Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Aniu widzę, że ten trzeci trymestr daje nam w kość....mnie przy życiu trzyma myśl, że jak teraz mała daje mi tak w kość to później będzie spokojniutka i mało wymagająca
Trzymaj się !!!
I pochwal się wózkiem później, koniecznie !!!!Ilona92, APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Też się tak pocieszam, że będzie idealnym dzieckiem a szczerze to się martwię, że skoro ja się tak męczę to ona też to odczuwa i pewnie dlatego jest mniej aktywna14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magdzia85F wrote:Hejo.
Jestem po wizycie. Adusia waży 953 gr i lekarz mówił, że idealnie nawet wyszła, że jest młodsza o 3 dn, więc może gigant nie będzie.
Teskniaca padłam! Mężowi aż powiedziałam! Pozytywne zakrecenie.
Ibishka brzusio super!
My w piątek jedziemy anexa cross oglądać.
Madzia super to już kilogram człowieka a poza tym wszystko ok?Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyAPrzybylska Tak, wszystko ok Szyjka 38mm czyli cały czas taka sama.
Mała tętno 156, takie same cały czas ma. I ogólnie lekarz pochwalił za wyniki
Wizyta udana.
I prawie 1kg Szczęścia!!
Ooo i fajnie, że wózek już masz zamówiony!!! jaki w końcu chciałaś?
U mnie jak byłam przeziębiona, to też mniej była ruchliwa. Pytałam ginekologa o takie jakby przestoje, to mówił, żeby się nie martwić. Bo czasem dzieci tak mają.
Ibishka super zakupy!!!Tęskniąca, APrzybylska, machirude, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ok,
presja z tyłu głowy na temat mojej pracy do napisania trochę się zmiejszyła, więc mogę na spokojnie zająć się tym wózkiem , haha...po raz setny. Mam brać pod uwagę :
Stokke,
Quinny,
Anex
Tako,
Cybex
Invictus
Bebetto
Jumana
Mutsy
Roan
czy jeszcze jakiegoś producenta mam brać pod uwagę, o czymś zapomniałam?
machirude lubi tę wiadomość
-
Ja wybrałam wózek Bebetto Nico granatowy na białej ramie. Prosty, nie za ciężki, zgrabny, fajny w obsłudze i cena również zachęcająca
Magdzia85F, Tusianka, Etoilka, machirude lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeskniąca rzuć okiem na espiro. Niedrogi a całkiem niezły.
My w piątek obejrzymy anex. Nie mówiłam Mężowi o cenie, bo Go chcę najpierw obejrzeć a jak mi się spodoba, to zacznę akcję: kupmy.
Agii jakie pałeczki? Patyczki higieniczne?APrzybylska, machirude lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak pałeczki takie do uszu, kopiłam dwa opakowania ale jutro pojadę i wezmę jeszcze 4 op.
Kupiłam laktotor na aliexpres bo jakaś dziewczyna polecała na forum, elektryczny za 58 zł, zobaczymy co przyjdzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82e13a1ea44b.jpg
https://pl.aliexpress.com/item/Christmas-gift-New-Intelligent-automatic-electric-breast-pumps-Nipple-Suction-milk-pump-breast-feeding-Single-USB/32758986124.html?spm=a2g17.10010108.1000014.3.55850b9euvcHkJ&traffic_analysisId=recommend_3035_null_null_null&scm=1007.13338.80878.000000000000000&pvid=513bf789-13c3-4f26-aa29-bf323a8d9d55&tpp=1Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 19:38
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ktorys bebeto ma kolezanka i zadowolona jest jak dla mnie nie moja stylistyka, ale jak sie komus podoba to tez chwalila funkcjonalnosc
Wazne: sprawdzcie czy kolka sie zdejmuja, na polskich lotniskach ponoc kaza sciagacMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
BP 02 wrote:Ktorys bebeto ma kolezanka i zadowolona jest jak dla mnie nie moja stylistyka, ale jak sie komus podoba to tez chwalila funkcjonalnosc
Wazne: sprawdzcie czy kolka sie zdejmuja, na polskich lotniskach ponoc kaza sciagac
Dzięki ja do drugiego roku życia raczej nie zamierzam latać z dzieckiem, a później to i tak pewnie kupię jakąś ultralekką spacerówkę
-
BP 02 wrote:Ktorys bebeto ma kolezanka i zadowolona jest jak dla mnie nie moja stylistyka, ale jak sie komus podoba to tez chwalila funkcjonalnosc
Wazne: sprawdzcie czy kolka sie zdejmuja, na polskich lotniskach ponoc kaza sciagac
U mnie kółka się zdejmują, ale latanie mi nie grozi - panicznie się tego boję.
Tak w nawiasie powiem Wam, że rano upiekłam drożdżówkę (kruszonka i rodzynki), zawiozłam do babci, do domu i wróciłam z pustą blaszką. Mój mąż tylko zobaczył brudne gary po wypiekach ja sam zdążyłam złapać jeden kawałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:01
BP 02, Etoilka, Tęskniąca, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyJa miamam bebetto solaris i byl fajny, tylko spacerowka dosyc szeroka i maly strasznie sie zsuwal w niej te nowe modele ponoc sa poprawione
Jakis taki smutek i zal mam dzisiaj buuu. Ide spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:06
Etoilka lubi tę wiadomość