Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ważne, zeby meić też "zaptaszkowane" wszystkie zgody marketingowe. Ale myślę, że właśnie możesz za dwa dni dostać maila
Jak mój młody się obróci pośladkami to taki szlaban dostanie po porodzie, że pożałuje swojego wybryku:PMagdzia85F, pomarańczka_33, Sylwiaa95, Agiii37, Etoilka, asiq, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza, super, że wszystko w porządku! ale Mała Łobuziara no
może jeszcze zechce się obrócić ale bardziej bezboleśnie
Krynicabyłam tam raz i obiecałam sobie, że tam wrócę, i jak zaczęliśmy planować wyjazd z M właśnie w te rejony to się okazało, że w ciąży jestem więc wyjazd się nie co obsunie no i już we trójkę tam pojedziemy
dzięki Dziewczyny za wsparcie, wiertary pracowały non stop ponad 2 godziny, to cud że moja łepetyna jeszcze jest całamam nadzieję, że jutro nie będzie powtórki
imiona Wasze już jako tako ogarnęłam (mam śliczną tabelkę w excelu) ale miejscowości skąd jesteście to już wyższa szkoła jazdy
tak czy inaczej jak któraś z Wawy albo okolic to może będzie zainteresowana takim czymś
https://www.facebook.com/events/281759449019222/
a i macie, pośmiejcie się i Wy
chrzestna mi dzisiaj smsa z dowcipem przysłała (jakby wyczuła mój kiepski dzień):
"gada 2 Aborygenów:
- kupiłem nowy bumerang i mam kłopot
- jaki?
- nie wiem jak wyrzucić ten stary"
Agiii37, Magdzia85F, Etoilka, asiq, ibishka, Tęskniąca lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyibishka wrote:Madzia następna wizyta 14.03.chyba że coś by się działo to mam nie czekać tylko albo na izbę albo do niej. Ona i tak sprawdza za każdym razem szyjke. Mam nadzieję że będzie ok. Ale brzuch mam tak obolały że masakra
o w moje urodziny
to naprawdę Cię skopala. Pewnie sama się tam nieźle zniszczyła.
Dorotko dziękuję za link. Dobrze, że już skończyli.ibishka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
To jakby któraś mogła napisac co tam sie dzieje ba tym fb byli by fajnie bo wiecie ja nie mam ...
Iza to dała czadu Twoja corka ! Mam nadzieje, ze sie przekręci jeszcze do porodu, macie sporo czasu jeszcze. Z tym ochrzanem to skad mogłas wiedziec, ze tak trzeba? Sama nawet nie wiedziałamdobrze, ze wszystko juz dobrze. Ja magnez biore 2x plys wit prenatalne.
Dorotko dobrze, ze jyz skończylia kawał dobry
Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Jeżeli jesteś z Warszawy i okolic i spodziewasz się dziecka, serdecznie zapraszamy na wyjątkowy wieczór w towarzystwie przyszyłych Mam!
W programie:
➡️ nominowany do 6 Oskarów film "Nić widmo", reż. Paul Thomas Anderson. Wybierz się w podróż do Londynu, lat 50-tych, gdzie moda przeplata się z miłością.
➡️ spotkanie z Darią Rybicką - dietetyczką, blogerką i autorką "Apetycznej książki"
➡️ konkursy z cennymi nagrodami
W programie zapewniamy wspaniałą atmosferę w babskim gronie, inspirujące spotkania z ekspertami, intrygujący film oraz możliwość wygrania wartościowych nagród.
WSTĘP WOLNY❗️
po rejestracji e-mailowej: [email protected]
(w tytule wiadomości wpisz: KINO, WARSZAWA)
Wszystkie szczegóły otrzymasz w e-mailu zwrotnym.
Liczba miejsc jest ograniczona.
7 marca, godz. 17.00 - 20.30
rejestracja od godz. 16.30
KINOTEKA, Pałac Kultury i Nauki, Plac Defilad 1, Warszawa
Czekamy na Was ❗️
ProszęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 17:31
Magdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorota dobre:-) mi się z kolei rano w radiu spodobało:
Rozmawia 2gosci i jeden pyta drugiego
-co dzisiaj jest?
* a masz dziewczynę czy żonę?
- żonę
* To środa popielcowaMagdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Uuuffff...dobrze że wszystko dobrze, jak taka akrobatka, to może wróci jeszcze na swoje miejsce.
Mi też sie dowcip przypomniał:
"lekarz: wszystko dobrze proszę Pani. Waga dziecka dobra, ustawienie też, nie widzę nic niepokojącego....
pacjentka: cieszę się, teraz będę spokojniejsza.
lekarz: a rodzić Pani zamierza z tatusiem dziecka?
pacjentka: oj nie...oni się bardzo z moim mężem nie lubią ..."Magdzia85F, grzanewino, Etoilka, ibishka, pomarańczka_33, Sylwiaa95, Agiii37, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Ja nie z żartem (
), ale muszę się pochwalić, płytki krwi wzrosły ze 139 tys do 156 tys - dolna norma (od 150 tys) osiągnięta
juhu! Dzięki za kciuki, przydały się
ibishka, Tęskniąca, pomarańczka_33, Magdzia85F, Agiii37, Ilona92, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Też mam taką nadzieję że się obroci ale coś w to wątpię.
Wszędzie pisza że dziecko obraca się między 28 a 34 tyg. Ale nigdzie nie ma o tym co w sytuacji jak się dziecko z dobrej pozycji na złą przewrócił i nie pisze o ponownym obrocie. No ale gin kazała się nie martwić i nie myśleć. Więc co mi zostajegrzanewino, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Marysia, brawo!!
moje też by się mogły podnieść łaskawie
Hahaha dobre te dowcipy
Co do fejsa to ja go lubię choć zanim to nastąpiło to musiałam go ostro przefiltrowaći tak jak Madzia dzięki messengerowi mam gorącą linię z Mamą i siostrami, mamy rozmowę grupową dzięki temu cały czas jesteśmy na bieżąco co u nas
Etoilka, ibishka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dziękuje Kamila!
Iza mana mi to samo dzis przesłała haha
Kot chciał przed chwila mnie masować ba boku, ale dostał takie kopniaki, ze odbijał sie ode mnie i tylko leży grzecznie
Iza miejmy nadzieje, ze sie przekręci , trzymam mocno za to kciuki!
Ja rodzeństwa nie mam, a z mama mam WhatsAppMagdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie, cały dzień Was podczytywałam, dopiero teraz mam chwilę żeby napisać więcej.
Cieszę się że u Etoilki płytki się podniosły.
Wogole piękne brzuszki ujawniły się. Ilona Twój czubaty wymiata
Ja się dzisiaj ogarnęłam ogolilam wszystkie włoski na ciele różnymi sposobami, zrobiłam sobie henne na brwiach, ogólnie humor mi się trochę poprawił.
Dzisiaj jak leżałam w wannie to widziałam plecki i dupke mojego synka, matko aż mi łzy w oczach stanęły.
Dzisiaj jak.bylam w kościele to ksiądz mówił że czeka nas 40 dni postu i tak myślę że może już mój synek będzie z nami.
Dzisiaj czytałam dużo o chemi i różnych kosmetykach na takim blogu i powiem Wam że wychodzi ze najlepsze są hipp i te z Rossmanna.
Blog się nazywa srokao, nie umiem wkleić linka bo pisze z telefonu.
Zmykam leżeć nadal, trochę mnie głowa jakoś rozbolala, mój mały też mi ciśnie tak czasem na szyjke że aż boli, ale wtedy mówię że musi jeszcze trochę poczekać że to jeszcze nie jego czas
Ale brzuch jeszcze wysoko, podobnie jak Wasze też wszystkie wysoko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2018, 20:14
Etoilka, pomarańczka_33, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to w szoku jestem że pampers wypada tak kiepsko, czyli kolejny raz sprawdza się że to co dobre wcale nie musi dużo kosztować.
Moja fryzjerka mówi że te płyny i szampony z Rossmanna są tanie ale za to najlepsze w składzie bez dodatków zbędnych, muszę wykońcu jakiś kupić.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgiii tylko zwróć uwagę, że Rossmann zmienił opakowania teraz i też skład. No i srokao nie dawała jeszcze analizy nowych. Na fejsbuku ją molestuja już o to.
Mnie wąsik też nie rośnie. Na nogach zawsze mało miałam. Bober mógłby za to sam wyliniećAgiii37, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość