X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    powiem Wam, że czuję straszny niesmak po tej akcji z drugiego wątku... siedzę i myślę ile jeszcze takich tu jest... i wkurza mnie to bo polubiłam to forum i lubię tu być z Wami ale po takich akcjach to się człowiekowi odechciewa... a co najgorsze zaufanie do niewinnych spada :/ może to te hormony ale jakoś mnie ta cała sytuacja ruszyła i ubodła...

Ja mam podobnie. Kolejny raz się przekonuję, że moja naiwność nie zna granic :/

Agnieszka, Natalia, smutne to, co piszecie. Ten nie chce leczyć, ci nie przyjmą do szpitala... dramat z tą służbą zdrowia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:34

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko po prostu spadek formy? Czy coś się dzieje?

Aj dziewczyny współczuję Wam takiego potraktowania. Zero szacunku i współczucia.

Monnn a co tam u Ciebie?

Marysia jaka tam naiwność. Przecież nie pisałaś tu swoich danych osobowych, nr konta, ani nic. No i właściwie tutaj rozmawiamy. Już na fb więcej można wyciągnąć.

Iza mnie też coś brzuch twardnieje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:37

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, spadek formy, ciężko mi i ogólnie tak bleee
    właśnie kroję owoce na koktajl, może jak zjem trochę witaminek to mi się polepszy ;)

grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A, rozumiem.

To trzymam kciuki za poprawę samopoczucia!
    Nie zawsze można tryskać humorem.

Muszę mężowi jeszcze obiad zrobić a tak ki się nie chce...

pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, bardziej chodziło mi o to, że ja wszystkim we wszystko wierzę. I nie pomyślałabym wcześniej o czymś takim jak trollowanie. Nie udzielałam sie wcześniej na żadnym forum, więc to dla mnie nowość. Ale jak widać człowiek się uczy każdego dnia ;)

Dorotka, witaminki zawsze działają! A jak nie to kakao i czekolada ;)

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Marysiu, to chyba że. Mnie odmęty internetu już dawno dosiegly.

Jak brałam ślub, to należałam do wątku na innym forum i w sumie mam dalej kontakt z dziewczynami. Więc nie zawsze są takie akcje.

Nie ma czym się przejmować.

Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie to też nowość, bo podobnie jak Marysia wcześniej się nigdzie nie udzielałam, no nic, trzeba się oswoić z sytuacją i żyć dalej ;)

Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma się co przejmować takimi rzeczami :) Szkoda życia :)

Ja dziś mam strasznie leniwy dzień, do 14 głównie spałam, później trochę się pokręciłam, ale brzuch nie pozwala mi na zbyt dużą aktywność :(

Mąż dziś napompuje mi piłkę to się pokręcimy trochę na niej :) może trochę to porozluźnia te brzuchowe okolice...

No i zamówiłam wczoraj Aniball - trochę się boję, że sobie nie poradzę z jego używaniem :P
    Ale chcę spróbować, jeżeli może to pomóc w zmniejszeniu nacięcia lub jego uniknięciu :)

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• grzanewino Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, czytałam tu na forum, że balonik bardzo im pomógł rodzić, z tego co pamiętam to jeden szew kosmetyczny miały, i tak kilka z nich pisało, więc chyba jednak działa :)
    no chyba, że to znowu jakieś trolle pisały :P żeby biznes balonikowy nakręcać :D

Emily89, Ilona92 lubią tę wiadomość

3i49l6d8vill3k1j.png

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zdrówko! odpalam jakiś film i relaks pełną gębą ;D
    2qci3pc.jpg

grzanewino, Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, Tusianka, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka - czo to za pyszności? <3

grzanewino - hahaha uśmiałam się na tekst o trolach nabijających klientów :P
    Mojej kumpeli bardzo pomógł, urodziła bez nacięcia, w 2 malutkimi pęknięciami :)

grzanewino lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily89 wrote:
    Mąż dziś napompuje mi piłkę to się pokręcimy trochę na niej :) może trochę to porozluźnia te brzuchowe okolice...
    No i zamówiłam wczoraj Aniball - trochę się boję, że sobie nie poradzę z jego używaniem :P
    Ale chcę spróbować, jeżeli może to pomóc w zmniejszeniu nacięcia lub jego uniknięciu :)

Nie chce straszyć, ale kręcenie biodrami ma piłce zmiękcza szyję, jesteś w 36 tyg. więc chyba to bez znaczenia. Ja też sobie kupiłam piłkę, ale poczekam jeszcze z nią do 37 tyg. chociaż.

Aga - "żeby biznes balonikowy nakręcać" - haha , być może, ale słyszałam od dziewczyn "realnych" , że pomaga jednak ;)

nqtko7eswtot5kmm.png

Wysłany: 27 lutego 2018, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily, pomarańcze, kiwi, banan i mleko dla rozrzedzenia :)

Emily89, Magdzia85F lubią tę wiadomość

• asiq Przyjaciółka

Wysłany: 27 lutego 2018, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusianka tez mnie to meczy,ale z drugiej strony juz tak niewiele zostało,  że musimy dać radę. 

Ibishka takie bóle mogą występować na tym etapie i zazwyczaj są nie groźne, ale jak masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej pojedz do lekarza, lepiej jechać dwa razy na darmo niż raz za mało. 

Grzanewino aż trudno uwierzyć w to co piszesz. Jak lekarz może się tak zachować.  Straszne to jest :/ ale miejmy nadzieję, że to tylko takie głupie gadanie a jak przyjdzie czas to Cię tam jednak przyjmą. Brak słów na polską służbę zdrowia, ale i tu jest nie wiele lepiej.

Co do trolli to ja się mało na forach udzielam i pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji i trochę to daje do myślenia. Zastanawia mnie najbardziej to, że się komuś chciało ta całą historię wymyślać i jeszcze pamiętać co się pisało. Przynajmniej tym krzywdy nikomu nie zrobiła,  ale mimo to niesmak pozostaje, bo ja jak czytam wasze historie to jednak się martwię,  przezywam to w jakiś sposób i czuje się trochę wyrolowana, ale nie ma co rozpamietywac, liczę, może trochę naiwnie, ze więcej takich osób między nami nie ma

Etoilka, pomarańczka_33, Tusianka, ibishka, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co? Większość z Nas kiepsko sie czuje, prawda? Zaraz ma byc pełnia i wiem, ze wtedy gorzej sie śpi, tyje i gorzej funkcjonuje. Dzisiaj mnie dopadła biegunka...kiedys czytałam ze chyba przed porodem organizm sue oczyszcza.

Chyba kiedys Klaudia lub Kamila pisała , ze dzieci rodzą sie blisko lub w pełni, zgadzalo by sie z Aga.

Wiecie internet to internet. Ktos kiedys podszywał sie za mnie, wstawiał moje zdjecia i wysyłał dalej, także niebwuetzcue nikomu na poczatku:) nie wierze rodzinie a co tu pisac o nieznajomych. Mam nadzieje, ze wsród bas nikogo juz takiego nie ms i podżebrowa z bardzo czystym dumuenuem, ze sama nue jestem trollem ;)

Grzane wino -Aga jesli to iii st ref warto zgłosić to do NFZ , ale lekarze sa posrani przepraszam za wulgaryzm, alr jakbym go dorwała to nir ręczę za siebie, tak gak wczoraj z ta rejestratorka dookulisty... mówisz babie, kolejna wizyta, moge rodzic za 2 tyg a ra prosze przyjechac bo sjad mam wiedziec czy pani jest w ciazy i nue kłamie, to spr babo xero książeczki , myśleli ze na debila trafili, moze niech pani cesarkę sobie zrobi-lecę jeszcze nue h mnie nafaszeruja lekami i zepsują laktację i bede sie męczyć z raba. Jedna dziewczynę sie zszyli! Musla odrobienia z mięśniami i musiała jezdzic na jakies zabiegi!

Dorotko na zdrowie!

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże dziewczyny niech już będzie rano.. Mam totalne deja vu sprzed 2 tyg.. Mam nadzieję że to ponowny obrót a nie coś złego :-(
    Masakra co my z tymi dziećmi naszymi ukochanymi mamy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 04:04

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 06:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia, trzymaj się i dać co to znowu się dzieje ? Kciuki !!!

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza jesli teraz nadal boli leć na IP, skoro miałaś juz taka sytuacje lepiej to sprawdzic! Daj znac co i jak!

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomarańczka w 1 chwili przeczytałam.. kroje OWCE na koktajl i sobie myślę jak tak można :p

Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość

iv09mg7yklmn388j.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olKaczucha wrote:
    Pomarańczka w 1 chwili przeczytałam.. kroje OWCE na koktajl i sobie myślę jak tak można :p
    haha...ja mam to samo , dzis na fb przegladałam posty i Tymbark miał hasło "zacznij dzień owocowo" a ja przeczytałam " zacznij dzień owulacją " .....;)

Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
‹‹ 391 392 393 394 395 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ