X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska super prezent :) też włączyłam muzykę, ale chyba wrażenia nie robi, bo nogę czasem czuję :P Czekam aż się rozkręci Panienka:)

Ilona, Ibishka no właśnie koniec roku i początek to zawsze lipny. My też jeszcze auto ubezpieczyć musimy to nowe, zarejestrować.

Ibishka oo fajnie tak z położną. Jak to nie będzie tajemnica, to podziel się tym, na co się nie zgadzać w szpitalu.

I co do trymestru nadal w 2 jesteś. W 3 będziesz, 3 miesiące równo do terminu porodu.

Ilona92, ibishka lubią tę wiadomość

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze... :(

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale lekarz! Palant. :/ Marne szanse? A co On wyrocznia. Weź Go olej i nie słuchaj. Takie wizyty to tylko sieją zamęt!

grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    Ja po USG. Młody waży 1500. Lekarz jak mówiłam- byle jak. Stwierdził ze chyba dziewczyna na 37%... Ułożony jest miednicowo wiec nie był w stanie podejrzeć nic między nóżkami. Prywatny do tej pory uważa ze chłopak. Nawet pitoka widzieliśmy. Ten stwierdził ze marne szanse ze się przekreci jeszcze... :(

Jeżuuu.....co to za lekarz?? :O
    Masakra jakaś... do porodu jest szansa, że się przekręci (mniejsza niż teraz, ale jest!).

A my w sobotę jedziemy po fotelik <3 już nie mogę się doczekać :)

Magdzia85F, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    Nie bierz jego opinii pod uwagę, bo szkoda nerwów.
    Kiedy masz wizytę u lekarza prowadzącego?

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetmalenka, to jakiś debil a nie lekarz! Moja Mała też jest ułożona miednicowo ale to jeszcze niczego nie przesądza. Nie słuchaj go absolutnie! A ja np dosłownie tuż przed porodem się obróciłam główką na dół.

Ania, super prezent, widzę że pluszak zachwycony ;D

Magdzia85F, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a Tęskniąca to coś się nie odzywała ostatnio??? Ciekawe, czy u Niej wszystko w porządku?

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W poniedziałek wizyta ale ona to szkoda gadać... Chyba będę musiała iść na prywatne usg

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sweetmalenka to do ilu lekarzy gin chodzisz? 2 plus usg prywatnie?
    U mnie hak określał płeć ba połówkowych to tez była jeszcze miednicowo i była dziewczynka, teraz jest gluwka w dół i ciagle pyta czy jyz znamy płeć, taka na sklerozę :P

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam prowadzącego jednego i usg na nfz robi ktos inny. Na prenatalne chodzę prywatnie-place ale facet wspaniały i z certyfikatami. No u mnie ciągle "chłopak" a tu dziś nagle... Z tym ze skoro ok sam mówi ze nic nie widzi bo siedzi miednicowo..

Ilona92 lubi tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2dhadfk.jpg

Jakby Wasze dziewczyny szukały jakiegoś młodego kawalera, to jeden się już szykuje (co prawda spodni jeszcze nie ma, ale wszystko w swoim czasie :P)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 15:34

Magdzia85F, Ilona92, ibishka, pomarańczka_33, Monnn, grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    2dhadfk.jpg

Jakby Wasze dziewczyny szukały jakiegoś młodego kawalera, to jeden się już szykuje (co prawda spodni jeszcze nie ma, ale wszystko w swoim czasie :P)

O Bożuuuuu :) skąd takie piękności? :O

A my gotowi już na wieczór :)
    c2a10a865caee33dmed.jpg

Magdzia85F, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, body i muszka ze Smyka, buciki z Reserved.

Udanego wieczoru, bawcie się dobrze! :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    Emily, body i muszka ze Smyka, buciki z Reserved.

Udanego wieczoru, bawcie się dobrze! :)
    Nie wiedziałam, że w mojej fabryce mają takie ładne buciki :)

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Gosiczek Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wizytacje wczoraj. Dokładnie 27t0d czyli 28 jak nie patrzeć maleństwo waży 1100g wiec chyba ok. Strasznie sie ciesze bo 6 tygodni temu bylo 300g i zagrożenie hipotrofią. Tylko zdziwił mnie fakt jak powiedział że następne usg w 38tygodniu

Magdzia85F, Etoilka, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily89 wrote:
    Nie wiedziałam, że w mojej fabryce mają takie ładne buciki :)

W Twojej fabryce? ;)
    Kupowałam je przed świętami w ramach prezentu gwiazdkowego dla Wojtusia, może już ich teraz nie być.

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiczek wrote:
    Ja miałam wizytacje wczoraj. Dokładnie 27t0d czyli 28 jak nie patrzeć maleństwo waży 1100g wiec chyba ok. Strasznie sie ciesze bo 6 tygodni temu bylo 300g i zagrożenie hipotrofią. Tylko zdziwił mnie fakt jak powiedział że następne usg w 38tygodniu

U mnie w 27t2d był trochę mniejszy niż Twój, 1030g i lekarz mówił, że jest akurat - także chyba nie masz czym się martwić :)
    A co do usg dopiero w 38 tyg... ja bym nie wytrzymała :)

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Emily udanego wieczoru:)

Ania super bujaczek :D

Sweetmalenka dziwny lekarz!!!! W ogóle nie bierz jego slow do siebie.

Ja tez wczoraj poszłam do lekarza, już chyba wszystkich w mieście zaliczyłam ;) Ale ten zrobił mi bardzo dokładne usg, mała jest duża -1300g :D ułożona główkowo i ogólnie wszystko ok.Pytałam Was kiedyś o "wybrzuszenie" w okolicach pępka, otóż tydzień temu u gin zastępczej (byłam po l4) dowiedziałam się ze to prawdopodobnie przepuklina, wczoraj lekarz powiedział, ze to jeszcze nie przepuklina a rozciąga mi się jakiś pierścień pępkowy.

Kocyki z lullalove- warte ceny, moja siostra ma i sobie chwali. Ja natomiast zakochałam się w artykułach la millou :)

Magdzia85F, Ilona92, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka wrote:
    W Twojej fabryce? ;)
    Kupowałam je przed świętami w ramach prezentu gwiazdkowego dla Wojtusia, może już ich teraz nie być.
    Pracuje w firmie, ktora jest wlascicielem Reserved ;)

Etoilka lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 stycznia 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Etoilka o jak dżentelmen będzie wyglądał :)

Monnn o super, że główkowo leży. I waga też fajna :) I co z tym pępkiem to zniknie po porodzie, czy musisz dalej z tym coś zrobić?

La milou i lullalove ceny to mają. A promocje dorwać, ciężko. Ja pewnie coś kupię, na all mam sporo oglądanych.

Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość

‹‹ 316 317 318 319 320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ