Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Emily też mam z zapasem. Ale usztywniane.
Miękkie pewnie jeszcze się poddadzą, bo zapas pewnie mają.
Uważam, obserwując swój biust, że niestety to nie jest wszystko, na co go stać z wielkością.
Albo ja jeszcze się do nich nie dokopałam, choć przeczesałam całe internety
-
nick nieaktualnyMój mąż ostatnio do mnie, że jechał pod Warszawą a tam bilboard z reklamą. I taki przejęty, wiesz że to reklama sklepu ze stanikami! I to do rozmiaru N ! Hehe
Emily Ty masz mały obwód pewnie i też stąd problem. Dziwi mnie tylko to, że jednak nie robią, bo choć kilka firm powinno mieć choćby na zamówienie.Emily89 lubi tę wiadomość
-
Magda - tak, mam pod biustem 65 zazwyczaj, z Alles zamówiłam 70 i jest ok... ALe przez to, że tak mało pod biustem to miseczka aktualna J, do karmienia 70J... masaaaakraaaaa
Ale tak, jest nadzieja, bo robią miseczki do Na nawet ostatnio widziałam do O
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś kupiłam w Lidlu dwupak 85E
i wiecie co, mój mąż to musi mnie kochać bardzo, chociaż ostatnio jestem strasznie nieznośna, bo wracam dziś z LU (rano pojechałam na badania, a później na szoping), no i wracam, obiad gotowy, szarlotka jeszcze w tym nowym prezentowym piekarniku była (zdążyłam zrobić zdjęcie, bo obiad zjadłam od razu)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a04bbeec801e.jpgMagdzia85F, Etoilka, Tęskniąca, BP 02, ibishka, Ilona92, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Mój brat był teraz w lidlu...nic już nie zostało ;( udało mu się wziąć tylko dwa opakowania tetrówek . Wziął te w dwupaku bo myślał, że będą grubsze niż te w trzypaku ;p bo cena ta sama. Jakież było moje zdziwienie jak je otworzyłam - 118 na 118
będą jako otulacze
są olbrzymie...
Aga - ale superpewnie jeszcze lepiej smakowała z tego właśnie piekarnika
ibishka, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nic nie mam upranego
chciałam sie teraz tym zajac, bo zanim upiorę, wyprasuje to akurat komoda przyjdzie. Tez piorę wszystko co bedzie miało kontakt z dzieckiem. Pralki raczej nie bede płukać przed bo pralka na pol roku, poza tym czesto piorę w 90 stopniach no i kup tam nie piorę by mogło cos na dziecko przejść, detergenty bede plus dodatkowe płukanie, prasowanie wystarczy. Ja podkładów nie klade na materac tych nieprzemakalnych bo to musiałabym miec mega pecha by Pielucha przeciekła noworodkowi lub ciagle mu sie zsuwala
ja do Shnuggle mam zwykle bawełniane przescueradla. Nie widze sensu dobierania specjalnie pod markę, wszystkie sa z gumka wiec dobrze sie ulozy:)
Ja mam jeden sklep z biustonoszami do karmienia , jak bede załatwiać sprawy to kupie 1lub 2, nie wiadomo hak z tym pokarmem bedzie, a chciałabym na pewno karmić. Moj obwód sie powiększył o dobre 5cm...wogole jakas szeroka w ramionach sie zrobiłam, ze z s wskoczyłam na m/l.
Noo zobaczymy jak to bedzie 8 marca bo w zeszłym roku ni z gruchy, ni z pietruchy dostałam piękny bukiet kwiatow. Az sie zdziwiłam bo żadnych takich swiat nie obchodzimy.
Co do ptasiego mleczka to juz nie smakuje jak kiedys:( gorsze jest w smaku, tak hak jajka chłodnicze...Tęskniąca, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzanewino ale szarlotka! Mniam! Super niespodzianka od męża!
Ilona a ja jak byłam mała, to nie znosiłam ptasiego mleczka
Ja kupowałam w triumph biustonosze w outlecie. Ten najbliżej mi zamknęli. U mnie też obwód większy aż o 7 cm, ale jak się mierzę to łapię z brzuchem, bo jest tak wysoko. I przy kp jak zacznie spadać, to będzie trzeba kolejny kupować.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
No dzisiaj to jednak sie wyników nie doczekam..
Poszlam do swojego lekarza na 16, a u niego ciśnienie 180/100, przestraszył sie, mówi ze musi zbadac tętno dziecka. Na szczęście 144, ale pomierzyl go i wyszlo ze w 2tyg przybrał tylko 200g, wiec jak zmierzyli mi ciśnienie chwile pozniej to juz bylo 190/105, skierowanie na juz do szpitala i jestem. Tu zrobili usg i babka mowi ze waga 1690g wiec troche lepiej. Wszystkie przeplywy dobre. Pobrali krew, mocz i zrobili ktg, ale wyników juz dziś nie poznam. Rano na dyżurze bedzie mij gin to o wszystko wypytam.
Po chwilowej rozpaczy już sie ogarnęłam, ale ogólnie 3mam sie mocno nadziei że nie zostanę tu do rozwiazania.
Podali mi jakies 2 tabletki i zastrzyk ze sterydem na płucka. Ciśnienie spadlo i juz po jakimś czasie było 136/100
Ciężka noc przede mną, bo tu juz wszystkie prawie śpią, a ja spac chodze ok 24-1 ...