Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
aga_90 wrote:Ja tam zbytniej różnicy między Bebetto Torino a Holland nie widzę, oba ładne ale na wszystkich stronach wpada mi w oko Vulcano, ktoś coś w temacie?
Sweetmalenka super brzusio
Ja dziś próbowałam wybrać pościel do łóżeczka, ale poddałam się po 2h, za dużo tego wszystkiego! :d
Tu jest fajne porównanie wszystkich modeli:
https://bebetto.eu/porownanie
-
nick nieaktualnyMonnn, ta pościel to z wypełnieniem jest, tak? Też mam z pościelą problem, bo mało który producent podaje gramature, a cenowo to bardzo duży rozstrzal jest. Chciałabym osobno powłoczki i osobno kołderkę, ale na te pierwsze miesiące chyba jednak zdecyduje się na śpiworek do spania.
Łóżeczko mamy klasyczne tak mi się wydaje dla mnie ważne było, żeby miało 3 poziomy wysokości materaca, żeby jeden bok można było całkowicie zdemontować i żeby można było kupić też szufladę. No i wymiar 120x60 ze względu na ograniczoną ilość miejsca.
Nie wiem dlaczego fotki mi odwrotnie wchodzą, ale tak wygląda. Szuflada jeszcze nie jest złożona:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 20:55
Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Monnn wrote:Aga ja kilka dni podchodziłam do zakupu pościeli, wszystkie takie ładne. Udało się, wybrałam i w poniedziałek kurier przyniósł. Natomiast problem mam z kupnem łóżeczka, przeglądam i przeglądam i w sumie nie wiem już czego wymagam Kupujecie klasyczne czy jak??
Zdjęcie pościeli i kocykow poniżej
Mój mężulek też się super sprawuje :p
https://naforum.zapodaj.net/b4b38de1413e.jpg.html
asiq - wpisałam Cię na naszą listęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2018, 20:35
Monnn lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
ja te z tych niewielkich. 160 cm mam wzrostu. Zaczelam z waga ( chyba) 53 kg, teraz mam 59. Co prawda czyje ze jak sie jutro rano zwaze tk bedzie minimum 60, bo dzis sie urodzinowo objadam
APrzybylska, machirude, Etoilka, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Madzia oby jutro było lepiej może ciepłą herbatkę przed snem?
Też sprawdzałam kiedy Ilona się odzywała
Ja mam łóżeczko zwykłe, białe 120/60, z szufladą.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
BP 02 wrote:ja te z tych niewielkich. 160 cm mam wzrostu. Zaczelam z waga ( chyba) 53 kg, teraz mam 59. Co prawda czyje ze jak sie jutro rano zwaze tk bedzie minimum 60, bo dzis sie urodzinowo objadam
Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Ło matko dziewczyny! Ilona padnie nadraniajac! Mnie nie było 3 h a tu 3 strony czytania a co dopiero ona od południa :-DJa mam 2w1 a fotelik osobno, ale to bardziej dlatego że dostałam dwa nowe foteliki
Sweetmalenka witam w klubie Gabrysiowatych:-)
Madzia trzymaj się! Dużo pij przede wszystkim.!
BP czyżby kolejna 18tka?:-)od wypadku dużo dużo zdrowia i spełnienia marzeńBP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość