Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Monnn wrote:Cześć
Ja ostatnio niby w dobrym humorze ale za cholery chęci do świątecznych porządków:) Dla Ali bądź Asi (Ania proszę dopisz nas z terminem 13.04) jeszcze ciuszków nie mamy. Zaczynamy po nowym roku a to już za chwile
W ogóle powiem Wam że świat jest taki mały, poskladalam kilka faktów i odkryłam, że znam Madzia Twojego męża
Ja chęci mam, ale nie mam siły, wystarczy, że przejadę się z odkurzaczem po mieszkaniu i już mam dość. A jak u Was dekoracje świąteczne?Monnn lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyMonnn wrote:Cześć
Ja ostatnio niby w dobrym humorze ale za cholery chęci do świątecznych porządków:) Dla Ali bądź Asi (Ania proszę dopisz nas z terminem 13.04) jeszcze ciuszków nie mamy. Zaczynamy po nowym roku a to już za chwile
W ogóle powiem Wam że świat jest taki mały, poskladalam kilka faktów i odkryłam, że znam Madzia Twojego męża
Monnn? To mnie zaintrygowałaś!Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Hej, witamy się w 25 tygodniu i już z 61,6 kg
Od kilku nocy mam problem ze spaniem, jest to dla mnie nowość i ciężko mi się z tym pogodzić na dodatek dzisiaj nasz pies o 5:00 stwierdził że chce wyjść na dwór a potem że chce towarzystwa i zaczął śpiewać.. Skapitulowałam o 6:00 i poszłam na śniadanie
Mała zaczęła etap pt. “wyjdę głową przez mamy brzuch” cieszę się, że daje o sobie znać ale jednak wolę jej subtelne kopniaki
Ja właśnie walczę z gwiazdą na choinkę, musi być idealna więc mam zajęcie na jeszcze kawał dniaIlona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyWitajcie
Ja też podobnie. Fatalnie się czuje dzisiaj, jakaś taka rozbita, strasznie kręci mi się w głowie, brzuch twardnieje, a jeszcze tyle godzin w pracy
Ja też nie mam jeszcze ubranek,
Ostatnio mam schizy żeby nie urodzić wcześniej, jutro pokazuje mi granicę przezywalnosci i już obcxytalam wszystko jak to ja.
Miłego wizytowania, pozdrawiam serdecznieIlona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej pomarańczka!
U mnie też noce gorsze. Ułożyć się nie mogę i brzuch już ciężki!
O już 25 tc:-) gratulacje!!!
Waga nieduża:-) z resztą Ty powoli tyjesz.
U mnie też wiercioch, ale nie rąbie mnie mocno;-)
Samą robisz gwiazdę???
Kciuki za wizyty!!!
Agiii ja wczoraj taka byłam. A brzuch twardnieje, bo pewnie odpocząć musisz. Do której w pracy?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Pomarańczka pochwal się gwiazda jak już ją odpicujesz;) ja strasznie lubię te wszystkie gadżety świąteczne dzisiaj jedziemy kupić choinkę póki wybór jeszcze spory.
Też mam dziś wizytę, ale zapewne będzie bez usg stary sprzęt babka ma i nie chce robić.
Madzia miałam siedzieć cicho, ale stwierdziłam ze skoro ja już niejako Ciebie znam to będzie fair jak się tą informacją z Tobą podzielę.pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonnn wrote:Pomarańczka pochwal się gwiazda jak już ją odpicujesz;) ja strasznie lubię te wszystkie gadżety świąteczne dzisiaj jedziemy kupić choinkę póki wybór jeszcze spory.
Też mam dziś wizytę, ale zapewne będzie bez usg stary sprzęt babka ma i nie chce robić.
Madzia miałam siedzieć cicho, ale stwierdziłam ze skoro ja już niejako Ciebie znam to będzie fair jak się tą informacją z Tobą podzielę.
Jesteś z Sochaczewa? -
nick nieaktualny
-
Haha no to faktycznie ten świat jest Mały
Magdzia, tak robię sama, próbna robocza mała wyszła, teraz pora na tą właściwą nieco większą cyrkiel, kątomierz i do przodu jak będzie gotowa i jej po drodze nie popsuję to pokażę
Co do wagi to startowałam z 55 kg więc już 6,5 kg do przodu ale fakt widać to tylko po brzuchu i cyckach
A jeśli chodzi o spanie to na pewno już wiem, że muszę zapomnieć chwilowo o spaniu na prawym boku, zostaje mi półbok albo lewy bo spania na plecach mój kręgosłup nie wytrzymujeibishka lubi tę wiadomość
Hej dziewczyny,
ja się chyba robię nieznośna właśnie opieprzyłam faceta w kolejce po choinkę, no i matce się postawiłam ....uuuu...dobrze że mieszkam sama, bo współczułabym współlokatorom ;p;p;p
co do wagi, to jestem na podobnym poziomie, 6,3 kg na plusie.
Miłego dnia i udanych wizyt
ibishka, Ilona92, machirude, Monnn lubią tę wiadomość
-
A ja chyba w końcu zaczynam zauważać większy przyrost brzucha
Z dzisiejszej wagi +2,2kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56bc2dba35e4.jpgTęskniąca, APrzybylska, Etoilka, Tusianka, Ilona92, machirude, pomarańczka_33, BP 02, Monnn, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to jest gotowa, do perfekcji trochę jej brakuje ale ogólnie całkiem może być
nie wiem czemu zdjęcia bokiem weszłyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 15:25
Tusianka, Magdzia85F, APrzybylska, Tęskniąca, Monnn, Etoilka, machirude, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
Tęskniąca, ja wczoraj zrobiłam karczemną awanturę swojemu Mężowi aż mi potem głupio było... Moje hormony też się jednak uaktywniają
Ibishka, piękny brzusio
Machirude, a co zakupiłaś?
Ja ostatecznie zrezygnowałam z zakupów dla Kiry, szafę ma już pełną a w sobotę byliśmy na zakupach dla Męża no i Święta się zbliżają, trzeba trochę przystopować z wydatkamimachirude lubi tę wiadomość
wróciliśmy z miasta
usg super wyniki, tylko zdjęć nie dostaliśmy, ale to nic
w Lidlu nie mogłam się na nic zdecydować, ale w piątek będę znowu, to już coś kupię
w Rosmanie tak samo
no iiiii na 90% będzie dziewczynka oczywiście Dorotka
termin porodu niezmiennie 24/04/2018pomarańczka_33, Tusianka, APrzybylska, Tęskniąca, BP 02, Monnn, Agiii37, Etoilka, Ilona92, machirude, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grzanewino wrote:wróciliśmy z miasta
usg super wyniki, tylko zdjęć nie dostaliśmy, ale to nic
w Lidlu nie mogłam się na nic zdecydować, ale w piątek będę znowu, to już coś kupię
w Rosmanie tak samo
no iiiii na 90% będzie dziewczynka oczywiście Dorotka
termin porodu niezmiennie 24/04/2018
w sumie to i ja w niedzielę trochę "powarczałam" na męża, ale oczywiście nie bez powodu
Dorota gwiazda wyszła perfekcyjna
Ja chyba jakoś nie w temacie jestem: co jest teraz w Lidlu?pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Rzeczy dla dzieciaczków i dla mam
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=343
Miałam jechać dzisiaj poszperać, czy coś jeszcze jest z tych rzeczy, ale czekam na kuriera od rana. Ech, żadnej informacji w jakich godzinach orientacyjnie będzie, numeru do niego też na infolinii nie chcą podać i tylko że ma czas do 18:30...
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ibishka - śliczny brzusio
Pomaranczka - gwiazda rewelacyjna
Grzanewino - gratuluje córci
APrzybylska - w Lidlu sa ciuszki i inne dzieiciece gadżety w biobawełny, w Rossmannie promocja 2+2 na kosmetyki dla maluchow a w Biedronce z karta promocja na Lovele (do prania).
Ja tez mam juz choinkę - żywa , w doniczce musze poprosic brata, zeby mi ja postawil tam gdzie ma stac i zaczne ubierać
Przegladajac wózki coraz blizej jestem jednak Quinny Rachel Zoe.APrzybylska lubi tę wiadomość