Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
myszkaka wrote:Dziewczyny, a podacie linka do tego zestawienia ile miejsc na porodówce jest w danym szpitalu? Bo coś wspominałyście o tym, ale się do tego pewnie sama nie dokopię.
myszkaka lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 wrote:Madzia, bardzo dobrze zbiera a z funkcją turbo bardzo ładnie dywan odkurza
no i radzi sobie z sierścią rudego więc już w ogóle rewelacja
Ja od wtorku też jestem szczęśliwą posiadaczką pionowego odkurzaczakupiliśmy taki 3w1 i powiem szczerze, że jestem zadowolona
A już po odkurzeniu dywanów to w ogóle byliśmy w szoku ile on kurzu z nich wyciągnął.
Wielkie dzięki za linka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2018, 13:16
pomarańczka_33, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
A powiedz mi jeszcze odnośnie tego linka, taki typ szpitala wybierasz? Bo tam jest ileś kategorii i w każdej co innego się wyświetla i inna ilość szpitali.. np. jak wybieram jedną kategorię to mi się wyświetla szpital, ale w innej się już nie wyświetla mimo że wiem że tam można rodzić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A Ty Magda gdzie chcesz?
A pamiętam jak jeszcze na początku tego wątku była rozmowa, że w kwietniu rodzi się statystycznie najmniej dzieci i powinnyśmy mieć łatwo się dostać do szpitalaNo ale w sumie jeszcze nie ma kwietnia, może nagle cudownie się odmieni
pomarańczka_33, Magdzia85F, Ilona92, Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Hej,
się rozgadałyście od rana
Ilonka - trzymam kciuki,
Marysiu - super, że wizyta udana,
Marta - mam dokładnie takie samo wrażenie, że zaraz wystawi jakąś część ciała na zewnątrz
Ja też mam 3 w 1 i powiem szczerze że z czasem ma coraz mniejszą siłę ssącą, nawet juz filtr wyczyściłam jak w instrukcji i niewiele pomogło...musze mu jeszcze sprawdzić czy wejscie nie jest czymś zapchane
Ja wytrwałam u fryzjera ..yupi...i wyglądam jak człowiek wreszcieod razu lepiej
po drodzę weszłam do LIDLA i teraz pewnie bede odpoczywac do wieczora, tak mnie to zmeczyło ...wrak człowieka juz jestem
pomarańczka_33, Magdzia85F, Ilona92, Etoilka, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja wracam rozwarcie na palec. Mam czekać na skurcze. Jak będą co 20 minut to jechac na IP. Dostałam skierowanie do cc. Jeśli do przyszłego tyg nic się nie wydarzy to mam jechać bo " i tak i tak będzie cc.
I nie uwierzycie... powiedziała że mam na fotel wejść A gdy usiadłam powiedziała że zadzwoni tylko na chwilę. Wiecie gdzie dzwoniła? Po kosz na śmieci Z Olx!Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
no teraz jakoś niedługo zamykają chyba Orłowskiego do remontu więc sytuacja różowa raczej nie będzie, ale gdzieś nas będą musieli przyjąć i tego się trzymam
Klaudia, gratuluję i zazdraszczam pozytywnie fryzjera
a co do odkurzacza to jest szansa, że nie będzie długowieczny ale zobaczymy, wiem, że jest ważne żeby ten filtr w miarę regularnie czyścićIlona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Magda ja leżę na patologii ciazy. Uwazam, ze wsrunki sa super. Sala dwuosobowa, kazda ma swoje ktg, szafę, stolik, zlew w pokoju z mydłem i środkiem dezynfekującym, parawan na środku, jedzenie po dwóch posiłkach mowie wielkie ok. Przyszłam na oddział 10.30 i dostałam sniadanie...3 kromki ciemnego chleba, masło, jakas szynka i sałata z pomidorem, położna powiedziała, ze nie bedzie szału, ale kto daje sniadanie prawie o 12, na obiad kasza jęczmienna, gotowany duzy plaster mielonego, sałatka z ogorkow kiszonych(mega słone i kwaśne dooobre) duzy kawalek brokuła i kalafiora, do picia jakas herbatka owocowa.
Kolorowa pościel haha, regulowane łóżko. W łazience papier, mydli i ręcznik do rak.
Judyta bo mam cukrzyce przedciazowa typu 1 i takie ciąże konczy sie w max 39 tyg.
Wczoraj Karowa miała 6miejscpomarańczka_33, Magdzia85F, Etoilka, Tusianka, grzanewino, Haana lubią tę wiadomość