Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
BP 02 wrote:Bo ja jestem twarda sztuka
A tak szczerze, mysle ze uderzy to za chwile... pewnie poki co z zapasow reszte wyciagamy ale juz sie musza konczyc... wiec czas dzialac
Może zadzwoń do lekarza z tym wynikiem żeby od razu dawkę zwiększył?BP 02 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Bp pewnie dostaniesz lepsze tabletki na żelazo:)
Ja po czerwonym mięsie nie mam zaparć, wogole po mięsie jest ok, a wędliny i mieso jest praktycznie codziennie, także to indywidualna sprawa, ale czytałam ze duza suplementacja moze to spowodować. Hmm mize wiecej liściastych jedz np jarmuz plus dod wit c bo niehemowe gorzej sue wchłania, moze smoothie z pietruszki(natki) ? Ponoc kostka tofu pokrywa 50% dziennego zapotrzebowania., a no i kakao dozwolone
Daj znac co lekarz powiedział!BP 02 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Ja dziś miałam wizytę. Malutka wiercipięta! Stópki ma przecudne!!!
Ogólnie wizyta ok. Ginekolog polecił też brać żelazo, choć BP Ty to faktycznie masz niski!!!
Waga za to, jak szalona do góry! Mam już 10 kg na plusie. Lekarz mnie pocieszał, nie ochrzanił. A mnie wstyd!!! :'(
Lidla nie odwiedziłam. Jutro komoda z Ikei będzie już moja:-)Tusianka, Ilona92, grzanewino, BP 02, Tęskniąca, Monnn, Etoilka, aga_90, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BP u mnie ten sam problem z żelazem, leczę się od kilku lat, pół roku tabletki i pół roku spokój;) jak pierwszy raz zglosilam się do lekarza z wynikami to pytał czy w ogóle mam siłę chodzić, dał skierowania na okropne badania typu gastro i kolono..... a teraz mówią, że taka moja natura
-
Monnn wrote:BP u mnie ten sam problem z żelazem, leczę się od kilku lat, pół roku tabletki i pół roku spokój;) jak pierwszy raz zglosilam się do lekarza z wynikami to pytał czy w ogóle mam siłę chodzić, dał skierowania na okropne badania typu gastro i kolono..... a teraz mówią, że taka moja natura
O nie! Ja nie pojde na te badania to Felix mi wszystko zjada
A u Ciebie nie wyszlo od czego to? A jak teraz w ciazy? -
nick nieaktualny
-
Ja planuje prac na przelomie stycznia i lutego. Wloze pozniej ubranka w poszewke od koldry i mysle ze bedzie spoko nie chce zostawiac sobie prasowania na ostatni miesiac chociaz wiele kobiet tak robi i swietnie sobie radza ale moj mozg musi miec wszystko co sie da mozliwie wczesniej przygotowane xD
Mam juz wyniki OGTT-nie ma cukrzycy! ♡Magdzia85F, ibishka, Tęskniąca, Tusianka, BP 02, grzanewino, APrzybylska, Etoilka, Sylwiaa95, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Witam się na półmetku
Ja idę dziś mocz zanieść do badania.
Kurcze ledwo przetrwalismy te wichury.. Na szczęście koło 11 ma się uspokajac ten wiatr.. Nieraz tu wiało ale to co się działo dwa ostatnie dni to szok. Pierwszy raz widziałam żeby 240l pełny ciężki kubeł na śmieci unosił się w powietrzu. Później trzeba będzie ogarnąć jakoś podwórko po tej masakrze..
Ja planuje zacząć początkiem marca tak żeby do połowy mieć wszystko gotowe
Ja też raczej z tych co wola mieć wcześniej
Milego dnia wszystkim
Szok! Pierwszy raz w życiu w lab nie było żywego ducha w kolejce czemu tak nie jest jak idę na badania krwiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 grudnia 2017, 09:16
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
grzanewino wrote:my (ja+dzidź) zaraz jedziemy na usg połówkowe i do lidla i do rosmana później
Ja dziś wstałam nie lewą, a nie wiem którą nogą, bo będę albo rzucać nożami, albo w kącie płakać Pranie też odkładam na marzec, bo mam nadzieję, że będę mogła suszyć na balkonie żeby pięknie pachniałoIlona92, yvonneSW lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Cześć
Ja ostatnio niby w dobrym humorze ale za cholery chęci do świątecznych porządków:) Dla Ali bądź Asi (Ania proszę dopisz nas z terminem 13.04) jeszcze ciuszków nie mamy. Zaczynamy po nowym roku a to już za chwile
W ogóle powiem Wam że świat jest taki mały, poskladalam kilka faktów i odkryłam, że znam Madzia Twojego męża
APrzybylska lubi tę wiadomość