Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
APrzybylska wrote:sweetmalenka niedawno gdy byłam z mężem na zakupach i buszowałam pomiędzy wieszakami, ten przeprowadzał experyment stał i się nie ruszał, nie jakoś chamsko na środku przejścia, ale po prostu stał. Dobrze, że "jest twardy" bo by posiniaczony wracał. Ani jedna osoba "przepraszam" nie powiedziała tylko pchają się, zwłaszcza te biedne starowinki co w autobusie reklamówki na siedzeniach sadzają
Sama teraz z wiadomych przyczyn się odsuwam, ale kiedyś jak ktoś "przepraszam" nie powiedział, to stałam jak kamień.
Co do planu porodu, to i teraz zdarza się, że mają to gdzieś. U mojej siostry nikt o czymś takim nie wspomniał.grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Zdrówka!!!! Sok malinowy i czosnek!!! Będzie dobrze :*
Key_b super brzuszek!!! Przynamniej wiemy, że damski
Etoilka - Moja to raczej leniuszek, ale jak chodzę to tak mi się układa i dziwne miejscówki robi, że aż mnie też tam wszystko ciągnie.
A my dzisiaj z Mężem byliśmy na zakupach No i nie mogłam się powstrzymać i kupiliśmy śpiworek - no na dość chłodny kwiecień, ale przecena ze 130 na 40!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ab92017f8c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7041f9c9bd3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f32c58306521.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f68068e1851.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9470ba3c5b40.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85cbb1c3c21e.jpg
Madzia to moje hand made. To dopiero początek bo nie mam czasu ale już czeka cała torba tkanin upranych i gotowych.
Lepiej powiedz gdzie dorwalas ten śpiworek, cena świetna.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emily, cudny jest!! chciałabym żeby nasza wstydziocha dała się tak sfotografować
Madzia, dziękuję
Ja planu porodu nie robię, będzie co ma być, poza tym jak dotąd nie spotkałam się z traktowaniem go poważnie
Sweetmalenka, ja mam podobnie jeśli chodzi o babcie i dziadków, ostatnio w sklepie miałam ochotę ich w kosmos wysłać... Jedna babcia oczywiście się oburzyła, że nie chcę jej przepuścić w kolejce do wagi żeby mogła sobie swoje warzywa zważyć. Nie chciałam się z nią kłócić więc powiedziałam tylko że mnie też nikt nie przepuścił i musiałam swoje odstaćMagdzia85F, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Wiem, że my jeszcze wszystkie takie "młode", ale ja tego nie rozumiem dlaczego w pewnym wieku ludzie zaczynają uważać, że wszystko im się należy teraz-zaraz-już i zapominają o kulturze osobistej czy normach funkcjonowania w społeczeństwie?
Tak, wiem, że nie można wszystkich do jednego wora wrzucić i są jeszcze normalne jednostki Może ja też będę taką wredną babcią na starośćMagdzia85F, Tusianka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magdzia85F wrote:Emily cudne zdjęcie!!!
Agiii aj nie napisałam - z H&M ten kombinezon.
Pomarańczka bardzo ładnie wyglądasz
APrzybylska a ja do kosmetyczki lubię chodzić na peelingi, ale teraz to chyba nie bardzo można?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyDokładnie. Moja teściowa lat 51. Stwierdziła że ciąża to nie choroba i może sobie taka dziewczyna z brzuchem stać w kolejce. Phy. Jeszcze jakaś dumę miała na twarzy, jak mi to powiedziała. M9ja starsza siostra jak Jej to powiedziałam, zapytała, czy mi chciała po złości powiedzieć... No bo to chamskie było. Jej córka jak będzie w ciąży, to pewnie pójdzie sama się kłócić, żeby jej miejsca ustąpić... Aj znowu się wkurzam.
Co do promocji w gabinecie kosmetycznym też akurat są na depilacje laserowe! Aaaaa. Przy kp też pewnie nie można? -
A tego właśnie nie wiem. Muszę podpytać na następnych paznokciach, chyba, że któraś z dziewczyn będzie wiedziała.
Ja w zeszłym roku przed ciążą zdążyłam raz i efekty były super. Cieszyłam się, że nie będzie trzeba wiele razy powtarzać. A teraz znowu gąszcz i busz Po depilacji depilatorem pach miałam spokój 2-3 tygodnie, teraz co tydzień muszę kosić. Dziwne, że na głowie tak szybko nie rosnąIlona92 lubi tę wiadomość
Oj dziewczyny ja też tęsknię za depilatorem:) był spokój a teraz wiecznie 'kłujki' jak to mąż się śmieje z depilacja laserowa, ja zdarzyłam dwa razy i w sumie kasa wyrzucona bo 2 miesiące efekt był super, ale ze przerwałam to już teraz nie widzę efektu
-
nick nieaktualnyNo właśnie. Mnie się marzy zero włosów pod pachami, pod nosem i wszystko na pipce kobieta to się chyba zapracuje,jak w końcu tam wpadnę
Ibishka jak się czujesz?
APrzybylska pewnie też nie można. Przy kp czasem wydaje mi się, że większy rygor niż w ciąży.pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Nie krzyczcie na mnie, ale tak dla żartów robię sobie listę w głowie "co zrobię najpierw zanim zacznę karmić piersią" na pierwszym miejscu jest winko lub piwko, więc może dorzucę jeszcze depilację.
To oczywiście żart, ale proszę pocieszcie mnie, że też macie podobne myśliMagdzia85F, pomarańczka_33, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyHm. Chyba się nie zdąży
A ja do alko nie tęsknię. Mąż też mało kiedy, co. Ale przyznam, że mnie jako tej inicjujacej tematy o seksie, to brakuje wieczora romantico. Wino i rozgrzewka
Wiem, wiem. A tak to jeszcze bycia na diecie tej co byłam przed ciążą.
I APrzybylska jakoś nie myślę za bardzo o tym. I fajnie, że to piszesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 16:44
APrzybylska, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Nie żeby zaraz ciągoty do alko, ale kieliszek wina wieczorem po całym dniu za mną chodzi
Mi trochę "wygibasów" w łóżku brakuje, swobody ruchów i w ogóle.Magdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyDobre określenie wygibasow. No właśnie. A potem 6 tygodni nic. Jak dziecię będzie bardzo czasochłonne to już w ogóle. Ludu. Straszna jestem... ;-/
APrzybylska no co Ty? To jest relaks... I tyle. My z Mężem jak mieliśmy sterująca prace to w sobotę przy wodce siadalismy. I drinki. Po 2-3.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ojesuuu ja czasem mam taki chwile,żeby sie zalac w trupa... a tu nawet lyknac wina nie mozna ja juz wiem, ze pierwsze co zjem po powrocie do domu to bedzie sushi ♡
A tak na powaznie - to jak komus zalezy na laktacji to niezaleca sie alko w pierwszych tygodniach bo moze zaburzac laktacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 17:09
-
nick nieaktualnyEmily dlatego napisałam, że raczej nie bardzo alko do kp. Niestety - zaburzyć - zaburzy, a nawet może spowodować brak pokarmu w ogóle. Dlatego ja nie będę pić.
Tak sobie myślę, bo chcemy drugiego brzdąca, to zapowiadają się prawie 3 lata jak nie dłużej bez alko
A sushi - uff, nie lubięIlona92, grzanewino lubią tę wiadomość