X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Klaudia teraz chyba będzie Ani ciężko.
    Wiem,wiem....nie mówię teraz, tylko tak ogólnie....żebysmy miały co wspominać ;)

Magdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ogromne gratulacje!!!!
    Ania kciuki ;-)

zrobiło sie poważnie ;-)

oo, jaka niespodzianka.
    zaraz bedzie u mnie połozna:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 11:08

Ilona92 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, gratulacje!!! Nabierajcie z Wiktorkiem sił!

Aniu, trzymamy kciuki. Zuzia już duża dziewczynka :)

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest pierwszy kwietniówek w lutym :D ja ryczę jak szalona. Aga jesteś mamusią :)

Na razie dopisałam na pierwszej stronie. Jak mnie puszczą kiedyś do domu, to zrobię to jak trzeba.

Tęskniąca, Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje !!! Duzo zdrowka dla malego i dla Ciebie :*

xk81pfk.png
  • acygan Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was i nie moge sie powstrzymac zeby nie napisac w takiej sytuacji. Aga wielkie gratulacje, ciesze sie razem z Toba z obecnosci maluszka :) trzymajcie sie cieplutko,duzo zdrowka dla Was kochana! :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, gratulacje!
    Będziecie już z Anią doświadczonymi mamami jak my się tu jeszcze będziemy porodem stresować :)

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje! Duzo zdrowia i spokoju Wam zycze! Oby Synek sie prawidłowo rozwijał , a Ty Agus nabieraj sił:)

Aniu juz niedługo poznasz swoją córeczkę ! Oby wszystko poszli planowo dla Was tez duzo zdrówka!

Co do trolla na drugim wątku, jedna dziewczyna napisała, ze belly spada na łeb, na szyje, abonamenty itp, podstawiają pewnie trolli by spisywać dane i tworzą bazy...

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • oli123 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez z drugiego watku ale sobie was podczytuje:) gratuluje Aga! Nie moge sie doczekac kiedy powiesz cos wiecej o porodzie tymbardziej ze sama leze z zagrozeniem przedwczesnym porodem! Trzymajcie sie cieplutko z Maluszkiem:)

mhsvi09k63nasq33.png
  • monroe Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2018, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie pisałam lata świetlne ale podczytuje. Wchodzę dzisiaj a tu bach! Pierwszy Maluszek! Ogromne gratulacje:) duzo zdrówka dla Was!
    Ja czuję że rozpakuje się w połowie marca albo wcześniej.

oar8flw1tpge67lg.png
  • Gosiczek Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga gratulacje. Nasza pierwsza rozpakowana kwietniówka :-)

Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga- ogromne gratulacje i duzo zdrowia i sil dla Was obojga! Wiktorek na pewno pieknie bedzie rosl i uszczesliwial
    Mame :) jak z laktacja? Jest szansa? I mam nadzieje ze nie jestes okropnie obolala :)

Ania- mam nadzieje ze Ty tez dajesz rade i Zuzia grzecznie czeka :)

Ja zabralam sie za pranie... matko, z 6 pralek sie zbierze o.O wytargalam tez torbe ktora chce pakowac, a ze nie wiem czy sie da ja wyprac wypryskalam octaniseptem :D troche chyba mi juz odbija o.O
    Zamowilam tez staniki z tej strony: stanikidokarmienia.pl - jak cos maja spora rozmiarowke :)

dxomclb10296nsxe.png
  • Alala Ekspertka

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was czasem i pierwszy raz muszę napisać :)

Aga, gratuluję! Dużo sił dla maluszka i dla Ciebie, czekam na dalsze wieści :)

synuś <3 01.05.2018
    synuś <3 26.06.2019
    0d1yskjooixdxgsx.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie, szyjka w dzisiejszych pomiarach 25mm, zalecenie dalej leżeć i wstawać tylko do toalety. Za 2 tygodnie, jak nie będzie poprawy, chce mnie położyć na patologie. Jadę zawieźć wymaz do labo i do domu leżeć plackiem.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta, no to oszczędzaj się :) za dwa tygodnie na szczęście będziesz już w 37 tygodniu więc w razie W Gabrysia sobie poradzi :) trzymam kciuki jednak żeby wytrzymała jak najdłużej :)

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusianka wrote:
    Ja już po wizycie, szyjka w dzisiejszych pomiarach 25mm, zalecenie dalej leżeć i wstawać tylko do toalety. Za 2 tygodnie, jak nie będzie poprawy, chce mnie położyć na patologie. Jadę zawieźć wymaz do labo i do domu leżeć plackiem.
    Jakiś bardzo rygorystyczny ten Twój lekarz, ja mam 22 mm szyjkę i kazał się oszczędzać bez nakazu leżenia plackiem. Poza tym niewydolność zaczyna się od 24 mm, więc i tak masz jeszcze zapas....i jeszcze ten szpital...będą Cię trzymać tam pewnie do samego końca, a Ty sie naparzysz na różne dziwne rzeczy pewnie tam. Jak dla mnie trochę bez sensu, ale lekarzem nie jestem i nie chce podważać jego kompetencji....ja po prostu się na sama myśl buntuję, bo nie cierpię szpitali !!!

A rozwarcia nie masz przypadkiem? Może to nie o samo skrócenie chodzi , tylko jeszcze o rozwarcie? Bo jesli tak...no to zmienia postac rzeczy.

Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta będzie dobrze. Po kiego ten lekarz tak nakręca??? W sumie to już ciąża jest w takim stadium, że przecież poród możesz mieć niedługo. Tym bardziej, że za 2 tygodnie jesteś donoszona.

I jak kazał leżeć, to niech sobie sam ten wymaz wozi:/ phy

Mój gin jak byłam w cp, to tak spokojnie mówił wszystko, ale tak kurde na serio bez straszenia. I chyba dlatego dalej do niego chodzę.

Tęskniąca, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogromne gratulacje dla pierwszej "kwietniowej" mamusi ;) Duzo zdrowia dla Ciebie i maluszka :)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się z Klaudią i Magdą. Marta, chyba trochę za bardzo panikuje Twój lekarz. Oszczędzaj się, ale bez paniki, wszystko będzie dobrze. Tym bardziej, że ciąża już blisko donoszonej, a Gabrysia rośnie jak na drożdżach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 12:32

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wewnętrzne rozwarcie w kształcie lejka, więc może to dlatego :/ na szczęście się nie powiększyło od zeszłego tygodnia. A w szpitalu się jednak będę czuła bezpieczniej, bo tak to trochę świruję że coś się może zacząć nagle. No nic, zostaje mi leżenie i ogarnianie resztt rzeczy z poziomu kanapy.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
‹‹ 389 390 391 392 393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ