Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Też najbardziej skłaniam się nad bebetto, najbardziej to holland. Ale wyjdzie jeszcze "w praniu" na co się zdecydujemy.
Mnie za to jakieś przeziębienie znowu bierze, gardło mnie boli i czuję się chora - ale temperatura w normie, więc leżę pod kołdrą i piję herbatę z sokiem malinowym. Oby było lepiej, bo w piątek muszę zrobić badania na wizytę
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
dziewiec.zero -
czekolada albo lody ?
komedia?
Etiolka ma rację, jutro będzie lepiej...
a leżakowanie jest straszne...ale za jakis czs pewnie bedziemy za tym tesknic....mam nadziejeEtoilka, APrzybylska, Ilona92, Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Marta zdrówka życzę
Dziewczyny nie smućcie się wszystko będzie dobrze
Ja zdecydowałam się na model Nico, bo ma miękką gondolę. Jakoś nie do końca podobają mi się te plastikowe. No i liczę na to, że jak Zuzia będzie już z nami, nie będzie siarczystych mrozówEtoilka, Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
A ja dzisiaj pierwszy raz "użyłam" swojego brzucha by wyegzekwować szybszy przejazd do domu. Panowie wyrównują zjazdy i boki od asfaltu na bocznych drogach u mnie. Podjeżdżać autem i stoi wywrotka i koparka zrzucając piasek i klepiąc zjazd, no to mowie poczekam "dwie, trzy łopaty " i prwnie mnie piszczą, a tam kierowca głowa w chmury, klakson znow to samo, wiec Ilona ręczny, wysiada , wali w drzwi tak, ze czułam jak drżą i pokazuje na brzuch Panie długo mam jeszcze z tym brzuchem czekać? Facet zbladł i zaczal mnie przepraszać. Mowie nic sie nie stało , ale ja mieszkam na Gorce 3 domy dalej. Chłopcy tacy przestraszenie, ze jeden pokazywał mi zeby jechac do przodu. Grzecznie podziękowałam i machnęłam ręka. Matka Polka normalnie.
Ostatnio mam kiepskie sny związane z porodem i moja Jadzia ale takie wręcz tragiczne. Wiem, ze wszystko jest dobrze, rusza siw, nawet w ciagu dnia, na usg tez wszystko dobrze, wiec chyba jak mam lekki stres w ciagu dnia to mózg chyba dalej tak odreagowywanie. Chociaż przed ciąża znaczenie moich snow sie sprawdzało...taka czarownica ze mnie.
Dziewięć.zero ulżył sobie tak jak lubisz.
Ja dzis zaczelam ryczeć przez moje cukry, to mnie tak meczy psychicznie, ze jestem odpowiedzialna przez nie za dziecko...marze zeby marzec był juz...
Marzy mi sie wyjazd w gory , siedzieć na stoku w samej bluzie, w okularach przeciwsłonecznych, wystawiając brzuch do slonca łapiqc kolor na twarzy ha ha no także tego
Powoli chyba uaktywnia mi sie syndrom wicia gniazda i to nie moge sie doczekać kiedy zobaczę mojego smyka , pomimo tej ogromnej odpowiedzialności i tego, ze niejednokrotnie powie, ze ma mnie doscMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Ja z wózkiem nie pomogę bo ja musiałam się zdecydować na taki bardziej w opcji 'terenowka' a to raczej was nie zainteresuje:-) i padło na firmę Kunert model volver.
A co do biedronki to sa te platki kosmetyczne dla niemowląt, po60 szt a przy zakupie 2 op wychodzą pi 3.49Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:43
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny od wczoraj po tej glukozie boli mnie glowa... Masakra
Tęskniaca my wybraliśmy stokke xplory. Jest fajny bo jest wysoki i zwrotny. Moj mąż wybrał... Jezdzil sobie roznymi po sklepach i tym jest zachwycony. Mi tam wszystkie takie same -
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny dzis jakos troche lepiej
Nie wiem co mnie napadlo chyba hormony dzialaja
Melduje rozpoczecie 26tygodnia na wadze 90kg (zalamka) +7kg od poczatku no nic zwlaszcza ze jadlam wieczoronoca czekolade
Jutro usg ale jakos nie wyczekuje chociaz moglby mi w koncu dac jakies ladne zdjecie w ramkę!
Pije kawe i biore sie za robote ehh uhh.
W rossmanie przyszla mi jakas promocja na pampersy ze 80szt rozm. 2 33zl? A rozm 1 43szt chyba 19,99
Milego dnia
APrzybylska, ibishka, Tęskniąca, Tusianka, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamusie
Gosia cieszę się, że humorek już lepszy tylko się nie przemęczaj. O promocji też dostałam info, ale się zastanawiam, bo miejsce na rzeczy małego człowieka się kurczy, a teraz jeszcze do ozdoby mamy wózek w salonie
My dziś odpoczywamy
Ilonka mi się marzy w ogóle wyjazd, już sama podróż byłaby przyjemnością, bo w pracy robiłam setki kilometrów. Ale masz rację, góry to zawsze dobry pomysł, zachwycają mnie. Jesteśmy z mężem miłośnikami A Zuzia swoją pierwszą górę zdobyła w 8 tygodniu życiaMonnn, Etoilka, Tusianka, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Jak już mówimy co gdzie najtaniej itp to na amfora.pl wychodza najtaniej te dwa płyny z ziaji, a na ziko krem do pielęgnacji też z ziaji tylko to albo dla os z Krakowa bo wiem że tam są punkty z odbiorem osobistym lub jeśli w waszych miastach jest taka opcja bo z przesyłką się już nie opłaca
Mi od rana 'szpece' montuja cześć osprzętu łazienkowego:) a najzabawniejsze w tym jest to że Jeszce nie ma sufitu zrobionego i wanny obłożonej płytkami bo się tamci fachowcy nie powyrabiali:) ale już przynajmniej będzie można korzystać z górnej łazienki choć częściowo na piętrze mamy olbrzymie 200litrowe akwarium i jak się co tydzień wodę podmienia to szkoda mi było męża jak biedny latał z wiadrami z wodą z dolnej łazienki na piętro
Ale jestem padnięta bo ostatnie dwa dni do 1 w nocy fugowalismy płytki żeby zdarzyć przed dzisiejszym dniem, ale mała chyba czuła że to 'jej' łazienkę szykujemy bo rozrabiala na całego wczorajTusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:A Zuzia swoją pierwszą górę zdobyła w 8 tygodniu życia
Ja też tak na to patrze, nawet wypisałam sobie na kartce miejsca, w których byliśmy w 3 Dobrze, że zwiedzaliśmy w 1 trymestrze - teraz nie byłoby szans
Myślę, że Patusia będzie po rodzicach globtroterką no i poczęta nad Wigrami, hahaibishka, APrzybylska, Monnn, Etoilka, Tusianka, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Ania, Tęskniąca nasza mała też "wycieczkowa" "Pracowaliśmy" na Karaibach i tam się udało wiec nieświadomi wdrapalismy się jeszcze na Śnieżkę . Ja to już planuje gdzie pojedziemy z mała na jej pierwsze wakacje
Tęskniąca, Magdzia85F, APrzybylska, Etoilka, Tusianka, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My na podróży poślubnej byliśmy na Maderze, ale nie z biurem turystycznym tylko na tzw. 'własną rękę', teraz marzy mi się Cypr lub Malta. Ale to raczej się w 2018 nie wyrobimy a prędzej w 2019, tym bardziej że po macierzyńskim będę miała prawie 70 dni urlopu do wybrania, a no i będziemy działać nad drugim wtedy
Monnn, BP 02 lubią tę wiadomość