Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie też się bardziej podoba Torino, z tym że Holland fajnie że się składa razem ze spacerówką i Hollanda mam możliwość odebrać osobiście(w razie reklamacji zawsze łatwiej) a Torino musiałabym internetowo.
Pokaże Wam się ja w 28 tc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e7610c67ece.jpg
APrzybylska, Etoilka, Monnn, dziewiec.zero, Tusianka, pomarańczka_33, aga_90, BP 02, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywalam, ale cały czas was podczytuje w końcu mogę i ja dołączyć do klubu lenia i mam nadzieje, że będę teraz mieć więcej czasu na pisanie
u mnie waga +8kg, ale nie widzę tego jakoś bardzo, większość poszła w brzuch i piersi i oby tak dalej
sweetmalenka super brzuszek i jaka figura
A do szkoły rodzenia się raczej nie wybieram z tego względu, że mieszkam za granicą I jakos sobie tego nie wyobrażam w obcym języku, ale zamierzam zobaczyć ta szkole online, któraś z was tu polecała niedawnoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 18:50
APrzybylska, Etoilka, Tusianka, pomarańczka_33, Monnn, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
asiq wrote:Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywalam, ale cały czas was podczytuje w końcu mogę i ja dołączyć do klubu lenia i mam nadzieje, że będę teraz mieć więcej czasu na pisanie
u mnie waga +8kg, ale nie widzę tego jakoś bardzo, większość poszła w brzuch i piersi i oby tak dalej
A do szkoły rodzenia się raczej nie wybieram z tego względu, że mieszkam za granicą I jakos sobie tego nie wyobrażam w obcym języku, ale zamierzam zobaczyć ta szkole online, któraś z was tu polecała niedawno
Jak się czujesz? Jak dzidzia?
wpisać Was (sweetmalenka Ciebie też) na naszą listę z pierwszej strony?Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnySweetmalenka hmm pisalam wczesniej ze mialam bebetto tylko solaris ktory niby tez sie skladal ze spacerowka.. i bylo to nierealne do zrobienia. Zawsze byla obawa ze poprostu sie zlamie. Hihihi i tak konczylo sie na tym ze nosilam w dwoch czesciach niestety
-
dziewiec.zero wrote:Sweetmalenka hmm pisalam wczesniej ze mialam bebetto tylko solaris ktory niby tez sie skladal ze spacerowka.. i bylo to nierealne do zrobienia. Zawsze byla obawa ze poprostu sie zlamie. Hihihi i tak konczylo sie na tym ze nosilam w dwoch czesciach niestety14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
asiq wrote:Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywalam, ale cały czas was podczytuje w końcu mogę i ja dołączyć do klubu lenia i mam nadzieje, że będę teraz mieć więcej czasu na pisanie
A do szkoły rodzenia się raczej nie wybieram z tego względu, że mieszkam za granicą I jakos sobie tego nie wyobrażam w obcym języku, ale zamierzam zobaczyć ta szkole online, któraś z was tu polecała niedawno
-
APrzybylska wrote:Klub lenia serdecznie wita
Jak się czujesz? Jak dzidzia?
wpisać Was (sweetmalenka Ciebie też) na naszą listę z pierwszej strony?Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sweetmalenka wrote:Możesz wpisać. Termin z USG-31.03 a z OM-08.04 więc nie wiem-chłopak14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
machirude wrote:Dziewczyny, wy wszyskie takie wysokie.
Ja to 160 w kapeluszu, waga startowa ok. 55kg. Obecnie 60.5kg z tym, że przez pierwsze 2-3 miesiące schudłam ok. 2-3kg.machirude, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Wykorzystałam fakt, że dziś nie w dresach i cykłam nam fotkę 29 tydzień! jak patrzę na inne brzuchatki to mój taki “malutki”
Ale już powoli zaczyna mnie ogarniać niecierpliwość i coś czuję, że te ostatnie miesiące to będą pt. “no chodź już do mamusi”
aga_90, Etoilka, APrzybylska, Tusianka, Monnn, Magdzia85F, machirude, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ja tam zbytniej różnicy między Bebetto Torino a Holland nie widzę, oba ładne ale na wszystkich stronach wpada mi w oko Vulcano, ktoś coś w temacie?
Sweetmalenka super brzusio
Ja dziś próbowałam wybrać pościel do łóżeczka, ale poddałam się po 2h, za dużo tego wszystkiego! :d -
Pomaranczka Twój brzusio też cudny
A jak tak chwalicie swoich mężczyzn to też się pochwalę że mój tez z tych dobrych
Czasem mnie wkurza, ale ogólnie nie narzekam :dAPrzybylska, Monnn, Magdzia85F, Ilona92, grzanewino, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Aga ja kilka dni podchodziłam do zakupu pościeli, wszystkie takie ładne. Udało się, wybrałam i w poniedziałek kurier przyniósł. Natomiast problem mam z kupnem łóżeczka, przeglądam i przeglądam i w sumie nie wiem już czego wymagam Kupujecie klasyczne czy jak??
Zdjęcie pościeli i kocykow poniżej
Mój mężulek też się super sprawuje :p
https://naforum.zapodaj.net/b4b38de1413e.jpg.html
machirude, APrzybylska, Tusianka, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja łóżeczko mam akurat wybrane
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-12-modeli-materac-do-wyboru-i6690310105.html
Koniecznie wenge bo takie mam meble w sypialni, musi mi sie to zgrać ale póki co nie kupuję, jest jeszcze czasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 20:16
Monnn, Tusianka lubią tę wiadomość
-
APrzybylska możesz wpisać termin na 31 marca będzie chłopak, nad imieniem wciąż myślimy. Coś czuje, ze dopiero podejmiemy decyzję jak już będzie z nami. Czuje się dobrze i to jest złudNe, bo chce za dużo zrobić i potem brzuszek jest jak skała. Musze w końcu trochę odpuścić dla dobra małego.
Powiem wam dziewczyny, że do mnie dopiero od niedawna powoli dociera, że jestem w ciąży.Monnn, Ilona92 lubią tę wiadomość