tym brzuchem Ja mam czasem normalny a czasem jak kamień dosłownie. Alr wczoraj to juz moja mała przegieła.. jak lezałam to nagle brzuch po prawej strobie zrobił sie okropnie twardy i było widac taka doslownie kulke przez ciało.. w pon. Miałam prenatalne i była głową w dół(zreszta caly czas tak jest od miesiaca) i pomyslalam ze chyba wtedy zmienila pozycje :p dziwne to wszystko i zarazem fajne i ciekawe takze chyba trzeba do tego przywyknać taki nasz los :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny.
Wklejam Wam mój przepis, piecze z niego cała rodzinka;) Pierniczki pyszne, ja już 4 raz piekę Świąteczny zapach w całym domu, do tego w Empiku kupiłam płytę z muzyką z Listów do M także głupawka świąteczna u mnie na maxa:)
https://naforum.zapodaj.net/224d405422a6.png.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2017, 14:02
APrzybylska, Sylwiaa95, Magdzia85F, grzanewino, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Monnn wrote:Cześć dziewczyny.
Wklejam Wam mój przepis, piecze z niego cała rodzinka;) Pierniczki pyszne, ja już 4 raz piekę Świąteczny zapach w całym domu, do tego w Empiku kupiłam płytę z muzyką z Listów do M także głupawka świąteczna u mnie na maxa:)
https://naforum.zapodaj.net/224d405422a6.png.htmlMonnn lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny muszę napisać, na przeciwko pracy mam taki bar bardzo dobre jedzenie, znam ten bar od lat, wchodzę bo nie miałam dzisiaj z domu nic na obiad i przede mną babka wzięła watrobke, więcej też i muszę wam powiedzieć że ją wchlonelam, matko takich pyszności nie jadłam od ponad 10 lat. Teraz mój Łukaszek szaleje:)
Ja mam dobry przepis z kawą ziarnista na pierniki bardzo dobre podeślę na forumMagdzia85F, grzanewino, Monnn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja zaczynam akcie uszka mam zamiar zrobić zapas na święta, mam prawie kg grzybów suszonych to myślę że uda się koko 1500 zrobić do tego mnie naszło na barszcz to od razu robię to będzie na jutro na obiad
Fajny przepis na te pierniczki, spróbuję też zrobićMagdzia85F, Tusianka, Monnn, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ibishka wrote:A ja zaczynam akcie uszka mam zamiar zrobić zapas na święta, mam prawie kg grzybów suszonych to myślę że uda się koko 1500 zrobić do tego mnie naszło na barszcz to od razu robię to będzie na jutro na obiad
Fajny przepis na te pierniczki, spróbuję też zrobićibishka lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]