X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska wrote:
    sweetmalenka niedawno gdy byłam z mężem na zakupach i buszowałam pomiędzy wieszakami, ten przeprowadzał experyment ;) stał i się nie ruszał, nie jakoś chamsko na środku przejścia, ale po prostu stał. Dobrze, że "jest twardy" bo by posiniaczony wracał. Ani jedna osoba "przepraszam" nie powiedziała tylko pchają się, zwłaszcza te biedne starowinki co w autobusie reklamówki na siedzeniach sadzają :/
    Sama teraz z wiadomych przyczyn się odsuwam, ale kiedyś jak ktoś "przepraszam" nie powiedział, to stałam jak kamień.

Co do planu porodu, to i teraz zdarza się, że mają to gdzieś. U mojej siostry nikt o czymś takim nie wspomniał.
    a no właśnie mówię o tych starowinkach które tak bardzo nogi bolą, a gdy zobaczą wolne miejsce na końcu tramwaju to biegną niczym korzeniowski.

grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Zdrówka!!!! Sok malinowy i czosnek!!! Będzie dobrze :*

Key_b super brzuszek!!! Przynamniej wiemy, że damski :P

Etoilka - Moja to raczej leniuszek, ale jak chodzę to tak mi się układa i dziwne miejscówki robi, że aż mnie też tam wszystko ciągnie.

A my dzisiaj z Mężem byliśmy na zakupach :) No i nie mogłam się powstrzymać i kupiliśmy śpiworek - no na dość chłodny kwiecień, ale przecena ze 130 na 40!

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ab92017f8c0.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e7041f9c9bd3.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f32c58306521.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4f68068e1851.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9470ba3c5b40.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85cbb1c3c21e.jpg

Madzia to moje hand made. To dopiero początek bo nie mam czasu ale już czeka cała torba tkanin upranych i gotowych.

Lepiej powiedz gdzie dorwalas ten śpiworek, cena świetna.

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz kochany Bubuś :)

0973feed00d4271emed.png

Waży już około 1600g :)))

Tusianka, Magdzia85F, Etoilka, aga_90, APrzybylska, pomarańczka_33, ibishka, Agiii37, Ilona92, grzanewino, machirude, BP 02 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily89 wrote:
    Nasz kochany Bubuś :)

0973feed00d4271emed.png

Waży już około 1600g :)))
    Wow :) Piękny mały człowiek :) i jaki już duży.

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily cudne zdjęcie!!!

Agiii aj nie napisałam - z H&M ten kombinezon. :)

Pomarańczka bardzo ładnie wyglądasz :)

APrzybylska a ja do kosmetyczki lubię chodzić na peelingi, ale teraz to chyba nie bardzo można?

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, cudny jest!! :D chciałabym żeby nasza wstydziocha dała się tak sfotografować ;D

Madzia, dziękuję :)

Ja planu porodu nie robię, będzie co ma być, poza tym jak dotąd nie spotkałam się z traktowaniem go poważnie

Sweetmalenka, ja mam podobnie jeśli chodzi o babcie i dziadków, ostatnio w sklepie miałam ochotę ich w kosmos wysłać... Jedna babcia oczywiście się oburzyła, że nie chcę jej przepuścić w kolejce do wagi żeby mogła sobie swoje warzywa zważyć. Nie chciałam się z nią kłócić więc powiedziałam tylko że mnie też nikt nie przepuścił i musiałam swoje odstać

Magdzia85F, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że my jeszcze wszystkie takie "młode", ale ja tego nie rozumiem dlaczego w pewnym wieku ludzie zaczynają uważać, że wszystko im się należy teraz-zaraz-już i zapominają o kulturze osobistej czy normach funkcjonowania w społeczeństwie?

Tak, wiem, że nie można wszystkich do jednego wora wrzucić i są jeszcze normalne jednostki :) Może ja też będę taką wredną babcią na starość ;)

Magdzia85F, Tusianka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Emily cudne zdjęcie!!!

Agiii aj nie napisałam - z H&M ten kombinezon. :)

Pomarańczka bardzo ładnie wyglądasz :)

APrzybylska a ja do kosmetyczki lubię chodzić na peelingi, ale teraz to chyba nie bardzo można?
    Teraz chyba z peelingiem (na pewno takim chemicznym) trzeba się wstrzymać. Podobnie jak z depilacją laserową. W moim gabinecie teraz mają zajefajne promocje, tak że byłabym gładka jak jedwab ;) Jak urodzę już pewnie tego nie będzie :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie. Moja teściowa lat 51. Stwierdziła że ciąża to nie choroba i może sobie taka dziewczyna z brzuchem stać w kolejce. Phy. Jeszcze jakaś dumę miała na twarzy, jak mi to powiedziała. M9ja starsza siostra jak Jej to powiedziałam, zapytała, czy mi chciała po złości powiedzieć... No bo to chamskie było. Jej córka jak będzie w ciąży, to pewnie pójdzie sama się kłócić, żeby jej miejsca ustąpić... Aj znowu się wkurzam.

Co do promocji w gabinecie kosmetycznym też akurat są na depilacje laserowe! Aaaaa. Przy kp też pewnie nie można?

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tego właśnie nie wiem. Muszę podpytać na następnych paznokciach, chyba, że któraś z dziewczyn będzie wiedziała.

Ja w zeszłym roku przed ciążą zdążyłam raz i efekty były super. Cieszyłam się, że nie będzie trzeba wiele razy powtarzać. A teraz znowu gąszcz i busz ;) Po depilacji depilatorem pach miałam spokój 2-3 tygodnie, teraz co tydzień muszę kosić. Dziwne, że na głowie tak szybko nie rosną ;)

Ilona92 lubi tę wiadomość

• ibishka Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny ja też tęsknię za depilatorem:) był spokój a teraz wiecznie 'kłujki' jak to mąż się śmieje :) z depilacja laserowa, ja zdarzyłam dwa razy i w sumie kasa wyrzucona bo 2 miesiące efekt był super, ale ze przerwałam to już teraz nie widzę efektu :-(

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka - mój też był wstydzioch na ostatnim usg 4D się zakrywał :) ale nic nie poradzimy :))

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Mnie się marzy zero włosów pod pachami, pod nosem :-P i wszystko na pipce :-) kobieta to się chyba zapracuje,jak w końcu tam wpadnę :-D

Ibishka jak się czujesz?

APrzybylska pewnie też nie można. Przy kp czasem wydaje mi się, że większy rygor niż w ciąży.

pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie krzyczcie na mnie, ale tak dla żartów robię sobie listę w głowie "co zrobię najpierw zanim zacznę karmić piersią" ;) na pierwszym miejscu jest winko lub piwko, więc może dorzucę jeszcze depilację.

To oczywiście żart, ale proszę pocieszcie mnie, że też macie podobne myśli ;)

Magdzia85F, pomarańczka_33, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm. Chyba się nie zdąży :-P
    A ja do alko nie tęsknię. Mąż też mało kiedy, co. Ale przyznam, że mnie jako tej inicjujacej tematy o seksie, to brakuje wieczora romantico. Wino i rozgrzewka :-P
    Wiem, wiem. A tak to jeszcze bycia na diecie tej co byłam przed ciążą.

I APrzybylska jakoś nie myślę za bardzo o tym. I fajnie, że to piszesz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 16:44

APrzybylska, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żeby zaraz ciągoty do alko, ale kieliszek wina wieczorem po całym dniu za mną chodzi ;)

Mi trochę "wygibasów" w łóżku brakuje, swobody ruchów i w ogóle.

Magdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre określenie wygibasow. No właśnie. A potem 6 tygodni nic. Jak dziecię będzie bardzo czasochłonne to już w ogóle. Ludu. Straszna jestem... ;-/

APrzybylska no co Ty? To jest relaks... I tyle. My z Mężem jak mieliśmy sterująca prace to w sobotę przy wodce siadalismy. I drinki. Po 2-3.

Ilona92 lubi tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojesuuu ja czasem mam taki chwile,żeby sie zalac w trupa... a tu nawet lyknac wina nie mozna :( ja juz wiem, ze pierwsze co zjem po powrocie do domu to bedzie sushi ♡

A tak na powaznie - to jak komus zalezy na laktacji to niezaleca sie alko w pierwszych tygodniach bo moze zaburzac laktacje :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 17:09

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak bardziej niż wina chce mi się sushi :/ Już o nim zapomniałam, jak mogłaś :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily dlatego napisałam, że raczej nie bardzo alko do kp. Niestety - zaburzyć - zaburzy, a nawet może spowodować brak pokarmu w ogóle. Dlatego ja nie będę pić.
    Tak sobie myślę, bo chcemy drugiego brzdąca, to zapowiadają się prawie 3 lata jak nie dłużej bez alko :P

A sushi - uff, nie lubię :P

Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość

‹‹ 310 311 312 313 314 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ