Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a propos "Sroka o" ona miała kiedyś takie porównanie proszkow/płynów do prania, ale chyba zostało usunięte z bloga, czy któraś z was się orientuję w czym najlepiej te ubranka prac?
Co do promocji w Rossmanie też chyba skorzystam, chociaż muszę popatrzeć na daty ważności. Wybiorę chyba Hippp i spróbuję kremu z filtrem MomMe, na wiosenne spacery powinien się przydać, oraz WaterWipes. -
nick nieaktualnyMachirude tak wszystko z lidla, posciel to trojpak poszewka na posciel- kokderke poduszke i przescieradlo. Na poczatek nie bardzo potrzebne te poszewki bo poscieli jako tako sie nie uzywa ale pozniej warto miec teraz to bardziej kocyk i np poduszka klin sie przyda, w sensie od poczatku. Wymiary ma 135x100 poduszka 40x60 i przescieradlo na gumce 60-70x120-140
machirude lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
ja niestety muszę zrobić glukozę przed 20.12 bo wtedy mam wizytę i mam dylemat, czy zrobić ją razem z innymi zleconymi badaniami 13.12 (23 tyg 2 dni) czy 18.12 (24 tydz 0 dni) ale wtedy nie mam pewności czy zdążę odebrać wyniki przed wizytą. Co byście mi doradziły?
Wczoraj byłam w teatrze i Panie przepuściły mnie do toalety , pierwszy raz mi się zdarzyło , aż się o mało nie wzruszyłam
A później wieczorem dla równowagi "moja kochana mamusia" spowodowała, że się poryczałam...czy ja kiedyś wydorośleje na tyle, że jej docinki przestaną sprawiać mi przykrość?
Aaaa...kupiłam dziś Piccolo na Sylwestra haha, promocja była 7 zł Truskawkowego Będę udawać, że to Prosseco z truskawakmiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 grudnia 2017, 12:30
dziewiec.zero, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj maluch zaczal kopac az widac jak brzuch sie rusza od czwartku do wczoraj wieczora prawie wcale go nie bylo czuć nawet pod reka a tu teraz tak szaleje
Tusianka, Magdzia85F, dziewiec.zero, ibishka, machirude, APrzybylska, Ilona92, Etoilka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwiaa95 wrote:Dzisiaj maluch zaczal kopac az widac jak brzuch sie rusza od czwartku do wczoraj wieczora prawie wcale go nie bylo czuć nawet pod reka a tu teraz tak szaleje
Moja Mała mam nadzieję, że też się zaraz uaktywni, bo weekend chyba przespała, parę razy się powierciła i tyle, już zaczynam się martwić.
Tęskniąca wrote:A później wieczorem dla równowagi "moja kochana mamusia" spowodowała, że się poryczałam...czy ja kiedyś wydorośleje na tyle, że jej docinki przestaną sprawiać mi przykrość?
Ja jestem po 30 i rodzice, to nadal najlepszy sposób na niskie ciśnienie... mam nadzieję, że dziecko da mi siłę i pozwoli poukładać priorytety. -
Dzięki za opinie na temat kosmetyków dla siebie super-spoko, zero problemów. Mam takie sprawdzone od lat, ale też testuję (to znaczy przed ciążą testowałam na sobie), jednak na bobasku wolałabym nie robić eksperymentów. Wiadomo też, że różnie mogą reagować, no ale tego się nie przewidzi.
Na razie do prania - Lovela (to większość poleca), do pielęgnacji raczej Hipp.
Klaudia z badaniami, to ciężko doradzić, bo jeżeli masz nie doczekać wyników przed wizytą, to może lepiej nie ryzykować. Z drugiej strony może uda się w labie przekonać, że wyniki mają być na "cito"?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Czesc Dziewczyny
Dziewiec zero- mam taka sama poscielke kupiona ( ta z kropkami) i to body w paski wydaje mi sie ze te lidlowe ubranka sa naprawde dobrej jakosci- w dotyku sa bardzo przyjemne
Z kosmetykow- ja pewno bede serii dziecinnej ziaji uzywac. Uwielbiam ich kosmetyki, sluza mi lepiej niz vichy
W ostatnich wynikach wyszla mi jakas paskudna anemia i to juz nie fizjologiczna, a mocno ponizej norm (zelazo 6 przy normie 10-32) wiec czekam co nowego mi lekarz powie.
Ja mam obciazenie glukoza za tydz. To bedzie poczatek 24 tyg, ale moj lekarz kazal robic szybciej ( wczesniej mialam skierowanie na styczen)- zgadzam sie kazdy lekarz to inaczej widzi
Pieknego poniedzialku -
BP 02 wrote:Czesc Dziewczyny
Dziewiec zero- mam taka sama poscielke kupiona ( ta z kropkami) i to body w paski wydaje mi sie ze te lidlowe ubranka sa naprawde dobrej jakosci- w dotyku sa bardzo przyjemne
Z kosmetykow- ja pewno bede serii dziecinnej ziaji uzywac. Uwielbiam ich kosmetyki, sluza mi lepiej niz vichy
W ostatnich wynikach wyszla mi jakas paskudna anemia i to juz nie fizjologiczna, a mocno ponizej norm (zelazo 6 przy normie 10-32) wiec czekam co nowego mi lekarz powie.
Ja mam obciazenie glukoza za tydz. To bedzie poczatek 24 tyg, ale moj lekarz kazal robic szybciej ( wczesniej mialam skierowanie na styczen)- zgadzam sie kazdy lekarz to inaczej widzi
Pieknego poniedzialku14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Biore zelazo juz w sumie od miesiaca, ale chyba sie nie przyjnuje mam syropek z burakow (ohyda) i tabletki niby z hemowego. Z tym ze poki co dawka tabletek niska- 1 na 2-3 dni, profilaktycznie bo wczesniej bylam jednak w normie, choc dolnych rejonach.
Pewnie dostane dawke uderzeniowa
Co najsmieszniejsze, poki co nie czuje zadnego oslabienia zbytnio ani noc, wiec to musi byc swiezy spadek -
nick nieaktualnyJa mam ubrania dla olka z lidla i bardzo chwale, tak samo buty czy kurtki. Niska cena a jakosc ok tylko np bluzki czy koszulki strasznie sie rozciagaja, i widze ze im wiekszy rozmiar tym gorsza jakos niedtety, czyli jak w pepco hahaga
BP ja tez wszystko z ziajki ten plyn do kapieli natluszczajacy moge smialo porownac do emolium
I uwielbiam mleczko do ciala takie z niebieskim konikiem.
Czy ktoras moze sie orientuje czy mozemy stosowac nizoral? Jakis potworny lupiez mi sie zrobilBP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Nie mogę się doczekać wielkich zakupów dla Zuzki najbardziej jak już znajdę idealny wózeczek
BP 02, Tęskniąca lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
dziewiec.zero wrote:
Czy ktoras moze sie orientuje czy mozemy stosowac nizoral? Jakis potworny lupiez mi sie zrobil
znalazłam w necie, że przed zastosowaniem trzeba skonsultować z lekarzem jak wszystko w ciąży. W ulotce jest napisane, że można go zastosować jak lekarz uzna, że to konieczne.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
dziewiec.zero wrote:Czy ktoras moze sie orientuje czy mozemy stosowac nizoral? Jakis potworny lupiez mi sie zrobil
ja się pytałam swojej lekarki i powiedziała, że szampon jak najbardziej tak, tabletki kategorycznie nieIlona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyBP wogole zapomnialam dopisac ze jestem w szoku ze ty jeszcze chodzisz i funkcjonujesz hahaha jakim cudem przy takiej anemii??
Czytalam ta ulotke ale wlasnie napisane jak wszystkie produkty odnosnie ziazy i kp
Narazie mecze h&s
Serio promocja na lovele? nie widzialam na weekend.
I tak pewnie po nowym roku kupie.
Rozpisalam sobie liste i bede pomalu kompletowacIlona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
dziewiec.zero wrote:BP wogole zapomnialam dopisac ze jestem w szoku ze ty jeszcze chodzisz i funkcjonujesz hahaha jakim cudem przy takiej anemii??
A tak szczerze, mysle ze uderzy to za chwile... pewnie poki co z zapasow reszte wyciagamy ale juz sie musza konczyc... wiec czas dzialacAPrzybylska lubi tę wiadomość