Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Monnn wrote:Hej
Dziewczyny, nie ma powodów do kłótni, każda z nas sama decyduje o zakupach, a tym co dla nas i dla naszych maluszków będzie najlepsze. Forum i dyskusje są po to, by każda z nas mogła się czegoś dowiedzieć, o coś zapytać a także mieć zdanie zupełnie odmienne od reszty dziewczyn
Siedzę po pierwszym pobraniu i wypiciu glukozy- w smaku do wypicia, ale wczoraj tak się stresowałam tym faktem, ze jestem zupełnie niewyspana- z przerażenia nie mogłam zasnąć
Ja dziś wstałam o 4.00 na siusiu i już nie zasnęłam. Najpierw krew z nosa mi leciała, a potem Zuzia urządziła na nowo moje organy, teraz grzecznie śpi Dziś w planach tylko kluski leniwe, i poza tym lenistwoMonnn lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
ibishka wrote:Z rana jakoś nie jarze za bardzo, nie pokazuje mi nicku osoby z wiadomości o usunięciu?
Monn może niewyspanie pomogło ja zdecydowałam że idę we wtorek14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Hmmm ja kupuję wózek 3w1 tako. Moja pozostała dwójka ma nowe foteliki z najlepszymi wynikami ADAC. Ale na początku też mieli foteliki Tako i pojezdzili w nim zaledwie kilka miesięcy i to raczej w koło komina bo nie planujemy raczej wycieczek z tak maleńkim dzieckiem. Ale każdy ma inny tok myśleniaStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
ibishka wrote:Z rana jakoś nie jarze za bardzo, nie pokazuje mi nicku osoby z wiadomości o usunięciu?
Monn może niewyspanie pomogło ja zdecydowałam że idę we wtorek
Być może mam to wszystko gdzieś bo tak mi się spać chce;) za to Mała chyba skrzydeł dostała po glukozie bo szaleje ostro
-
BP_02, wszystkiego najlepsiejszego i pączusiowego (w ciąży też jestem ich maniaczką )
Monn, trzymaj się dzielnie - dacie radę tylko nie zaśnij
Magdzia, zdrówka! mam nadzieję, że już dzisiaj z Tobą lepiej
W wolnej chwili przyjmij moje zaproszenie proszę
Dziewczyny a ja mam takie może nietypowe, może śmieszne pytanie ale od wczorajszego wieczora mnie nurtuje czy można rodzić w skarpetkach?Ilona92, BP 02, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Gosiczek wrote:Hmmm ja kupuję wózek 3w1 tako. Moja pozostała dwójka ma nowe foteliki z najlepszymi wynikami ADAC. Ale na początku też mieli foteliki Tako i pojezdzili w nim zaledwie kilka miesięcy i to raczej w koło komina bo nie planujemy raczej wycieczek z tak maleńkim dzieckiem. Ale każdy ma inny tok myślenia
U mnie to pewnie będzie jedynie trasa ze szpitala do domu i potem się zabarykaduję, bo już słyszę te nauki mojej siostry ;Pibishka lubi tę wiadomość
[QUOTE=pomarańczka_33
Dziewczyny a ja mam takie może nietypowe, może śmieszne pytanie ale od wczorajszego wieczora mnie nurtuje czy można rodzić w skarpetkach? [/QUOTE]
Internety głoszą, że można a skąd takie pytanie Cię naszło?
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
APrzybylska wrote:Internety głoszą, że można a skąd takie pytanie Cię naszło?
BP 02, Tusianka, grzanewino lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dzień dobry wszystkim
przepraszam że się tutaj tak wtrącam, ale szukam lekarza do prowadzenia ciąży w Poznaniu - są tutaj jakieś poznanianki i mogą kogoś polecić ?APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Dzień dobry wszystkim
przepraszam że się tutaj tak wtrącam, ale szukam lekarza do prowadzenia ciąży w Poznaniu - są tutaj jakieś poznanianki i mogą kogoś polecić ?
Odnośnie prowadzenia ciąży w Poznaniu niestety nie pomogęSiwulec lubi tę wiadomość
Czesc Wam!
Przeczytałam Wszystki wczoraj, ale nie miałam siły, ani chęci na pisanie
Wczoraj pojechałam po spadek dla siebie i dzidzi. Tyle tego jest, ze jestem w szoku, dostałam tez fotelik ale musze go sprawdzic(a propo dziewięć.zero ktora zniknęła z tego powodu. Nie ma sensu emocjonalnie podchodzić do zdania innych. Ja czasami jednym uchem słucham, drugim wypuszczam , jak cos czytam to czasami krew mnie zaleje, ale pozniej myśle poci na to odpisywać, z drugiej strony argumenty sa ważne. Co do Rych testów bezpieczeństwa jak na wszystko trzeba patrzeć z przymrużeniem oka. A jak było z żywnością dla dzieci gdzie był mom? Przekroczone limity metali ciężkich? Jedna kupi to druga tamto. Mnie denerwują stwierdzenia: zobaczysz nie będziesz miała czasu, nic nie zrobisz i będziesz nie wyspana? No rady zycia poprostu to jest ludzkie, ale niech kazdy wychowuje jak chce. To dziecko bedzie miało pretensje gdyby co tylko do rodzicow niw do innych. Mnie denerwuje jak matka leci do niemowlęcia jak ju oczy otwiera bo sie budzi. No jak? Stek i stoimy jak słupy . Także luz u chill)
Moj tez mowi, ze wie kiedy mała poczelismy, chociaż były oryginalnie 3dni:D ale mowi o jednej sytuacji i bedzie siw upierał, chociaż jest to super bo tak sie przejmuje i juz od tamtej pory czuje satysfakcję haha moj tez jest z tych super dobrych! Takiego nie widziałam u nikogo jeszcze w moim środowisku:)
Brzuch sie napina bo macica ćwiczy przed porodem to normalne, ale jesli nadwyzezamy ścięgna, mięsnie unosimy ręce i robimy skręty ro wtedy jest jeszcze gorzej. Ja mam pare rzeczy których nie powinnam juz robic bo brzuch jak skala, ale nawet dziecko powoduje napierania.
Dziewczynki Wy wszystkie macie ju spore brzuchy:) nie ma co sie oszukiwać, miedzy mna a niektórymi jest nawet 4tyg różnicy wiec co sie dziwic.
Dzis bede "pięknic" paznokietki i nie moge sie doczekać haha
Co do łóżeczka to na razie chce Shnuggle . A pozniej kupie cos innego . Komodę chce taka by jej nie wywalić po doku tylko zostawić dla małej. Podobają mi sie takie kolonialne kolorowe komody
Ja startowałam z 49 przy 170, a rydz temu miałam 58. Biust urósł mi prawie 3 rozmiary , a tak reszta jest ciagle taka sama, legginsy ciagle te same , niektóre koszulki, niektóre zrobiły sie poprostu przy krótkie na brzuchu, ale dziwnie by było gdyby nie urósł.
Co do sr ro nie wiem czy chce wgl chodzić . W moim miesiące rodzic niw bede, a tylko jedna ma rozkład i w sumie nic ciekawego tam nie ma...jedynie najbardziej interesuje mnie oddech i ewentualnie gdyby było chustowanie. Co do podnoszenia, ćwiczeń wolałabym isc na zajecia do fizjoterapeuty bo oni super pokazują co i jak jak nosić, podnosić, przekręcać. zreszta jest tyle poradników, filmów. A ludzi to i tak mam po dziurki w nosie zeby sie socjalizowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 09:31
APrzybylska, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Witaj i gratuluję Trochę Was podglądam na różowej stronie i kibicuję wszystkim staraczkom.
Odnośnie prowadzenia ciąży w Poznaniu niestety nie pomogę
dziękuję
staraczki to są mega fighterki - podziwiam je baaardzo
Wam tutaj wszystkim życzę szybkiego porodu i zdrowia dla Was i maluszkówpomarańczka_33, APrzybylska, Etoilka, Monnn lubią tę wiadomość
-
Ilonka wyglądacie wspaniale
Klaudia mam nadzieję, że wystawiłaś im odpowiedni komentarz odnośnie pieluszek.
Ja zamówiłam na Gemini te 140g/m2, jutro powinny być to dam znać.Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]