X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii no ta kiełbasa, to jakiś orgazm zmysłów haha

Ja też w listopadzie byłam. Włosy mi sporo urosły.

Sweetmalenka Eee nie chciał? Mój obiecał seksy ;D

Agiii37, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak z moim "M" będzie, niby też obiecuje ale jak go znam, to może się bać mnie dotknąć ;)

A propos fryzjera - mój mi ostatnio opowiadał, że jego kolega po fachu to żonie na skurczach loki kręcił, żeby na porodówce się czuła dobrze ;) Za to mój ojciec pamiętam, jak mama brata rodziła, to przed wyjściem buty jej pastował, żeby elegancka była ( juz sobie wyobrażam minę położnych jak poczuły ten smród tej pasty - wiecie, to było 26 lat temu - "kiwi" wtedy jeszcze nie było ;)

YYUUUPPPIII - oddzwonili ze sklepu, rzeczy maja być najpóźniej we wtorek - czyli prawie na styk. Czy ja w życiu zawsze muszę wszystko robić "za 5 dwunasta" ?

Magdzia85F, BP 02, Tusianka, ibishka, Agiii37, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca - super, że zamówienie przyjdzie niedługo :))
    I cudowny mąż robiący żonie włosy <3

U mnie dziś prasowanie :) Przyszła torba porodowa, więc będzie pakowanko :)
    Aaaaa :) już czuję ekscytację :)

Ja fryzjera mam 23 marca i mam nadzieję, że Młody mi na to pozwoli, bo nie chcę rodzić z obecną przerośniętą grzywką xD xD

Tęskniąca, Magdzia85F, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• myszkaka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się muszę zapisać do fryzjera, tylko kombinuję w jakim terminie. W sumie po porodzie prędko się nie wybiorę znając życie, więc jakby się udało tak z dwa tygodnie wcześniej to pewnie optymalnie.

Ile macie koszul do szpitala? Ja mam aktualnie dwie, ale myślę czy to nie za mało.
    Ciągle mi się wydaje, że już wszystko mam, a później wymyślam, że a może tego za mało, a może jeszcze to powinnam. Ciężko kurcze wszystko skompletować.

f2wli09k0vt5rkls.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii37 wrote:
    Siedzę u fryzjera i patrze a tam na brzuchu co chwila stopki mi wypychają, słodkości takie :)
    Ja jakos nigdy nie wiem co sie wypina :D tylko gorki sa ;) moze kiedys sie uda :)

Tęskniąca lubi tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego facetowi nie można mówić o główce, która jest nisko. Mój po tym jaka Mała się obróciła głową do dołu, to jakieś schizy Go dopadły! Albo że się rusza w trakcie, ręce to ma z daleka. No padaka! Chyba jak będą seksy a Ona będzie w dostawce, to pieluchą Ją będzie zakrywać ;D haha

No to przyszły tydzień Klaudia będzie super!

Myszkaka ja mam 3. 1 do rodzenia a dwie na pobyt.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:33

Tęskniąca, Ilona92 lubią tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Agiii co robiłaś z włosami? Ja się też umawiam na przyszły tydzień 12 albo 13.03 :)
    Więc Klaudia obie mamy przyszły tydzień dla urody :D
    .
    Ja sie odwaznie umowilam jeszcze na 29 marca, mam nadzieje ze dotrwam :)

Tęskniąca, Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaka wrote:
    T myślę czy to nie za mało.
    Ciągle mi się wydaje, że już wszystko mam, a później wymyślam, że a może tego za mało, a może jeszcze to powinnam. Ciężko kurcze wszystko skompletować.
    Ja mam identycznie - cały czas bym coś dorzucała, ale się powstrzymuje ;) Co do koszul, to z tego co widziałam w szpitalu, to te, które długo czekały aż się akcja rozkręci, lub te które miały wywoływane porody , to zmieniały koszule dość często, bo a to coś pociekło albo żel z KTG itd., a te co szły prosto na sale porodową to miały tą co na sobie plus jakieś dwie na kolejne dni.

Ilona92 lubi tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może mi wystarczy, bo rodzić bym chciała w szpitalnej, co by swojej nie zniszczyć, plus te na pobyt może starczą :)

Co do seksu to mój mąż jakoś nie ma żadnych schiz :) Ostatnio seks tak raz w tygodniu, a po 36tc to może nawet częściej spróbujemy, chociaż dla mnie seks w ciąży to niestety porażka. Od drugiego trymestru orgazm miałam może ze 3 razy, a wcześniej praktycznie się nie zdarzało żebym nie miała :/ także jestem trochę tym sfrustrowana i mam nadzieję, że mi tak nie zostanie :/

f2wli09k0vt5rkls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na 13.03 na 13! Hehe

To ja kupię jeszcze jedną koszulę.

Myszkaka mnie wkurza to, że jest ciężko. I na boku tylko mogę. Ale orgazmy to mam fajne. I chęci więcej... No i my też jeszcze cały czas, bo Mąż nie wytrzymuje. Hehe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2018, 14:43

BP 02 lubi tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myszkaka wrote:
    Ile macie koszul do szpitala? Ja mam aktualnie dwie, ale myślę czy to nie za mało.

Ja mam 4 koszule (w tym jedną do porodu), do tego jedną awaryjnie zostawiam w domu :)
    W razie jak nie wystarczy ta ilość, to mąż mi przywiezie :)

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia- aaa bo to zły mężczyzna byl(byly) hahaha :D no teraz seks na boku to chyba jedyna alternatywa z tym że u mnie np. Ciasno bardzo

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak tak, to kij mu w...

No właśnie u mnie nie jest ciasno. Może będzie dobrze rodzić ;D

• asiq Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chwile mnie nie ma a tu tyle postów do nadrobienia :) koszule do szpitala mam 3 jedna do porodu, i dwie na resztę pobytu. Wzięłam tez leginsy i dłuższa koszulkę, bo tu raczej większość kobiet juz następnego dnia ubiera się w miarę normalnie.

A co do seksu to u nas bardzo rzadko coś się dzieje. Do niedawna nie miałam kompletnie ochoty, no I ciasno tam jest, za każdym razem czuje sie jak dziewica I ogólnie jakoś to nie to samo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    robilyscie juz gbs? wyszedl mi dodatni ;/ komus tez?

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi niestety też

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czekam na wyniki

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wyszedł ujemny.

Ja mam 4 koszule, wezmę też spodnie dresowe i koszulkę, taki t schirt,

Odnośnie opowieści po porodzie, jak się nam Pawełek rodzil, to mąż był.na korytarzu i czekał, później w nocy był ze mną na sali, no i około północy wracał do domu, wsiadł w auto, zamknął później garaż i mieliśmy kawałek do domu i idzie i mu coś szelesci patrzy a tam na nogach ma te niebieskie foliowe ochraniacze na obuwie, do tej pory to wspominamy :)

Ilona92, Magdzia85F, asiq lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP 02 wrote:
    Ja jakos nigdy nie wiem co sie wypina :D tylko gorki sa ;) moze kiedys sie uda :)

Ja takie małe kuleczki widziałam dwie jedna koło drugiej, nogi to ciągle czuje.

Madzia ta kiełbasa to prawdziwy orgazm mniam :)

Ilona92, Magdzia85F, asiq lubią tę wiadomość

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2018, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c1c0c099d1c7.jpg

Agiii37, Tusianka, Etoilka, Tęskniąca, Ilona92, ibishka, Magdzia85F, asiq lubią tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
‹‹ 409 410 411 412 413 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ