X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się marzył ostatnio Sheridan's, ale musi trochę poczekać :D

Monnn, Tęskniąca lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Próbowałaś, dobre jest ?

Nie jest to "prawdziwe wino" ale poudawać można ;) całkiem dobre w smaku.

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • grzanewino Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny widziałyście: https://www.olx.pl/oferta/koszulki-tuniki-ciazowe-z-nadrukiem-roz-xl-wyprzedaz-CID87-IDoBkMi.html#c8bd56f571
    szkoda, że rękawek taki króciutki, ale i tak się mocno zastanawiam nad zakupem, bo strasznie mi się podobają te koszulki :)

edit: już sprawdziłam i na allegro to jest normalna cena jak za krótki rękaw

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 18:47

3i49l6d8vill3k1j.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi dziś strasznie zimno i jestem mega zmęczona

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    widzę że cicho tutaj przez weekend, mój maluch mniej się rusza od kilku dni, ale liczę ruchy i jest ok, pewnie urósł i ma mniej miejsca, trochę zaczęłam czuć mocniej ciągnące bóle w pochwie takie klujące.

No i mimo smarowania mam nad pępkiem cudowne rozstępy, całe szczęście że na razie tylko tam, jedna taka moja natura, nic nie pomoże jak ma się tendencję, moja mama ma straszne ja niestety też,ale po pierwszej ciąży mam dużo i bladych wiec w ich miejsce nowe się nie pojawiają.

Ja dzisiaj mam rocznicę, dwa lata temu miałam zabieg i wyjmowali mi mojego synka, trudne to były chwile, pójdziemy później na cmentarz i zapalimy mu znicz, teraz jest już mi łatwiej,ciągle będzie w moim sercu. Miłego dzionka.

• key_b Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii37 wrote:
    Witajcie,
    widzę że cicho tutaj przez weekend, mój maluch mniej się rusza od kilku dni, ale liczę ruchy i jest ok, pewnie urósł i ma mniej miejsca, trochę zaczęłam czuć mocniej ciągnące bóle w pochwie takie klujące.

No i mimo smarowania mam nad pępkiem cudowne rozstępy, całe szczęście że na razie tylko tam, jedna taka moja natura, nic nie pomoże jak ma się tendencję, moja mama ma straszne ja niestety też,ale po pierwszej ciąży mam dużo i bladych wiec w ich miejsce nowe się nie pojawiają.

Ja dzisiaj mam rocznicę, dwa lata temu miałam zabieg i wyjmowali mi mojego synka, trudne to były chwile, pójdziemy później na cmentarz i zapalimy mu znicz, teraz jest już mi łatwiej,ciągle będzie w moim sercu. Miłego dzionka.
    Spokoju ducha ;*

A co sie stalo malenstwu? Jesli oxzywoscie moge zapytac.... ?

Nasz tez się mniej ruszal od wtorku a od wczoraj znowu daje popisy. Czasem jak kopnie to az mi sie niedobrze robi ;D

Magdzia85F lubi tę wiadomość

16.04.2017 jestem żoną!!! ❤
    14.04.2018 jestem mamą :-)

Tymek ❤❤❤❤ moja miłość

czekamy na dwa bąbelki...❤❤
    8p3o43r8mb3ofhge.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29b5f06109e7.jpg

Tęskniąca, ibishka, aga_90, Tusianka, key_b, Monnn, Etoilka, Agiii37, Ilona92, APrzybylska lubią tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meldujemy się po imprezie :) Polecam każdej - świetny powód, żeby się spotkać i miło spędzić czas :) ja od 6 byłam na nogach i pichciłam wszystko :) było zdrowo i niezdrowo (fondue czekoladowe <3) :)
    Przygotowałam kilka konkursów i zabaw, które dały masę śmiechu i pozostawiły pamiątki :)
    Dostaliśmy piękne prezenty dla Pawełka, w tym moją wyśnioną i wymarzoną chustę <3 [tak, nie mam dziecka, a mam już 3 chusty :P]

Zaczęliśmy imprezę o 12 a ostatni goście wyszli przed 20 :)

Dziś leniwy dzień i duuuużo odpoczynku :)

Mój Mały chyba ustawiła się główkowo bo mamie zasadził dziś kopa pod żebra xD ale niech tak jest, przynajmniej jest nadzieja na poród SN :)

A co do wina- to polecam Les Cotes - mają białe, czerwone i białe musujące :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2018, 14:49

Tęskniąca, Tusianka, Agiii37, Magdzia85F, grzanewino, Monnn lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Emily (Kamila- tak?, dobrze pamietam?) ;) , że się udało ;) Na wątku jest taka cisza w ten weekend, że chyba wszystkie u Ciebie balowały i dziś odsypiają, haha ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Super Emily (Kamila- tak?, dobrze pamietam?) ;) , że się udało ;) Na wątku jest taka cisza w ten weekend, że chyba wszystkie u Ciebie balowały i dziś odsypiają, haha ;)

Tak, Kamila ;) szacun, że pamiętasz :)
    Ha, ha no zdziwiłam się, że tak pusto dziś - wszystkie na WOŚP poszły :P

Tęskniąca lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, że impreza się udała :)

U nas weekend roboczy, udało nam się powywalać część rzeczy z szaf, jeszcze wieczorem wyniesiemy na śmietnik. Jeszcze tylko muszę znaleźć miejsce, żeby upchać to co trzeba zostawić, bo czwartek/piątek ma przyjść rodzina wziąć sobie meble.

Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agi duzo siły dzisiaj Tobie zycze, ale Ty podjęłam ta decyzje i nikt nie ma prawa jej podważać. Jestes silna i bardzo dzielna! Tak trzymaj!

U mnie weekend w sumie leniwy, oprócz obiadów i wyniesienia drzewka nie zrobiłam nic.nie no przepraszam karmiłam zwierzaki:) znalazłam duza komodę dla bobasa.

Moja wierci sie jeszcze po całym brzuchu, ale najczęściej czuje ja po prawej stronie, fobrze ze łożysko mam na przedniej ścianie wiec nie czuje tak uderzeń, ale wczoraj tak waliła nie wiem czy to głowa czy ręka ale brzuch sie pod osil lekko 2cm po as poziom!
    Od kad dowiedziałam sie ze WOŚP ma zbierać dla brytoli nawet nie zaglądałam kiedy jest impreza. Zawsze dawałam bo dziwki nim udało mi sie zdobyć pompe insulinowa, byłam z tych pierwszych bo jesCze NFZ nie dawałam jak teraz. No, ale im wiecej sie dowiaduje tym mniej mi sie to podoba, ale ti sobie lepiej darujmy w naszym stanie.

Emily imprezę robilas typowo babska czy mieszana? Ja akurat od dłuższego czasu nie narzekam na brak socjalizowanie wiec kolejna impreza zaraz po świętach nie jest mi potrzebna by siedzieć w kuchni :D

Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzanewino wrote:
    dziewczyny widziałyście: https://www.olx.pl/oferta/koszulki-tuniki-ciazowe-z-nadrukiem-roz-xl-wyprzedaz-CID87-IDoBkMi.html#c8bd56f571
    szkoda, że rękawek taki króciutki, ale i tak się mocno zastanawiam nad zakupem, bo strasznie mi się podobają te koszulki :)

edit: już sprawdziłam i na allegro to jest normalna cena jak za krótki rękaw

Rekaw chyba normalny, ja nie lubie bardzo długich, krótkich rękawów.
    Mnie zraziły te koszulki tylko przez jedna sytuacje ... rok temu miałam ciąże biochemiczna i przyjechał znajomy z zona, ktora nieustannie klepała i masował siw po brzuchu i na wyjazd założyła taka koszulkę ...wtedy zrozumiałam, ze na prawde niektórym kobietom mózg w ciazy odcina :/

Ciekawe tylko jak z jakością? Pamietam, ze Magda miała fajna biała i widac byli solidna

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 - założenie było na imprezę babsko - dziecięcą, ale ostatecznie było 7 kobiet, facetów i 3 dzieci :) każdy bawił się wyśmienicie :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka piękność zamieszkała w moim domu <3

489e7a7caf06c224med.jpg

Tęskniąca, Magdzia85F, ibishka, grzanewino, Monnn, Etoilka, Tusianka, Agiii37, APrzybylska lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2018, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona dokładnie była firmy fruit of the loom. Dobra jakościowo. Z allegro. Nie mam linka bo dostałam.

Ilona92 lubi tę wiadomość

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam tą bluzkę linku i polecam ;)

grzanewino lubi tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • grzanewino Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Rekaw chyba normalny, ja nie lubie bardzo długich, krótkich rękawów.
    Mnie zraziły te koszulki tylko przez jedna sytuacje ... rok temu miałam ciąże biochemiczna i przyjechał znajomy z zona, ktora nieustannie klepała i masował siw po brzuchu i na wyjazd założyła taka koszulkę ...wtedy zrozumiałam, ze na prawde niektórym kobietom mózg w ciazy odcina :/

Ciekawe tylko jak z jakością? Pamietam, ze Magda miała fajna biała i widac byli solidna

ja mam już jedną bluzkę firmy ADLER właśnie i jakość bardzo dobra, super materiał, mi pasuje
    i takie koszulki mi się od zawsze podobały i zawsze chciałam móc taką nosić, więc gdy teraz mam okazję, to sobie kupuję :)

3i49l6d8vill3k1j.png
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem podekscytowana :D

Moja siostra (bliźniaczka :)) zrobiła test ciążowy iiiii widzimy tam cień cienia :D do miesiączki ma jeszcze prawie tydzień.... Jejciu byłoby super :D

Tęskniąca, Etoilka, ibishka, aga_90, Tusianka, grzanewino, Ilona92, Magdzia85F, APrzybylska, Agiii37, BP 02 lubią tę wiadomość

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale super wiadomość Monnn ;) teraz będziesz mogła wspierać ją doświadczeniem ;)

Monnn lubi tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ