Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlona oo proszę to spoko
tak pytam, bo ciekawa jestem. A wiadomo, różne szpitale są.
A kiedy będą mówić, co z Tobą??? Czy na razie obserwacja?
Dorotko - no właśnie Orłowskiego wczoraj ostatni dzień przyjmował. A Solec jest niedaleko.
No żesz kur...
Judyta super ta Twoja lekarka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 14:31
-
Całe szczęście, że Orłowskiego robi remont, bo jak rozmawiałam z sąsiadką którą tam zawieźli z braku miejsc w innym szpitalu to powiedziała, że trauma życia. Sala 8 osób, przewijak przy nieszczelnym oknie (była zima) i bez światła. Mówiła, że sobie w nocy telefonem musiała świecić, żeby małą przewinąć. Ponoć marzyła tylko żeby wyjść do domu. Badania po porodzie były okropne, bo lekarz podchodził do każdej jak do krowy i "następna". Rodziła jakoś pod koniec 2016 roku.
Więc chociaż jak nie będzie miejsca w "moim" szpitalu to mnie tam nie zawiozą -
nick nieaktualnyMyszkaka ale wiadomo, że odsyłają do szpitala bliżej. Dobrze, że mamy stronę i jeszcze dwie opcje
Klaudia - ja nie oglądałam, poszłam spaćobejrzę powtórkę w sobotę
A ja miałam steka na obiadmięso wołowe to moja miłość w ciązy. Chyba już ze 30 kg zjadłam
BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
My w ramach Swieta Narodpwego wybyliy nad Balaton
Taka wiosenna pogoda ze az milo sie za omro patrzy, migdaly zaraz zakwitna
Klaudia fajnie ze udalo sie z fryzjerem
Ilona- super ze szpital w porzadku
Madzia- narobilas mi apetytu na steka
Kurcze ciezko z tymi szpitalami... w moim mowia ze nie odsylaja ale jak w praktyce bedzie to jestem ciekawaMagdzia85F, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBP 02 wrote:My w ramach Swieta Narodpwego wybyliy nad Balaton
Taka wiosenna pogoda ze az milo sie za omro patrzy, migdaly zaraz zakwitna
Klaudia fajnie ze udalo sie z fryzjerem
Ilona- super ze szpital w porzadku
Madzia- narobilas mi apetytu na steka
Kurcze ciezko z tymi szpitalami... w moim mowia ze nie odsylaja ale jak w praktyce bedzie to jestem ciekawa
O kobieto!!! Ty o wiośnie a tu śnieg mi dzisiaj padałIlona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorota czemu?
Dziewczyny czy macie uczucie w kroczu tak jakby bólu, ale jakby ktoś natłukł!
Dzisiaj coś kłuć mnie w podbrzuszu zaczęło i w pochwie tak dziwnie. (Zostawię to zdanie! Haha słownik)
Może Mała tam nawaliła mi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 16:09
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Dorota czemu?
Dziewczyny czy macie uczucie w kroczu tak jakby bólu, ale jakby ktoś natłukł!
Dzisiaj coś kłuć mnie w podbrzuszu zaczęło i w pochwie tak dziwnie. (Zostawię to zdanie! Haha słownik)
Może Mała tam nawaliła mi?
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:mam to samo-u mnie to rozwarcie postępujące, ale dodatkowo mam jeszcze ból kręgosłupa na dole.
ech wizytę mam 22.03 za tydzień - i wtedy sprawdzi co i jak. Do tego czasu na pewno się nie rozsypię
A Judyta byłaś w końcu u lekarza? -
U mnie czasem podkluwanie sie pojawia tez i pachwiny. Groszek vel Arbuz naciska chyba juz na szyjke
Tez mam wizyte 22go a na 20go ide na super wypasione usgrobilam 3 prywatnoe i dostalam jedno gratis wiec chce zobaczyc jak waga, jak lozysko i pepowina. Moj lekarz jest bardzo dobry alr usg srednio ogarnia wiec sam za pierwszym razem tam mnie wyslal
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:ech wizytę mam 22.03 za tydzień - i wtedy sprawdzi co i jak. Do tego czasu na pewno się nie rozsypię
A Judyta byłaś w końcu u lekarza?
Rozwarcie z opuszka wzrosło na caly palec. Mam jechać na IP jeśli skurcze będą co 20 minut, dostałam skierowanie na CC. W weekend i tak nic nie zrobią więc po weekendzie mam jechać do szpitala. W poniedziałek pojadę, umowie się na wizytę. Będzie to według OM-37+2 a według USG 38+3 więc mam nadzieję że zrobią mi CC w miarę szybko. Chciałabym wyrobić się przed świętami
a żeby było śmiesznie to właśnie jakies skurcze mam ale nieregularne;/
-
pomarańczka_33 wrote:bo ja lubię jesień i zimę a nie znoszę wiosny i lata
Ja lubie wszystkie pory roku, ale jakos chyba najbardziej bardzo wczesna jesien- wszystko wyzlocone, kolorowe liscie, poranne mgly
Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja już bym mogła się rozpakować. To uczucie bólu w.. "norce"(hahaha
) i ciążenia w dół a oprócz tego ból kręgosłupa jest straszne. A dodatkowo w głowie to starzejące się łożysko,a dziś ciągle bym jadła;/ z moich wyliczen Gabryś może mieć teraz ok 3300 gram wieć jest ok.