Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie, jestem po wizycie, widziałam moją kuleczkę,
jest serce
Boże jestem już spokojniejsza, cieszę się bardzo, dostałam skierowanie na badania hiv itp, za dwa tygodnie mam następna wizytę , muszę wziąć skierowanie na kariotypy i iść do genetyka , pierwsze prenatalne mam 24 września do tego czasu nikomu nie mówimy nic.
Wogole to dzisiaj według belly mam 8t 0dz, a z usg 6t 4 dz, termin z 4 kwietnia na 13kwietnia, zobaczymy jak dalej to pójdzie, miałam inseminacje 10 lipca może trochę późno się zagnieździł, zobaczymy co z tego będzie, na pewno całą ciążę będę niespokojna, tak bym nie chciała powtórki poprzedniej.
Trzymam kciuki za wasze dzieciątka
Co do kremów na rozstępy jak ktoś ma genetycznie jak ja to nic nie pomoże moja mama cały brzuch w rozstępach ja tak samo, a mam kolerzanki co wcale się nie smarowały i zero rozstępów, ja chciałam kupić krem Fissan ale jest niedostępny, nigdzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2017, 19:10
Tusianka, mariposa22, Ilona92, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy zanikają albo wyciszają się Wam niektóe objawy?
Mnie cały 4 tydzień bolał brzuch jak na okres, a teraz od soboty cisza
Ja się w sumie cieszyłam, ale kumpel powiedział mi, że to może oznaczać, że mały się nie rozwija a wszystko inne mam, piersi bolą już nie do wytrzymania
Aleksander -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam
W poniedziałek robiłam test beta hcg który pokazał wynik 209 . Z wyliczeń termin porodu wychodzi na 25.04.2018r. Proszę o radę czy termin 8.09 na pierwszą wizytę będzie odpowiedni ? Od tygodnia odczuwam lekki ból podbrzusza jak przed miesiączką oraz od czasu do czasu kłucie z tego co czytałam niektóre z was też taka mają . Dodatkowo piersi jeden dzień większe inny mniejsze . Mdłości nie mam . Ostatnio budzę się o 6 wyspana a wcześniej spałam nawet do 11 . Starszne męczy mnie pęcherz , chodzę do toalety co godzinę a czasem co 5 min. Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamy i bardzo serdecznie wam gratulujęIlona92, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Ja raz czuje brzuch raz nie, raz objawy nasilają się rano innym razem wieczorem. Także chwila bez objawów chyba nie powinna niepokoić szczególnie ze piersi cię bolą.
Ja to bym teraz życie przespala.. a muszę do pracy codzień się zwlec na szklarnie
Castem odezwała się do mnie położna i już mam wizytę na 4.09 powiedziała ze skierowanie dostanę na wszystkie badania krwi itd. więc jestem spokojniejsza i nie muszę iść do tej polki drogiej.... A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę? -
Hej dziewczyny. Nie odzywałam się bo samopoczucie leży i kwiczy. Mam okropne mdłości i leżę trupem. Mąż ma urlop więc trochę odciazy Ale samopoczucie zostaje. Dziś mam pierwsze usg i panicznie się boje że będzie pusto. Czy któraś z Was jest w ciąży a miał a wcześniej puste jajo?
-
Paulettaa wrote:Witam
W poniedziałek robiłam test beta hcg który pokazał wynik 209 . Z wyliczeń termin porodu wychodzi na 25.04.2018r. Proszę o radę czy termin 8.09 na pierwszą wizytę będzie odpowiedni ? Od tygodnia odczuwam lekki ból podbrzusza jak przed miesiączką oraz od czasu do czasu kłucie z tego co czytałam niektóre z was też taka mają . Dodatkowo piersi jeden dzień większe inny mniejsze . Mdłości nie mam . Ostatnio budzę się o 6 wyspana a wcześniej spałam nawet do 11 . Starszne męczy mnie pęcherz , chodzę do toalety co godzinę a czasem co 5 min. Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamy i bardzo serdecznie wam gratuluję -
hashinsulinka wrote:Hej dziewczyny. Nie odzywałam się bo samopoczucie leży i kwiczy. Mam okropne mdłości i leżę trupem. Mąż ma urlop więc trochę odciazy Ale samopoczucie zostaje. Dziś mam pierwsze usg i panicznie się boje że będzie pusto. Czy któraś z Was jest w ciąży a miał a wcześniej puste jajo?
Witaj, tak u mnie było puste jajo w poprzedniej ciąży. Teraz odpukać jest dobrze.
Koniecznie zdaj relacje z dzisiejszej wizyty. Trzymam kciuki ....mocno. -
Ilona92 wrote:Serduszko i tak bedzie dopiero ok 6tyg. Mozesz isc miesiąc po owulacji wtedy, gdy bhcg jest wyższa niz 2500 bedzie widac pecherzyk ciążowy moze z zarodkiem
Hmm, a USG w 5tyg1 dniu? Minęło dokładnie 22-23 dni od owulacji. Ostatnio w Medicover jest lipa z terminami, wiec tylko dzisiaj było wolne ale lekarz powiedział, że juz musi być cos widać.
Aleksander -
nick nieaktualnykey_b wrote:Ja raz czuje brzuch raz nie, raz objawy nasilają się rano innym razem wieczorem. Także chwila bez objawów chyba nie powinna niepokoić szczególnie ze piersi cię bolą.
Ja to bym teraz życie przespala.. a muszę do pracy codzień się zwlec na szklarnie
Castem odezwała się do mnie położna i już mam wizytę na 4.09 powiedziała ze skierowanie dostanę na wszystkie badania krwi itd. więc jestem spokojniejsza i nie muszę iść do tej polki drogiej.... A ty jak się czujesz? Kiedy masz wizytę?
Hej.
Ja wlasnie jestem po wizycie u poloznej. Mialam usg. Pobrali krew. Nastepna wizyta za miesiac. Moja fasoleczka ma 0,55mm dlugosci i widzialam pikajace serduszko ❤️❤️ Wg usg to 6w1d a wg OM 6w6d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f852046e60bc.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2017, 13:56
Pysia89, mariposa22, Ilona92, APrzybylska, key_b, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Hej.
Ja wlasnie jestem po wizycie u poloznej. Mialam usg. Pobrali krew. Nastepna wizyta za miesiac. Moja fasoleczka ma 58mm dlugosci i widzialam pikajace serduszko ❤️❤️ Wg usg to 6w1d a wg OM 6w6d
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f852046e60bc.jpg
Gratuluję! Ja swoje USG mam dzisiaj o 13, trzymajcie kciuki!
Aleksander -
nick nieaktualny
-
olKaczucha wrote:Dziewczyny a o zdjęcie z usg poprosiłyscie czy sam Ginek. Wam dał? Mnie niestety nie dali
następnym razem się upomnij
mi ostatnio wydrukował mimo że zarodka jeszcze nie było. Mamy pierwsze zdjęcie pęcherzyka ciążowego z żółtkowym w środku
ale nie mogę się już doczekać jutra, a wizyta dopiero o 18..
Paulina0909 lubi tę wiadomość