Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja próbowałam na sobie kosmetyków rossmanowskich i niestety kiepskie są dla mnie, w większości u mnie sprawdzają się te z eveline a do kąpieli tutti frutti natomiast dla Małej będę wybierać te z najmniej chemicznym składem - mam nadzieję, że podołam temu zadaniu
A coś czuję, że jutro będę miała mega zakwasy po dzisiejszych ćwiczeniach na szkole rodzenia - tak to jest jak się człowiek za bardzo z kanapą zaprzyjaźniaMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa miałam ostatnio takie zakwasy w nogach jak w pracy się nakucalam, zobaczyłam dzisiaj moje uda o matko mam tyle wody w organizmie że szok nogi to mam balony i cellulit mega, zawsze miałam no ale bez przesady.
Madzia co do bobra to popieram. Mógłby futro na wiosnę zrzucićMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Oo to kiepsko z tym uczuleniem Dziewczyny, u mnie zero uczulenia a skóra w dotyku super jest (to chyba głównie zasługa peelingu) no i mąż uwielbia ten zapach, jak wychodzę z kąpieli to, delikatnie rzecz ujmując, wariuje
Tekst, że bóbr mógłby na wiosnę futro zrzucić, powalił mnie na łopatki ale jest mega i się pod nim podpisuję wszystkimi kończynamigrzanewino, ibishka, Magdzia85F, Agiii37, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
grzanewino wrote:ibisha - my mamy jeszcze czas na obroty
Hehe jakkolwiek śmiesznie to brzmi to ja chyba spróbujęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 07:58
Magdzia85F, BP 02, Tęskniąca, pomarańczka_33, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
ja też się już orientowałam w ćwiczeniach, które pomagają się Maleństwu odwrócić w tą prawidłową stronę i zamierzam z nich skorzystać im bliżej porodu tym bardziej zależy mi na naturalnym, cesarki się boję
Ilona92, ibishka lubią tę wiadomość
Czesc
Co do włosków tez mam juz wąsik, ale to sprawa testosteronu niestwty, ale we wszystkich uciążliwych miejscach wzrost został zachamowaniu, za to włosy na głowie mam duzo lepsze.
Co do kosmetyków dostępnych w drogerii dla malucha wzięłam hipp, chusteczki nawilżające tez, w gemini jest sporo fajnych kosmetyków naturalnych dla bobasów (oczywiscie składowo).
Ja zaczelam id dawna sprawdzać skład kosmetyków i co i rusz próbuje czegos nowego i "naturalnego"
Na dzien dzisiejszy polecam
Po odżywce włosy sa chyba 10razy grubsze i bardziej uniesione. Ja mam cienkie włosy, ale jest ich duzo. Jutro mam wizytę u diabetologa i ginekologa.
DziewcYnt o co warto zapytać na tym etapie ciazy? Bo pisze jakie badania, jak wygada porod, co sprawdzic dziecku po porodzie, kiedy musza mi dac zgodę do podpisania na cokolwiek, nie chce mycia po porodzie, i nie chce szczepić w pierwszej dobie nie ma takiej opcji!pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:Ilona, a napisz proszę nazwę i firmę tych kosmetyków do włosów bo ja ślepa jestem i nie dowidzę a do włosów chętnie bym czegoś spróbowała bo mam cienkie, delikatne i ogólnie do d...
Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.
Ilona dokładnie napisz.
A w ogóle nie chcesz kąpać w szpitalu? Dlaczego? Pytam, bo jestem ciekawa. I z tym szczepieniem. Wit. K też nie chcesz?
Moje włosy to teraz są średnie. Zniszczone od farbowania.
Dorota Ty mieszkasz w nowym bloku? Że tak tam dłubią? -
Dzięki Ilona! będę szukać
Madzia, no niestety tak... my się wprowadziliśmy w maju 17', klucze dostaliśmy w lutym 16' więc i tak największe remonty nas ominęły ale teraz od kilku dni ktoś ewidentnie daje czadu, nie wiem, koncepcja mu się zmieniła czy jak?Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyOoo to nieźle. My klucze dostaliśmy w czerwcu 2016 a wprowadzenie było koniec października 2016. No i już cisza. Więc jeszcze Was czeka hałasów. Niestety.
Współczuję.
Ilona dzięki. Już sobie dodałam odżywkę i jeszcze szampon. Bo na mój dostałam uczulenie. -
no u nas niestety były problemy z kuchnią - najpierw ją spartaczyli a potem olali reklamację, jak postraszyłam sądem i urzędem ochrony konsumenta to dopiero łaskawie zareagowali, ale zanim zrobili co mieli zrobić to szkoda słów... na szczęście to już za nami bo nerwów było całe mnóstwoKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
nick nieaktualnySweetmalenka Ja mam męża piłkę do ćwiczeń . W ogóle położna polecała piłkę w 1 fazie porodu. Bo kręcenie biodrami powoduje, że dziecko lepiej wchodzi w kanał rodny.
Jak dostanę zielone światło od gina to zaczynam w domu.
Dorota ozesz. Masakra. My mieliśmy kilku stolarzy i zebraliśmy oferty. No i z jednym jakimś psycholem dosłownie mieliśmy niefajne przejścia. Wyzwiska. Szok.
W końcu robili nam z Legionowa meble. Do kuchni, łazienki, korytarz cały i sypialnia. I jak było coś nie tak to na tel.i byli. Długo się zeszło bo w sierpniu podpisaliśmy umowę a początek listopada dopiero finał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 10:18
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Sweetmalenka Ja mam męża piłkę do ćwiczeń . W ogóle położna polecała piłkę w 1 fazie porodu. Bo kręcenie biodrami powoduje, że dziecko lepiej wchodzi w kanał rodny.
Jak dostanę zielone światło od gina to zaczynam w domu.
Dorota ozesz. Masakra. My mieliśmy kilku stolarzy i zebraliśmy oferty. No i z jednym jakimś psycholem dosłownie mieliśmy niefajne przejścia. Wyzwiska. Szok.
W końcu robili nam z Legionowa meble. Do kuchni, łazienki, korytarz cały i sypialnia. I jak było coś nie tak to na tel.i byli. Długo się zeszło bo w sierpniu podpisaliśmy umowę a początek listopada dopiero finał.Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość