Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
pomarańczka_33 wrote:powiem Wam, że czuję straszny niesmak po tej akcji z drugiego wątku... siedzę i myślę ile jeszcze takich tu jest... i wkurza mnie to bo polubiłam to forum i lubię tu być z Wami ale po takich akcjach to się człowiekowi odechciewa... a co najgorsze zaufanie do niewinnych spada
może to te hormony ale jakoś mnie ta cała sytuacja ruszyła i ubodła...
Ja mam podobnie. Kolejny raz się przekonuję, że moja naiwność nie zna granic
Agnieszka, Natalia, smutne to, co piszecie. Ten nie chce leczyć, ci nie przyjmą do szpitala... dramat z tą służbą zdrowia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:34
-
nick nieaktualnyDorotko po prostu spadek formy? Czy coś się dzieje?
Aj dziewczyny współczuję Wam takiego potraktowania. Zero szacunku i współczucia.
Monnn a co tam u Ciebie?
Marysia jaka tam naiwność. Przecież nie pisałaś tu swoich danych osobowych, nr konta, ani nic. No i właściwie tutaj rozmawiamy. Już na fb więcej można wyciągnąć.
Iza mnie też coś brzuch twardnieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 17:37
-
nick nieaktualny
-
Magda, bardziej chodziło mi o to, że ja wszystkim we wszystko wierzę. I nie pomyślałabym wcześniej o czymś takim jak trollowanie. Nie udzielałam sie wcześniej na żadnym forum, więc to dla mnie nowość. Ale jak widać człowiek się uczy każdego dnia
Dorotka, witaminki zawsze działają! A jak nie to kakao i czekoladapomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA Marysiu, to chyba że. Mnie odmęty internetu już dawno dosiegly.
Jak brałam ślub, to należałam do wątku na innym forum i w sumie mam dalej kontakt z dziewczynami. Więc nie zawsze są takie akcje.
Nie ma czym się przejmować.Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Nie ma się co przejmować takimi rzeczami
Szkoda życia
Ja dziś mam strasznie leniwy dzień, do 14 głównie spałam, później trochę się pokręciłam, ale brzuch nie pozwala mi na zbyt dużą aktywność
Mąż dziś napompuje mi piłkę to się pokręcimy trochę na niejmoże trochę to porozluźnia te brzuchowe okolice...
No i zamówiłam wczoraj Aniball - trochę się boję, że sobie nie poradzę z jego używaniem
Ale chcę spróbować, jeżeli może to pomóc w zmniejszeniu nacięcia lub jego uniknięciu
-
Emily, czytałam tu na forum, że balonik bardzo im pomógł rodzić, z tego co pamiętam to jeden szew kosmetyczny miały, i tak kilka z nich pisało, więc chyba jednak działa
no chyba, że to znowu jakieś trolle pisałyżeby biznes balonikowy nakręcać
Emily89, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Emily89 wrote:Mąż dziś napompuje mi piłkę to się pokręcimy trochę na niej
może trochę to porozluźnia te brzuchowe okolice...
No i zamówiłam wczoraj Aniball - trochę się boję, że sobie nie poradzę z jego używaniem
Ale chcę spróbować, jeżeli może to pomóc w zmniejszeniu nacięcia lub jego uniknięciu
Nie chce straszyć, ale kręcenie biodrami ma piłce zmiękcza szyję, jesteś w 36 tyg. więc chyba to bez znaczenia. Ja też sobie kupiłam piłkę, ale poczekam jeszcze z nią do 37 tyg. chociaż.
Aga - "żeby biznes balonikowy nakręcać" - haha , być może, ale słyszałam od dziewczyn "realnych" , że pomaga jednak
-
Tusianka tez mnie to meczy,ale z drugiej strony juz tak niewiele zostało, że musimy dać radę.
Ibishka takie bóle mogą występować na tym etapie i zazwyczaj są nie groźne, ale jak masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej pojedz do lekarza, lepiej jechać dwa razy na darmo niż raz za mało.
Grzanewino aż trudno uwierzyć w to co piszesz. Jak lekarz może się tak zachować. Straszne to jestale miejmy nadzieję, że to tylko takie głupie gadanie a jak przyjdzie czas to Cię tam jednak przyjmą. Brak słów na polską służbę zdrowia, ale i tu jest nie wiele lepiej.
Co do trolli to ja się mało na forach udzielam i pierwszy raz słyszę o takiej sytuacji i trochę to daje do myślenia. Zastanawia mnie najbardziej to, że się komuś chciało ta całą historię wymyślać i jeszcze pamiętać co się pisało. Przynajmniej tym krzywdy nikomu nie zrobiła, ale mimo to niesmak pozostaje, bo ja jak czytam wasze historie to jednak się martwię, przezywam to w jakiś sposób i czuje się trochę wyrolowana, ale nie ma co rozpamietywac, liczę, może trochę naiwnie, ze więcej takich osób między nami nie maEtoilka, pomarańczka_33, Tusianka, ibishka, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Większość z Nas kiepsko sie czuje, prawda? Zaraz ma byc pełnia i wiem, ze wtedy gorzej sie śpi, tyje i gorzej funkcjonuje. Dzisiaj mnie dopadła biegunka...kiedys czytałam ze chyba przed porodem organizm sue oczyszcza.
Chyba kiedys Klaudia lub Kamila pisała , ze dzieci rodzą sie blisko lub w pełni, zgadzalo by sie z Aga.
Wiecie internet to internet. Ktos kiedys podszywał sie za mnie, wstawiał moje zdjecia i wysyłał dalej, także niebwuetzcue nikomu na poczatku:) nie wierze rodzinie a co tu pisac o nieznajomych. Mam nadzieje, ze wsród bas nikogo juz takiego nie ms i podżebrowa z bardzo czystym dumuenuem, ze sama nue jestem trollem
Grzane wino -Aga jesli to iii st ref warto zgłosić to do NFZ , ale lekarze sa posrani przepraszam za wulgaryzm, alr jakbym go dorwała to nir ręczę za siebie, tak gak wczoraj z ta rejestratorka dookulisty... mówisz babie, kolejna wizyta, moge rodzic za 2 tyg a ra prosze przyjechac bo sjad mam wiedziec czy pani jest w ciazy i nue kłamie, to spr babo xero książeczki , myśleli ze na debila trafili, moze niech pani cesarkę sobie zrobi-lecę jeszcze nue h mnie nafaszeruja lekami i zepsują laktację i bede sie męczyć z raba. Jedna dziewczynę sie zszyli! Musla odrobienia z mięśniami i musiała jezdzic na jakies zabiegi!
Dorotko na zdrowie!
-
olKaczucha wrote:Pomarańczka w 1 chwili przeczytałam.. kroje OWCE na koktajl i sobie myślę jak tak można :p
Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość