Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Alescie mi humor na koniec dnia poprawily a dzien byl beznadziejny, o 19.30 wrocilam z pracy, takie mialam urwanie glowy...
Kilka osob startowalo w wyscigu kogo mam poerwszego mordowac, szli leb w leb
Pomaranczka- lustrem sie nie przejmuj
Ja juz za sushi od kilku miesiecy placze... juz powiedzialam mezowi ze jak wyjde ze szpitala to idziemy na sushi. Natychmiast
Wina tez mi brak dobrego- piwniczka sie wzbogaca i czeka na kwiecien... z karmi mnie nie pocieszacie, bo piwa niecierpie
pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Mi endo powiedziała ze po 26tyg. jak juz dziecko ma swoją tarczycę, to mi moze tsh nawet do 3 skoczyć, a na dziecko to wpływu nie ma. Kontynuuję dawkę jaką ustalilysmy wcześniej i mam się z nią spotkać na miesiąc przed porodem żeby ustalić dawkę na po porodzie
Ale chętnie się dowiem co mówią Wasi endo
I przypomniało mi się! Tęsknię za spaniem na brzuchu xDWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:03
-
Sylwiaa95 wrote:Masakra w tym szpitalu...od soboty schudlam 1,3kg dzisiaj licze na wypis bo od poczatku pobytu tutaj mam idealne cukry
Ja jakos nie przepadam za sushi, ale to prwnie dlatego, ze sa tam beznadziejne hodowlane ryby -
Ilona ja cukry sobie kontroluje od wrzesnia , zajelo mi ogarniecie co i jak prawie 3tyg i bardzo rzadko mam wynik ponad norme. I moj lekarz prowadzacy tak czy siak skierowal mnie na krzywa ktora nie dziwne ze wyszla za wysoka i nie chcial sluchac ze mam w domu ok tylko szpital i koniec. A w szpitalu konsultacje diabetolog i dietetyk - nic nowego mi nie powiedzieli bo wszystko wiem juz dzis do domu, trzymac diete i mierzyc cukry.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:A jak u was wyniki Tsh w 3 trymestrze. Ja dziś odebrałam i 2,5... Niby mieszczę się w widełkach ale chyba to sa widelki dla "normalnego" człowieka. Jak myślicie? Ok?
U mnie ostatnio było 0,8. Ale ja biorę dużą dawkę 150. Nie mam połowy tarczycy i bardzo mi szalało tsh. -
sweetmalenka wrote:A jak u was wyniki Tsh w 3 trymestrze. Ja dziś odebrałam i 2,5... Niby mieszczę się w widełkach ale chyba to sa widelki dla "normalnego" człowieka. Jak myślicie? Ok?
Ja zaczęłam brać minimalną dawkę 25 miesiąc temu mając TSH 1,9. Teraz mam 1,5. Moja gin pilnuje, żeby wynik zbliżał się do 1, a nie 2 - ale to pewnie zależy od lekarza.Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEtoilka wrote:Ja zaczęłam brać minimalną dawkę 25 miesiąc temu mając TSH 1,9. Teraz mam 1,5. Moja gin pilnuje, żeby wynik zbliżał się do 1, a nie 2 - ale to pewnie zależy od lekarza.
U mnie jest dokładnie tak samo.Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jeszcze wrócę do depilacji, to tak podczas zabiegu dostajesz jednorazowe gatki, które zasłaniają to, co najgorsze No i faktycznie kluczowa jest regularność na początku. A z każdym kolejnym zabiegiem cebulka jest coraz słabsza. U mnie na brwiach to widać, bo paznokcie co 3 tygodnie, a brwi co drugą wizytę.
Nie wiem co się dzieje z moją wagą, chyba robi mi na złość, bo miałam na nią nie włazić Dziś pokazała 75kg, a wczoraj miałam dietę i zjadłam tylko jednego cukierka (nie batonika) MilkyWay. Może woda mi się zebrała.
Mi lekarz zleca badanie ft4, a TSH jeszcze nie robiłam.
Dziś kolęda i muszę ogarnąć trochę w chałupce.Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
U mnie ostatnio TSH było 1,3 i powiedział lekarz, że jest super i nie trzeba już sprawdzać, ft4 też było w porządku.
U nas od wczoraj wesoło, bo dostałam zaproszenie na policję w celu złożeniu wyjaśnień w sprawie zakupu jakiegoś klucza do gry na Allegro Co najlepsze, przyszło na adres w Wadowicach, mimo że tam od ponad dwóch lat nie mieszkam. Ale już rozmawiałam z policjantem i wyślą mi na nowy adres wezwanie i przekierują sprawę do Zielonej Góry. Podobno to jakaś zmasowana akcja, że wszystkie duże firmy przyczepiły się do tych, co sprzedawali na Allegro klucze do gier o kilka złotych taniej niż na oficjalnej stronie, a firmy rejestrowane były gdzieś na Seszelach A że tych gier z mężem kupujemy raczej sporo, to niebawem zamieszkam chyba na komendzie
U nas kolęda dopiero w przyszłą środę. Plan jest taki, że za tydzień we wtorek zamontują nam meble w pokoju i nasze rzeczy tam przeniesiemy. A te z salonu, który stał się tymczasowym składzikiem rzeczy wszelakich, do pokoju w którym obecnie śpimy. Jeszcze jutro musimy do Poznania jechać i umówić się z tymi meblami.Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ja też tak teraz myślę-że pierwsze ważenia były przed okres-lipiec, sierpien-wtedy było cieplo i lekkie sukienki się zakładało a teraz zima wiec spodnie, rajstopy, bluzki, bluzy i dlatego na wadze więcej kg
grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie pobrałam wczorajsze wyniki: ft4 0,67 (norma 0,80), toxo ujemne i miałam zlecone ALT 38,1 (norma 31). Czyli, że mam coś z wątrobą? Dobrze, że w czwartek wizyta.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny