Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bp ja nie mam anemii, chociaż wczoraj robiłam badania i moge niedługo zmienic zdanie
Marydiu to świetne wuadomosci! Skoro dynek rośnie, Twoja morfologia jest lepsza to tylko die cieszyć ta końcowa dążą
Ps ciekawe. Czy razem bedziemy rodziłyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 14:45
Etoilka, BP 02, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Marysiu ale Ty kruszyna jesteś więc i brzuszek taki kompaktowy
Na SzR położna właśnie opowiadała, że lekarze przekrecali maluszka zewnęrznie jak się już poród zaczął ( pierwsze skurcze) i się udało !!! Także nadzieję, trzeba mieć do końcaibishka, Ilona92, Etoilka, BP 02, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Bp ja nie mam anemii, chociaż wczoraj robiłam badania i moge niedługo zmienic zdanie
Marydiu to świetne wuadomosci! Skoro dynek rośnie, Twoja morfologia jest lepsza to tylko die cieszyć ta końcowa dążą
Ps ciekawe. Czy razem bedziemy rodziły
Bierzemy ten 28? Myślę, że będzie akuratIlona92, BP 02, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ilona tak znam zasady, pracuje z dziećmi też, ale więcej mam pacjentów dorosłych i lepiej się czuje też w pracy z dorosłymi. Tu się nie tyle boję tego później.. Tylko tych pierwszych dni. Emocje, hormony itp.. A po za tym co innego cudze a co innego swoje
A ogólnie rzecz biorąc to wolę odesłać malucha do kogoś ze szkoleniami bo fizjoterqpeuta na pewnym etapie musi się wyspecjalizowac w czymś.. Nie można być od wszystkiego bo wtedy by się było do niczego :)a po za tym kogo stać na szkolenia z każdej dziedziny
Marysia ale słodki brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 14:59
Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Ja chyba bym sie troche bala tego obracania. ALe moze dlatego ze nigdy nie slyszalam z pierwszej reki
Ja ciekawa jestem jaka date moj Groszek wybierze, kwiecien wyglada dosc ciekawie tutaj- Wielkanoc, wybory, nasza rocznica slubuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 14:59
-
Sandra, ja też Cię podziwiam! Nawet przy świetnym samopoczuciu, trzeba mieć duuuużo chęci, żeby pracować na tym etapie ciąży.
Iza, trzymam kciuki, żeby Twój maluszek się zdecydował jeszcze obrócić. Poproś go grzecznie, może akurat posłuchaJa też się boję cc - w razie gdyby coś poszło nie tak z sn.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 15:02
BP 02 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysia jesteś drobna, to i brzuszek też.
Super wieści! No i zaczyna się robić poważnie!
Ilona no to extra! Też bym bardzo chciała SN.
Iza będzie dobrze. Na pewno będziecie się uczyć mycia i podnoszenia Maluszków. Mąż po takich zajęciach stwierdził, że już się nie boi Małej.
Aga no czasem przeszadzają Mężowie. A Twój dobrze, że został. Przynajmniej czujesz się dla Niego ważna.
Mój mi pisze, żeby nie rodzić 10.04 bo ma szkolenie. To Mu odpisalam żeby z Adą rozmawiał, bo ja sobie mogę.
12.04 w Warszawie zjazd Żydów... Nie wiem, co to się będzie działo przez te ostatnie akcje, oby Mała wyszła w innym dniu.BP 02, Etoilka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madzia...jak mogłaś wspomnieć tu o ptasim mleczku !!!! ;p;p;p
ja chyba zażyczę sobie szlafrok na porodówkę
a ja mam pierwszy raz od niepamiętnych czasów urodziny nie w poście i to na dodatek w sobotę i pewnie wyląduję na porodówcecoż...jaki Sylwester taki cały nowy rok - tak się podobno mówi - więc imprezy w tym roku szpitalne - haha
Sandra, ja juz mam poprane od miesiąca, po tym jak wróciłam ze szpitala, bo mnie nastrszyli, ale wsadziłam wszystko w poszewkę, żeby się nie zakurzyło i czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2018, 15:20
Etoilka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
BP 02 wrote:Tak sobie mysle ze moze bym zaczela juz prac ubranka... Ale boje sie ze sie jeszcze zakurza
A jak u Was w tej kwestii?
U mnie już wszystko czeka. Ale ja trochę spanikowałam przez szyjkę. No i lubię mieć wszystko gotowe przed czasem.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Marysia- wcale sie nie dziwie przy tej sytuacji z szyjka
Pewnie bym w takiej sytuacji juz byla w 100% gotowa z torba przy drzwiach na stale zamontowana, bo ja tez lubie wszystko wczesniej miec gotowe
Magda- przekonalas mnie - przyszly tydzien brzmi dobrzeMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny