Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotko wow. U mnie jeszcze ponad tydzień
Ja na pewno chcę rodzić przed terminem i obojętne mi czy to święta, bo i tak nie wyjeżdżamy nigdzie, i sami je spędzimy.
Ilona u mnie jakieś przelewania, i jakby Mała bączki puszczałahehe Aż Mąż słyszy, nie wiem co to?
To ja pokażę moją Piłeczkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/56afbfbfe9e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 09:33
ibishka, Tusianka, Ilona92, Etoilka, pomarańczka_33, Sylwiaa95, grzanewino, machirude lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, śliczne macie brzuszki!
Też mam przelewania w brzuchu i czasem taki mini trzaski, jakby kości
Coś przeczuwam, że święta to mogę właśnie w szpitalu spędzić. Na razie to proszę kciuki o szyjkę, żeby się nie skracała i żebym mogła dalej polegiwać w domu!
Dzisiaj w końcu ma być koniec remontu łazienki i mają przyjść jeszcze dwie koszule do szpitala, więc ruszam z praniem rzeczy swoich i małej. W weekend praliśmy swoje rzeczy, bo się tego tyle uzbierało że poszły 4 pralki.
Nie wiem, czy widziałyście co się dzieje na drugim wątku. Okazało się, że dziewczyna, która założyła temat była jakimś trollem, wrzucała zdjęcia z internetu, itp. Dziewczyny tam pisały, że kiedyś też były takie akcje, tylko dziewczyna (jakaś nastolatka podobno) udawała ciąże z bliźniakamiMagdzia85F, Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyDziękuję Ilona i Klaudia. Z boku wyglądam całkiem nieźle, ale naprawdę reszta już nieładnie. Nie mówię o brzuszku, bo dla mnie jest CUDOWNY!!! Przecież mam tam Moją Kruszynkę!
do tego spuchłam
I dokładnie tak się zastanawiam, co Ada robi. Zapytam chyba lekarza
Marta właśnie weszłam na drugi wątek i normalnie szok! Że też się chciało dziewczynie tyle czasu udzielać na forum? :oIlona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja się inaczej rusza ale niemal cały czas, wczoraj np. obudziła mnie ok 4
Rozpycha się, wypina i powoduje że cały brzuch tańczy
Marta, a który to ten drugi wątek?
Madzia, Iza, Kamila, brzusie cudne macie!!Magdzia85F, ibishka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Może nie mniej, ale bardziej o stałych porach. Moja rano mnie budzi a później cisza i o 17.00 zaczyna swój dzień chyba, bo jak zasypiam koło 23 to ona chyba na jogę wtedy uczęszcza
Trochę mnie martwi ten brak zgrania z moim cyklem dzień -noc....ale cóż , ktoś tu będzie musiał ustąpić i to pewnie będę ja ;p
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotka na ogólnym jest wątek kwietniówek
Moja to zazwyczaj szturcha mnie ok 5. Potem jak zjem śniadanie. No i potem od 12 co 3 h daje o sobie znać. I cisza po 22, bo ja wtedy zasypiam i nie wiem, czy coś działa, bo śpięchyba że rąbnie mnie w żebro.
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Wpadam na chwilę, bo rece mam tak spuchnoete ze ledwo telefon trzymam. Oficjalnie jestem pierwsza kwietniowka rozpakowana w lutym
wczoraj przed 15.00 zostalam mamą! Maly ma prawie 1800g i oddycha samodzielnie. Jeszcze go nie widzialam na zywo, ale jest cudowny.
Jak sie ogarne to zdradze wiecej szczegolowTusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, pomarańczka_33, machirude, myszkaka, APrzybylska, ibishka, Etoilka, Haana, Sylwiaa95, Ilona92, monroe, Monnn, Emily89, Xenka, grzanewino, Agiii37, olKaczucha lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2e451f8d5aa.jpg
Jeszcze dwa tygodnie i będziemy razem2700 małego człowieka.
Kochane cały czas jestem z Wami myślami. Aga trzymam kciuki.
Miłego dniaTęskniąca, Tusianka, pomarańczka_33, machirude, ibishka, Etoilka, Ilona92, Monnn, Agiii37 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Aga - super wiadomość, że wszystko ok !!!! Kciuki za Wiktorka i za Ciebie
Aniu - super , że jesteś, dawno Cię nie było - mały człowiek nie jest juz taki mały...2700 - to przecież brzmi tak dumnie
AAAaaaa...jestem ciocią....bo mogę się tak nazywać, prawda Aga?
Czekamy na szczegóły , ściskamy !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 10:42
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaga_90 wrote:Wpadam na chwilę, bo rece mam tak spuchnoete ze ledwo telefon trzymam. Oficjalnie jestem pierwsza kwietniowka rozpakowana w lutym
wczoraj przed 15.00 zostalam mamą! Maly ma prawie 1800g i oddycha samodzielnie. Jeszcze go nie widzialam na zywo, ale jest cudowny.
Jak sie ogarne to zdradze wiecej szczegolow
Aga gratulacje!!! Aż się poryczałam!!! :* Zdrówka dla WAS!!!! :*Ilona92 lubi tę wiadomość
-
O rany, zaczęło się!
Aga, gratulacje! Jak się czujecie?
Aniu, Zuzia już duża jest i jaka słodka!
Dorota, tu masz linka https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowe-mamusie-2018,13513,765.html - tylko się musisz kilka stron cofnąć
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2e451f8d5aa.jpg
Jeszcze dwa tygodnie i będziemy razem2700 małego człowieka.
Kochane cały czas jestem z Wami myślami. Aga trzymam kciuki.
Miłego dnia
Aniu!!! To już niedługo!!! Trzymajcie się dzielnie :*Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny