Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu super że się odezwałaś, jesteśmy z Tobą myślami, cieszę się, że wszystko jest dobrze.
Wcale się nie dziwię Twoim odczuciom, każdy by miał dość. Wracaj do domku, odzywaj się do nas częściej i uśmiechaj ...pomimo wszystko....trzymam kciuki, przytulasy i byle do przodu...
-
Cześć
Aniu dobrze że choć na chwilkę możesz wrócić do domu:) pamiętaj jeszcze tylko troszkę....
Ilona trzymam kciuki!!!! Oby poszło szybciutko
Dziewczyny jestem już mega zmęczona tym wszystkim, jeszcze chwila i psycha mi siądzie całkiem. Boje się porodu!!! Pisałam Wam, ze mała się obróciła główką do dołu, po 4 dniach wizyta u gin (tej gorszej) i położna "wymacała" że Asia znowu pośladkowo leży:/ mało tego u gin ciśnienie wysokie, kazała mierzyć 3 razy dziennie, a ja już schizuje. W domu niby jest ok, ale np dziś puls w spoczynku 150!!! Gin mi ciagle powtarza ze nie dam rady urodzić normalnie a ja się chyba bardziej tej cesarki boje. Z jednej strony chciałabym, żeby już się zaczęło ale wiem że dla Małej jeszcze za wcześnie.....
Do tego dziś mi się śniło, że nie umiałam dziecka przewinąć ani podnieść....
Sorry ze tak przy weekendzie....
Pozdrawiam Was i trzymajcie się
-
Aniu, pobyt w domu dobrze Ci zrobi, jednak odetniesz się od tych szpitalnym spraw. Wiem, że to pewnie marne pocieszenie, ale nie jesteś sama z takimi myślami i uczuciami. Jeśli Ci to pomoże, to pisz co Ci leży na sercu. Od tego tu jesteśmy, żeby się wspierać - nie tylko kiedy jest wszystko dobrze, ale też właśnie w takich momentach. Nie przemęczaj się, zbieraj siły i energię na powitanie Zuzi
Cała reszta niech teraz będzie na dalszym planie. Wierzę w Ciebie i trzymam mocno kciuki, żeby przyszły lepsze chwile!
Klaudia, mam wewnętrzne rozwarcie w kształcie lejka. Mała napiera główką, ale od "drugiej strony" wszystko pozamykane.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Aniu, ale Ty absolutnie nie zawiodłaś! Problemy niestety nie wybierają. Tak już pewnie będzie, ciągłe wzloty i upadki. Najważniejsze, że z Wami wszystko dobrze, że Mała wspaniale rośnie i że możecie spędzić trochę czasu w domu
Zobaczysz, ile sił w Ciebie wstąpi, jak już będzie po wszystkim. Głowa do góry!
Monika, ta Twoja Asia to jest szalona, gdzie Ona ma jeszcze miejsce na takie harce?Ja cesarki (w razie jakichś komplikacji) też się boję, ale damy radę, maluchy najważniejsze! Ciśnienie kontroluj. A do snu, to na pewno nie jest to sen proroczy - wszystkiego się nauczymy
Dobrego dnia, dziewczyny!Tęskniąca, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Monika, nie przejmuj się, spora część z nas ma już dość..ja zaczynam mieć wątpliwości czy rzeczywiście tego chciałam i myśle, jak by wyglądało moje życie bez tej ciąży, ale zaraz przypominam sobie jak wyglądało "przed" i jak bardzo tego chciałam. Teraz już nie ma odwrotu, trzeba przeć do przodu i myśleć o tym, że już niedługo koniec tych niedogodności...później będą inne (ale to juz zupełnie inna bajka
) Ja też panicznie boję się porodu i w ogóle boję się wszystkiego a mój strach podsyca jeszcze świadomość, że mieszkam sama, otaczam się samymi facetami i nie bardzo mam na kogo liczyć w babskich sprawach, myślałam, że jestem silniejsza, ale teraz po prostu trzęse portkami, haha...ale damy radę , nie może byc inaczej !!!!
Judytko - brzuszek pokaźnyale i tak mały jak na samą końcówkę.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWrzucam zdjęcie mojej Małej Pyzuni.
Włosy ma już 1 cm. I gin stwierdził, że dawno takich nie widział. Mała 2955gr.
Ale pewnie więcej waży, bo fałdek ma sporo.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a811501ec325.jpg
Aniu! Świetnie, że się odezwałaś! Nie miej nic do siebie, bo każda z Nas w Twojej sytuacji czuła by się tak samo. Do tp masz 2 tygodnie, to już właściwie z górki. Trzymam Kochana kciuki za Ciebie!
Ilona to się dzieje już! Wow! Też chcę! Lekkiego porodu i zdrówka!
Monika a to Mała się z Tobą bawi w kotka i myszkę. Mam nadzieję, że potoczy się wszystko dobrze. A tą Twoją lekarke, to po prostu .... Ech szkoda gadać.Tusianka, grzanewino, Tęskniąca, Agiii37, Etoilka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia - jaka fajna ta Pyzunia Twoja
i super do zdjęcia zapozowała
ja będę miała usg w następny wtorek i też chciałabym, żeby się tak pokazała do zdjęcia moja niunia, bo ostatnio miała stopę na twarzy, chyba liczyła swoje paluszkiMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Aniu cieszę się że się odezwałaś, niestety szpitale takie są, że człowiek się naoglada takich rzeczy których nie chce, trzymam kciuki za Was.
Ilona trzymaj się, matko ale to szybko, dasz radę, ja padam z falujacych włosów Jadzi, musiało to bosko wyglądać.
Grzanewino powodzenia dla męża, rozlaki są trudne, zwłaszcza w takich sytuacjach.
Matko ja wczoraj wieczorem miałam takie bolesne skurcze i mi się przypomniało jak to boli, na szczęście były nie regularne i jakoś przeszły po nospie magnezie i gorącym prysznicu, ale w razie w jestem gotowa na wyjazd do szpitala w każdej chwili.
Pozdrawiam Was cieplutko i miłego weekendu. Trzymajcie się -
nick nieaktualnyGrzanewino moja to do zdjęć zawsze chętna
dziękuję
mam nadzieję, że Twoja księżniczka też da się sfotografować!
Ogólnie gin powiedział, że mam wielki brzuch, i żeby torbę mieć torbę już zapakowana.I żeby wziąć Małej większe ciuszki lepiejgrzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iza ja będę miała CC dlatego, że mam dwie macice i dwie szyjki i nie dam rady urodzić SN, to znaczy tak lekarz mówi, ale wolę nie próbować
najważniejsze jest bezpieczenstwo mojej córci w tym momencie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 14:18
ibishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja będzie, bo widać było jaki tłuszczyk ma na ciele.
Ale wiecie ja 4100 i 57 cm, Mąż 56 cm i 3750gr. To jednak do przewidzenia było, że Ada będzie pulpecik.
Grzanewino u Ciebie, to chyba nawet lepiej jak mniejsza Malutka. Prawda?
Iza Ty drobniutka jesteś. Będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 14:17
BP 02, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Magda, ja i tak jestem mega zaskoczona, że moja ciąża przebiega bez żadnych komplikacji, chociaż lekarze tak okropnie mnie straszyli na początku. A waga Dorotki mojej jest w porządku, drobna, ale w normie
ważne, że wg siatki centylowej jest OK
BP 02, Magdzia85F, Tusianka, Etoilka lubią tę wiadomość