Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAPrzybylska super prezent też włączyłam muzykę, ale chyba wrażenia nie robi, bo nogę czasem czuję Czekam aż się rozkręci Panienka:)
Ilona, Ibishka no właśnie koniec roku i początek to zawsze lipny. My też jeszcze auto ubezpieczyć musimy to nowe, zarejestrować.
Ibishka oo fajnie tak z położną. Jak to nie będzie tajemnica, to podziel się tym, na co się nie zgadzać w szpitalu.
I co do trymestru nadal w 2 jesteś. W 3 będziesz, 3 miesiące równo do terminu porodu.Ilona92, ibishka lubią tę wiadomość
-
Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze...
-
nick nieaktualny
-
sweetmalenka wrote:Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze...
Jeżuuu.....co to za lekarz??
Masakra jakaś... do porodu jest szansa, że się przekręci (mniejsza niż teraz, ale jest!).
A my w sobotę jedziemy po fotelik już nie mogę się doczekaćMagdzia85F, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość
-
sweetmalenka wrote:Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze...
Kiedy masz wizytę u lekarza prowadzącego?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Sweetmalenka, to jakiś debil a nie lekarz! Moja Mała też jest ułożona miednicowo ale to jeszcze niczego nie przesądza. Nie słuchaj go absolutnie! A ja np dosłownie tuż przed porodem się obróciłam główką na dół.
Ania, super prezent, widzę że pluszak zachwyconyMagdzia85F, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Ja mam prowadzącego jednego i usg na nfz robi ktos inny. Na prenatalne chodzę prywatnie-place ale facet wspaniały i z certyfikatami. No u mnie ciągle "chłopak" a tu dziś nagle... Z tym ze skoro ok sam mówi ze nic nie widzi bo siedzi miednicowo..
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Jakby Wasze dziewczyny szukały jakiegoś młodego kawalera, to jeden się już szykuje (co prawda spodni jeszcze nie ma, ale wszystko w swoim czasie )Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 15:34
Magdzia85F, Ilona92, ibishka, pomarańczka_33, Monnn, grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam wizytacje wczoraj. Dokładnie 27t0d czyli 28 jak nie patrzeć maleństwo waży 1100g wiec chyba ok. Strasznie sie ciesze bo 6 tygodni temu bylo 300g i zagrożenie hipotrofią. Tylko zdziwił mnie fakt jak powiedział że następne usg w 38tygodniu
Magdzia85F, Etoilka, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Gosiczek wrote:Ja miałam wizytacje wczoraj. Dokładnie 27t0d czyli 28 jak nie patrzeć maleństwo waży 1100g wiec chyba ok. Strasznie sie ciesze bo 6 tygodni temu bylo 300g i zagrożenie hipotrofią. Tylko zdziwił mnie fakt jak powiedział że następne usg w 38tygodniu
U mnie w 27t2d był trochę mniejszy niż Twój, 1030g i lekarz mówił, że jest akurat - także chyba nie masz czym się martwić
A co do usg dopiero w 38 tyg... ja bym nie wytrzymała
-
Hej dziewczyny
Emily udanego wieczoru:)
Ania super bujaczek
Sweetmalenka dziwny lekarz!!!! W ogóle nie bierz jego slow do siebie.
Ja tez wczoraj poszłam do lekarza, już chyba wszystkich w mieście zaliczyłam Ale ten zrobił mi bardzo dokładne usg, mała jest duża -1300g ułożona główkowo i ogólnie wszystko ok.Pytałam Was kiedyś o "wybrzuszenie" w okolicach pępka, otóż tydzień temu u gin zastępczej (byłam po l4) dowiedziałam się ze to prawdopodobnie przepuklina, wczoraj lekarz powiedział, ze to jeszcze nie przepuklina a rozciąga mi się jakiś pierścień pępkowy.
Kocyki z lullalove- warte ceny, moja siostra ma i sobie chwali. Ja natomiast zakochałam się w artykułach la millouMagdzia85F, Ilona92, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEtoilka o jak dżentelmen będzie wyglądał
Monnn o super, że główkowo leży. I waga też fajna I co z tym pępkiem to zniknie po porodzie, czy musisz dalej z tym coś zrobić?
La milou i lullalove ceny to mają. A promocje dorwać, ciężko. Ja pewnie coś kupię, na all mam sporo oglądanych.Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość