Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest pierwszy kwietniówek w lutym
ja ryczę jak szalona. Aga jesteś mamusią
Na razie dopisałam na pierwszej stronie. Jak mnie puszczą kiedyś do domu, to zrobię to jak trzeba.Tęskniąca, Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Aga gratulacje! Duzo zdrowia i spokoju Wam zycze! Oby Synek sie prawidłowo rozwijał , a Ty Agus nabieraj sił
Aniu juz niedługo poznasz swoją córeczkę ! Oby wszystko poszli planowo dla Was tez duzo zdrówka!
Co do trolla na drugim wątku, jedna dziewczyna napisała, ze belly spada na łeb, na szyje, abonamenty itp, podstawiają pewnie trolli by spisywać dane i tworzą bazy... -
Aga- ogromne gratulacje i duzo zdrowia i sil dla Was obojga! Wiktorek na pewno pieknie bedzie rosl i uszczesliwial
Mamejak z laktacja? Jest szansa? I mam nadzieje ze nie jestes okropnie obolala
Ania- mam nadzieje ze Ty tez dajesz rade i Zuzia grzecznie czeka
Ja zabralam sie za pranie... matko, z 6 pralek sie zbierzewytargalam tez torbe ktora chce pakowac, a ze nie wiem czy sie da ja wyprac wypryskalam octaniseptem
troche chyba mi juz odbija
Zamowilam tez staniki z tej strony: stanikidokarmienia.pl - jak cos maja spora rozmiarowke -
Ja już po wizycie, szyjka w dzisiejszych pomiarach 25mm, zalecenie dalej leżeć i wstawać tylko do toalety. Za 2 tygodnie, jak nie będzie poprawy, chce mnie położyć na patologie. Jadę zawieźć wymaz do labo i do domu leżeć plackiem.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:Ja już po wizycie, szyjka w dzisiejszych pomiarach 25mm, zalecenie dalej leżeć i wstawać tylko do toalety. Za 2 tygodnie, jak nie będzie poprawy, chce mnie położyć na patologie. Jadę zawieźć wymaz do labo i do domu leżeć plackiem.
A rozwarcia nie masz przypadkiem? Może to nie o samo skrócenie chodzi , tylko jeszcze o rozwarcie? Bo jesli tak...no to zmienia postac rzeczy.Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta będzie dobrze. Po kiego ten lekarz tak nakręca??? W sumie to już ciąża jest w takim stadium, że przecież poród możesz mieć niedługo. Tym bardziej, że za 2 tygodnie jesteś donoszona.
I jak kazał leżeć, to niech sobie sam ten wymaz wozi:/ phy
Mój gin jak byłam w cp, to tak spokojnie mówił wszystko, ale tak kurde na serio bez straszenia. I chyba dlatego dalej do niego chodzę.Tęskniąca, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się z Klaudią i Magdą. Marta, chyba trochę za bardzo panikuje Twój lekarz. Oszczędzaj się, ale bez paniki, wszystko będzie dobrze. Tym bardziej, że ciąża już blisko donoszonej, a Gabrysia rośnie jak na drożdżach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 12:32
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Mam wewnętrzne rozwarcie w kształcie lejka, więc może to dlatego
na szczęście się nie powiększyło od zeszłego tygodnia. A w szpitalu się jednak będę czuła bezpieczniej, bo tak to trochę świruję że coś się może zacząć nagle. No nic, zostaje mi leżenie i ogarnianie resztt rzeczy z poziomu kanapy.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm