X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska super prezent :) też włączyłam muzykę, ale chyba wrażenia nie robi, bo nogę czasem czuję :P Czekam aż się rozkręci Panienka:)

Ilona, Ibishka no właśnie koniec roku i początek to zawsze lipny. My też jeszcze auto ubezpieczyć musimy to nowe, zarejestrować.

Ibishka oo fajnie tak z położną. Jak to nie będzie tajemnica, to podziel się tym, na co się nie zgadzać w szpitalu.

I co do trymestru nadal w 2 jesteś. W 3 będziesz, 3 miesiące równo do terminu porodu.

Ilona92, ibishka lubią tę wiadomość

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze... :(

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lekarz! Palant. :/ Marne szanse? A co On wyrocznia. Weź Go olej i nie słuchaj. Takie wizyty to tylko sieją zamęt!

grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze... :(

Jeżuuu.....co to za lekarz?? :O
    Masakra jakaś... do porodu jest szansa, że się przekręci (mniejsza niż teraz, ale jest!).

A my w sobotę jedziemy po fotelik <3 już nie mogę się doczekać :)

Magdzia85F, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    Nie bierz jego opinii pod uwagę, bo szkoda nerwów.
    Kiedy masz wizytę u lekarza prowadzącego?

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetmalenka, to jakiś debil a nie lekarz! Moja Mała też jest ułożona miednicowo ale to jeszcze niczego nie przesądza. Nie słuchaj go absolutnie! A ja np dosłownie tuż przed porodem się obróciłam główką na dół.

Ania, super prezent, widzę że pluszak zachwycony ;D

Magdzia85F, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Tęskniąca to coś się nie odzywała ostatnio??? Ciekawe, czy u Niej wszystko w porządku?

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek wizyta ale ona to szkoda gadać... Chyba będę musiała iść na prywatne usg

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetmalenka to do ilu lekarzy gin chodzisz? 2 plus usg prywatnie?
    U mnie hak określał płeć ba połówkowych to tez była jeszcze miednicowo i była dziewczynka, teraz jest gluwka w dół i ciagle pyta czy jyz znamy płeć, taka na sklerozę :P

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prowadzącego jednego i usg na nfz robi ktos inny. Na prenatalne chodzę prywatnie-place ale facet wspaniały i z certyfikatami. No u mnie ciągle "chłopak" a tu dziś nagle... Z tym ze skoro ok sam mówi ze nic nie widzi bo siedzi miednicowo..

Ilona92 lubi tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2dhadfk.jpg

Jakby Wasze dziewczyny szukały jakiegoś młodego kawalera, to jeden się już szykuje (co prawda spodni jeszcze nie ma, ale wszystko w swoim czasie :P)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 15:34

Magdzia85F, Ilona92, ibishka, pomarańczka_33, Monnn, grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    2dhadfk.jpg

Jakby Wasze dziewczyny szukały jakiegoś młodego kawalera, to jeden się już szykuje (co prawda spodni jeszcze nie ma, ale wszystko w swoim czasie :P)

O Bożuuuuu :) skąd takie piękności? :O

A my gotowi już na wieczór :)
    c2a10a865caee33dmed.jpg

Magdzia85F, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, body i muszka ze Smyka, buciki z Reserved.

Udanego wieczoru, bawcie się dobrze! :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    Emily, body i muszka ze Smyka, buciki z Reserved.

Udanego wieczoru, bawcie się dobrze! :)
    Nie wiedziałam, że w mojej fabryce mają takie ładne buciki :)

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Gosiczek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wizytacje wczoraj. Dokładnie 27t0d czyli 28 jak nie patrzeć maleństwo waży 1100g wiec chyba ok. Strasznie sie ciesze bo 6 tygodni temu bylo 300g i zagrożenie hipotrofią. Tylko zdziwił mnie fakt jak powiedział że następne usg w 38tygodniu

Magdzia85F, Etoilka, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily89 wrote:
    Nie wiedziałam, że w mojej fabryce mają takie ładne buciki :)

W Twojej fabryce? ;)
    Kupowałam je przed świętami w ramach prezentu gwiazdkowego dla Wojtusia, może już ich teraz nie być.

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiczek wrote:
    Ja miałam wizytacje wczoraj. Dokładnie 27t0d czyli 28 jak nie patrzeć maleństwo waży 1100g wiec chyba ok. Strasznie sie ciesze bo 6 tygodni temu bylo 300g i zagrożenie hipotrofią. Tylko zdziwił mnie fakt jak powiedział że następne usg w 38tygodniu

U mnie w 27t2d był trochę mniejszy niż Twój, 1030g i lekarz mówił, że jest akurat - także chyba nie masz czym się martwić :)
    A co do usg dopiero w 38 tyg... ja bym nie wytrzymała :)

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Emily udanego wieczoru:)

Ania super bujaczek :D

Sweetmalenka dziwny lekarz!!!! W ogóle nie bierz jego slow do siebie.

Ja tez wczoraj poszłam do lekarza, już chyba wszystkich w mieście zaliczyłam ;) Ale ten zrobił mi bardzo dokładne usg, mała jest duża -1300g :D ułożona główkowo i ogólnie wszystko ok.Pytałam Was kiedyś o "wybrzuszenie" w okolicach pępka, otóż tydzień temu u gin zastępczej (byłam po l4) dowiedziałam się ze to prawdopodobnie przepuklina, wczoraj lekarz powiedział, ze to jeszcze nie przepuklina a rozciąga mi się jakiś pierścień pępkowy.

Kocyki z lullalove- warte ceny, moja siostra ma i sobie chwali. Ja natomiast zakochałam się w artykułach la millou :)

Magdzia85F, Ilona92, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    W Twojej fabryce? ;)
    Kupowałam je przed świętami w ramach prezentu gwiazdkowego dla Wojtusia, może już ich teraz nie być.
    Pracuje w firmie, ktora jest wlascicielem Reserved ;)

Etoilka lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka o jak dżentelmen będzie wyglądał :)

Monnn o super, że główkowo leży. I waga też fajna :) I co z tym pępkiem to zniknie po porodzie, czy musisz dalej z tym coś zrobić?

La milou i lullalove ceny to mają. A promocje dorwać, ciężko. Ja pewnie coś kupię, na all mam sporo oglądanych.

Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ