Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Hej.
Ja wlasnie jestem po wizycie u poloznej. Mialam usg. Pobrali krew. Nastepna wizyta za miesiac. Moja fasoleczka ma 0,55mm dlugosci i widzialam pikajace serduszko ❤️❤️ Wg usg to 6w1d a wg OM 6w6d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f852046e60bc.jpg -
Dziewczyny a jak to u was teraz z seksem?? ja z jednej strony chce, bo mam czasem ochotę i nie chce zaniedbywac męża ale trochę mam obawy nie wiem czemu...
-
nick nieaktualny
-
Bo my normalnie... i nie wiem czy to dobrze czy źle. Teraz będziemy mieli na dwa tyg gości więc pewnie nic. To akurat do wizyty u położnej;)i zapytam. Ale skoro po nic mi nie jest, nie plamie itd to chyba nic złego
-
Dzień dobry Kochane
Wszystkie zdjęcia są piękne, serdecznie Wam gratuluję. Sama nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swoją Kluseczkę.
U nas jeżeli chodzi o przytulanki, to nic z tego, pan doktor zabronił
Sprawdzałyście jaki macie obwód w pasie i czy coś się zmienia? u mnie plus 2 cm.
Życzę pięknego dnia14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Jak to dobrze, że nie jestem sama
Wydaje mi się, że na początku (w sumie teraz to też początek) 4-6 tydzień, miałam częściej wzdęty brzuch, a teraz to już tak normalnie jest trochę większy.Paulina0909, Tusianka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, a czy Wy też tak macie że jesteście ciągle głodne? Ja zjem obiad i pół godziny później znowu jestem głodna na maksa! normalnie czuje jakby mi żołądek do kręgosłupa przyrastał a żeby tego było mało to niekoniecznie umiem jeść, tzn. od wielu rzeczy mnie odrzuca, stają mi w gardle i nie ma opcji zjeść, chyba że na siłę..
-
Hej dziewczyny
nieśmiało dołączam do Was - w końcu!
Termin wg BBF to 30 kwiecień. Do lekarza ide dopiero 13.09 i strasznie się boję czy wszystko ok bo mam trochę bujną historię..
Staraliśmy się ok. półtorej roku. Leczono mnie na prolaktyne, miałam dwukrotnie robione hsg które wykazało ze tylko lewy jajowód jest drożny. Miałam stymulowaną owulację, która zakończyła się u mnie cp w niedrożnym jajowodzie w kwietniu tego roku. W lipcu zmienilam lekarza i bach! 19.08 zobaczyła betę 62,6, dwa dni później 151,9
Myślalam że pozytywna beta da mi radosc i spokoj, a tu teraz trzese portkami zeby moj groszek był tam gdzie potrzeba!
Miałyscie na początku takie bóle jak na okres, lub czasem ciągnące, kłujące, raz z jednej raz z drugiej strony??APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Witam
Test zrobiłam 18.08.2017 i bardzo, bardzo blada kreseczka. Potem grubsza.
We wtorek (22.08) robiłam betę. Wynik 235,3 (CZY TO NIE ZA MAŁO jak na 5tc????).
Jutro idę do lekarza .... Panikuję, bo pierwszą ciążę straciłam, ale ... jestem dobrej wiaryAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:Hej dziewczyny
nieśmiało dołączam do Was - w końcu!
Termin wg BBF to 30 kwiecień. Do lekarza ide dopiero 13.09 i strasznie się boję czy wszystko ok bo mam trochę bujną historię..
Staraliśmy się ok. półtorej roku. Leczono mnie na prolaktyne, miałam dwukrotnie robione hsg które wykazało ze tylko lewy jajowód jest drożny. Miałam stymulowaną owulację, która zakończyła się u mnie cp w niedrożnym jajowodzie w kwietniu tego roku. W lipcu zmienilam lekarza i bach! 19.08 zobaczyła betę 62,6, dwa dni później 151,9
Myślalam że pozytywna beta da mi radosc i spokoj, a tu teraz trzese portkami zeby moj groszek był tam gdzie potrzeba!
Miałyscie na początku takie bóle jak na okres, lub czasem ciągnące, kłujące, raz z jednej raz z drugiej strony??
Ja mam teraz takie bóle. 2 dni był i dzś mam spokój, póki co