Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
asiq wrote:ale wiadomo to decyzja każdej z nas, nie każda czuje się komfortowo w tych miękkich stanikach.
I nie każda może znaleźć dla siebie rozmiar
Największy nieusztywniany stanik jest aktualnie dobry. Nie wiem jak będzie z nawałemIlona92, asiq lubią tę wiadomość
-
Ilona, wow, to już jutro może być mała na świecie!
Dorota, kciuki za wizytę
U mnie ktg było płaskie, jeżeli chodzi o skurcze. Miałam robione na siedząco. W poniedziałek idę na kolejne. Jak chwilę pochodzę czy postoję, to czuję takie okresowe ćmienie, ale przechodzi po położeniu się.
Staniki do karmienia mam 2 miękkie. Coś w ciąży przestały mi pasować te usztywnianepomarańczka_33, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
olKaczucha wrote:Dzieki.. trochę mnie uspokoilyscie:*
A jak jeszcze ktorakolwiek ma czas, siłę i chęci zachecam do sesji brzuszkowej!))
Dodałbym wam fotke z mojej ale bie umiem:p
-
nick nieaktualny
-
Moje nigdy nie były za duże, to i teraz siedzą na miejscu
Jak Wam idzie masaż krocza? Masujecie, czy nie?
Ja się w sumie zmobilizowałam i codziennie wieczorem ok 7min na to poświęcam. Ale te instruktaże w necie to takie, że nie wiem czy wystarczy to co robię. Jakiś taki filmik oglądałam i się staram powtarzać. Na 4 palce też jestem w stanie po "rozgrzewce" masować, a bardziej rozciągać, bo ja nie wiem jak wtedy można "masować". -
Judyta rozbawiłaś mnie! Cycki góra
Ol kaczucha mi sie nawet skarpet nie chce zakładać, a co tu mowić o sesji
Dorotko kciukam za wizytę! Daj znac po!
Ja Wam pokaże obiad ...
Był krupnik, gaszą gryczana, kalafior, brokuł, surowka z kapusty, jakas delikatna ryba w sosie i słodki kompocik. Czemu tylko takie jedzenie jest na diecie?!Tusianka, Etoilka, olKaczucha, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszkaka nie ćwiczę. A miałam. Brzuch od wyginania mnie boli. A Męża głowa ostatnio. Chyba to nie wymówka
Ilona jak to tylko na diecie? A normalnie to co tam dają?
Bo na starynkiewicza to ja wiem . Ble
Obiady były zjadliwe. Ale ja na 6 dni, to 3 nie jadłam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 14:10
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ilona kciuki za jutrzejszy dzień!
Jedzenie wygląda względem standardów szpitalnych wygląda na przednie
Dziewczyny powiedzcie mi od którego tygodnia zaczęły się wam bóle okresowe?
Zastanawia mnie to że kurde niby na wizycie wszystko ok, szyjka długa i utrzymana a od jakiegoś czasu często mnie cmi jak na okres. Nawet jak leżę. I co wieczór brzuch twardnieje, zdarza się że w nocy też. Nie boli wtedy ale nie jest to przyjemne. Trochę mnie to martwi. Dzis np od 11 leżę a wcześniej niewiele miałam ruchu a teraz znowu cmi jak na okres.. -
nick nieaktualnyMarta chlebburger
haha dobra nazwa
U mnie ostatnio babka mówiła, że bułka, to się nastawiłam. A tu chleb. Nie wiem, czy to ja się nie znam, czy to po prostu wmawiają, że takie rarytasy.
Iza mnie jakoś od 32-33 tc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2018, 14:13
Tusianka lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:
Dziewczyny powiedzcie mi od którego tygodnia zaczęły się wam bóle okresowe?
Zastanawia mnie to że kurde niby na wizycie wszystko ok, szyjka długa i utrzymana a od jakiegoś czasu często mnie cmi jak na okres. Nawet jak leżę. I co wieczór brzuch twardnieje, zdarza się że w nocy też. Nie boli wtedy ale nie jest to przyjemne. Trochę mnie to martwi. Dzis np od 11 leżę a wcześniej niewiele miałam ruchu a teraz znowu cmi jak na okres..
Bóli takich okresowych to nie mam, ale brzuch mi twardnieje gdzieś od 6-tego miesiąca. Robi się jak kamień, jakiś czas tak trzyma i przestaje. Nie boli to, ale trochę mnie stresowało. -
Kinga, ja od kilku dni robię masaż krocza. Też do końca nie wiem, czy robię to prawidłowo i czy to cokolwiek da, ale się staram :p
Iza, ja nie mam do teraz bóli miesiączkowych. Ale brzuch twardnieje już od dawna.
Ilona, obiad wydaje się całkiem smacznyIlona92 lubi tę wiadomość
-
Mi bóle okresowe zaczęły sie dopiero jakies 3 tyg temu. Dzis po badaniu myślałam, ze zaczne rodzic, ale to poprostu podrażnienie szyjki i lekarze czasem tak robia zeby pobudzić porod.
Iza jesli szyjka jest długa i zamknięta to tak poprostu pracuje macica. Moze poproś o jakies dobre przeciwbólowe na to? Nawet nie wiem co doradzić
Twardnienie tez nam juz kilka miesięcy.
Zwykła dieta? To tak prawie po szpitalnemu, biały chleb, ser, jakies warzywo, masła co kot napłakał i herbatka, a co na obiad mieli to nue wiem, ake wczoraj np był biały ryz a ja kasze , co bardziej lubie. "Normalna "dieta , to "najtańsza" dieta.