Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Ibishka też, też na to patrzę. A i kombinezon znalazłam fajny w h&m. Do tego takie a la spodenki ze skarpetkami (jak to się nazywa?).
A co zamowiłaś?
Emily a pompon do czego?
Robie dekoracje na moje "baby shower" vel bociankowe, które będzie w sobotę
Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Emily89 wrote:Robie dekoracje na moje "baby shower" vel bociankowe, które będzie w sobotę
bawcie się dobrze!Tęskniąca, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Madzia to są polspiochy
A ja zamówiłam : pieluchy flanelowe, zestaw do paznokci, gruszke, podkłady poporodowe, majtki poporodowe, laktator ręczny, krem z ziaji do brodawek, dwa pojemniczki na pokarm, prześcieradło gumką na przewijak, termoopakowanie na butelkę, sól fizjologiczna i wkładki laktacyjne i chyba tyle było tego wszystko od tego jednego gościa na allegro zefipl:)Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, ja też nie robię i wszyscy moi najbliżsi wiedzą, żeby mi nie robić ale nazwa "bociankowe" mnie ujęła
za to próbuję zorganizować babskie spotkanie ze znajomymi, które co jakiś czas sobie robimy tylko tylu babom znaleźć jeden dogodny termin to niemal mission impossibleMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dla mnie to nazwa nie robi ja tez odchodze od tradycji bo to niby powinna byc impreza o ktorej przyszla mama nie wie :p a ja sama ja organizuje bo dla mnie ważniejsze spotkanie bedzie dobre jedzonko, troche dekoracji i zabawy tematyczne
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Do mnie kolezanka dzis napisała o baby shower bo jedna z dziewczyn, ze studiów wstawiła akurat zdjecia, ze nie możemy "byc gorsze" i bedziemy takie "amerykańskie" oczywiscie żarcik i inicjatywa spotkania przed bo asem, chociaż oba nie mize sie doczekać mojego porodu
A i dzis muli zaskoczyła mnie siostra bo pożyczy mi laktator elektryczny i lub ręczny, da wkładki laktacyjne, maść na sutki. To zawsze mniej do kupowania. Magda to zapraszam do siebie jesli lubisz babskie towarzystwo:) albo i jesli chcesz sie spotkać ot tak. Blisko siebie mieszkamyMagdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Do mnie masz trochę dalej ale też zapraszam ja też raczej mało koleżanek mam. Może że dwie, z czego jedna 100km ode mnie a druga mimo że na miejscu to rzadko się widzimy
Ja zebrałam z szuflady wszystkie rzeczy jakie już mam i wyniesie mi to mąż na górę do pokoju małej to zrobię foto ile tego jest. A o dziwo zakupy pierwsze to dopiero te dzisiejsze ale bardzo bardzo dużo rzeczy dostałam, albo w spadku, albo jak np siostra w sklepie była lub mama i się oprzeć nie mogłyMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPomarańczka, Iwona :* dziękuję dziewczyny. Ale wiecie, jak to jest z tym umawianiem się, jeszcze teraz. Ale kto wie I towarzystwo też lubię i damskie, żeby nie było, ze ze mnie dziwoląg Ibishka do Ciebie mam od rodziców bliżej
A w ogóle to mam na serio dziwne pytanie, wybaczcie... bo jest na serio dziwne i nie z serii dziecko.
Czy z dziewczyn, które mieszkają w Warszawie - (bo już z Monnn tak wyszło) jest jakaś kwietniówka, której Mąż pracuje w MPWiK?? (sorry, ale po prostu kolega z pracy Męża, ma partnerkę, która ma termin dzień przede mną ).Monnn, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/aa7c3714db10.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/5f5f5ab5ebf1.jpg.html
w linkach zdjecia broszurki co potrzebne do wyprawki w szpitalu i w domu, ktora przyszla mi z zamowieniem z hubiwordu a i na ich stronie www zauwazylam ze rzeczy sa o kilanascie groszy tansze niz na allegroIlona92, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Miałam dodać zdjęcie jakości pieluszek, więc dodaję. Powinnam to zrobić w ciągu dnia, ale dopiero teraz odpoczywam. Plus fotka drugiej szuflady, w której zrobiło się bardziej dziewczęco
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/206f68d26a32.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/de310b673e39.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4fd4b043816e.jpgpomarańczka_33, Magdzia85F, BP 02, Ilona92, Tusianka, Etoilka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ilona, a to skąd Ty jesteś? bo ja chyba mylnie jakoś Cię zapamiętałam
Magdzia, Ty spod Wawy jesteś prawda? Jak ustalimy termin spotkania to dam Ci znać i jak będziesz miała ochotę to dołączysz
a co do Męża to mój w jakimś pośrednictwie finansowym teraz robota
Ania, faktycznie te pieluszki jak firanki... a szuflada piękna!Magdzia85F lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAPrzybylska na gemini pieluszki maja 175g gęstości.
Ooo szuflada już z rzeczami!
Pomarańczka tak, Piastów, więc prawie Warszawa. Przynajmniej smog taki sam
To jakby co, to jakoś się gdzieś doturlam.
A jutro dzwonię do starynkiewicza zapytać o szkołę rodzenia. Bo jest od 18:45 i Mąż będzie mógł być.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 19:23
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość