Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zaraz obejrzę tylko muszę się zwlec z łóżka do kompa bo na tel mi nie otwiera
A po obiadku uraczylam nas Musem owocowym - pomarańcze, mandarynki, jabłka, kiwi, banan. Ttlko tak teraz myślę czy to był dobry pomysł jak jutro przed 7 idę na krzywa?! Ilona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 20:09
-
Tęskniąca wrote:Chcecie obejrzeć ostatni etap porodu :
http://www.planujemydziecko.pl/index.php/Ciekawostki/Filmy-z-porodu/Porod-naturalny2
*tylko dla osób o mocnych nerwach
Ja obejrzałam wszystkie odcinki serialu dokumentacyjnego "Porody" na ipla tv
Dla mnie fajne doświadczenie - już tak się nie boję jak myślę o ZZO
-
Emily89 wrote:Ja obejrzałam wszystkie odcinki serialu dokumentacyjnego "Porody" na ipla tv
Dla mnie fajne doświadczenie - już tak się nie boję jak myślę o ZZO
Kama, ale w "porodach" jest wszystko od strony głowy mamy, a na tym filmiku, kamera jest między nogami
-
Raczej nie powinno mieć to wpływu Mi tylko mówili za każdym razem, żeby zachować post 8-10 godzinny a wcześniej żywić się, jak zwykle. Bo często ludzie specjalnie przed krzywą trzymają dietę i wychodzą nierzeczywiste wyniki
ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tęskniąca wrote:Kama, ale w "porodach" jest wszystko od strony głowy mamy, a na tym filmiku, kamera jest między nogami
Nie wszystko, ale rzeczywiście nie ma tak stricte od "dupy" strony to idę popatrzeć <zwyrol>
O grubo... dobry filmikWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 20:38
Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Tusianka Ma racje. Musisz zachować "post" na conajmniej 8h przed badaniem, musisz byc na czczo. Zdrowy musik owocowy:) także jesli miałabyś problem z trzustka to i tak wyjdzie to na badaniu, czy to przez pieczywo, słodycze czy owoce:) także nie martw sie:) po fruktozie wkrótce nie bedzie śladu:)
Tusianka, ibishka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
ja natomiast dziś w Lidlu chciałam upolować poduszkę pod tyłek, bo mi okropnie cierpnie i łapią mnie skurcze, ale nie było
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?articleId=10279
i naklejek na ściany też już nie było ani jednej i w ogóle nic nie było -
Dzień dobry
Ja już po wypiciu glukozy - jak dla mnie nawet smaczne i nie było problemu z wypiciem teraz tylko proszę o kciuki żeby mnie nie zemdlilo przez 2 h i będzie sukcesIlona92, Tusianka, pomarańczka_33, Magdzia85F, Monnn, APrzybylska, Tęskniąca, grzanewino, aga_90 lubią tę wiadomość
-
ibishka, powodzenia dasz radę
grzanewino, my byliśmy ok 8 w lidlu i jeszcze wtedy było wszystko dostępne oprócz naklejek kupiliśmy też składany materac i lampki nocne
a filmów o porodach od “dupy strony” w życiu nie obejrzę - to zdecydowanie nie dla mnieMagdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyIbishka no i super, że gładko poszło:-)
U mnie też, tylko spać się chciało.
Pomarańczka też nie obejrzę takiego filmiku.
Dziewczyny pytanie intymne. Te które mogą współżyć, czy jest Wam ciężko? Bo ja np.juz z pozycji to jedna, dwie. I kiedy po porodzie można zacząć znowu z Mężem zabawy? -
nick nieaktualny
-
Magda u mnie tez jest jedna pozycja , ake szczerze jak cos jest to pozniej zaluje... przez te stresy , sytuacje napięte to żenada ... co do poporodzie to chyba po połogu. Zreszta sama będziesz czuła kuedy będziesz na siłach , wiesz szwy w razie gdyby, poza rym bliskość dziecka zaspokaja poczucie bliskości także wydaje mi siw, ze do 8tyg musza zrobic sobie faceci fap time
A co do penetracji jesli nie macie przeciwwskazań to nie ma co sie ograniczać, no wiadomo bez wydziwiania-) dziecko odczuwa to jako cos pozytywnego, kołysanie, endorfiny . Moje tego ju nie poczuje ha ha -
Ja to ciągle mam libido -1000... Mój M zasługuje na order za cierpliwość, ale pomimo że ja taka ciągle na nie to On jest kochany, czuły i opiekuńczy. Szkoda mi Go no ale nie będę się zmuszać bo to bez sensu
olKaczucha lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka