Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
BP - przepraszam, byłam poza domem cały dzień
zaliczyła targi Mamaville i na szczęście nic nie wydałam
były fajne rzeczy, ale ja wolę jednak zakupy przez internet - na spokojnie, bez tłumów ludzi, wózków i dzieci
BP, co do rpzewożenia dziecka w gondolinie skomentuję pomysłu...
Proszę - filmik z testu zderzeniowego z uzyciem gondoli:
https://www.youtube.com/watch?v=jOhEA6zw4PY
i artykuł na szczęślivej: https://www.szczesliva.pl/przewozenie-dziecka-w-ten-popularny-sposob-to-skrajna-nieodpowiedzialnosc/ , z którego fragment wrył mi się szczególnie: "Z dziecka przewożonego w gondoli został dżem podczas uderzenia czołowego z drugim pojazdem. Jego głowa została odłączona od ciała. Natomiast dziecku, które było w drugim pojeździe i było w foteliku tyłem do kierunku jazdy NIC, kompletnie nic się nie stało!"BP 02 lubi tę wiadomość
-
Hej, ja krótko, indukcja na plus, rozwarcie ponad 5cm, jestem po zzo, wszystko ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 19:11
Emily89, Etoilka, grzanewino, myszkaka, Halina90, Tęskniąca, Magdzia85F, Agiii37, ibishka, BP 02, monroe, pomarańczka_33, Tusianka, Monnn lubią tę wiadomość
-
Super Ilonka, powodzonka !!!
A ja się pochwalę:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6484f8331ed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c8aaf472ace.jpg
po 3 dniach udało się skończyć skręcanieMagdzia85F, Agiii37, grzanewino, Emily89, BP 02, Etoilka, pomarańczka_33, Tusianka, Monnn, Ilona92, APrzybylska, olKaczucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona oby szybciutko już poszło! Jadzia wychodź szybko! Mamy nie męcz!
Trzymam kciuki!
Klaudia ale cudna komoda! I łóżeczko!
Chyba sporo kosztowało, bo gdzieś mi się w oczy rzuciło jak oglądałam. Ale do komody mi nie pasuje, i gwiazdki nie byłoby widać ;(Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Mnie ciągle boli podbrzusze. Kluje i ciagnie- myślę że to rozwarcie. We wtorek bylo-1 cm w czwartek-2 cm. Więc dziś może już 3-4?:p dobrze by było:p
Tylko niedobrze mi... jakbym miała wymiotować
I mam dziwne uczucie ciągnięcia w dół. Jakbym miała parcie na pęcherz takie że muszę...przec?:p takie uczucie jak by bardzo się siły chciało i chciałoby się szybko wysiusiac:p
-
A ja dziś mam jakąś wodnistą wydzielinę. Nie taki śluz jak zwykle, tylko bardziej rzadką, przezroczystą. Mąż właśnie pojechał po test na wyciek wód płodowych bo się zaczęłam martwić. Do tej pory śluz miałam innej konsystencji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 20:01
-
nick nieaktualny
-
Judytko, mdłości to niespecyficzny objaw porodu. Jedź lepiej na IP, tym bardziej, że chce Ci się przeć a to może być niebezpieczne (tak przynajmniej wynika z serialu dokumentalnego "Porody" na ipli
). Trzymam kciuki !!!
Magda, drogie bardzo...niestety, ale miałam alergie na te wkręty, które widać właśnie na tej ścianie łóżeczka, na której jest gwiazdka, a to jedyna firma, w której nie ma tych wkrętów..Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Judytko, mdłości to niespecyficzny objaw porodu. Jedź lepiej na IP, tym bardziej, że chce Ci się przeć a to może być niebezpieczne (tak przynajmniej wynika z serialu dokumentalnego "Porody" na ipli
). Trzymam kciuki !!!
Magda, drogie bardzo...niestety, ale miałam alergie na te wkręty, które widać właśnie na tej ścianie łóżeczka, na której jest gwiazdka, a to jedyna firma, w której nie ma tych wkrętów..
-
nick nieaktualny
-
Tak, kolekcja "gwiezdny pył"
Ale już wiem, że się nie zmieszcze w komodzie...wszystko poupychane na maxa...musze jakieś inne rozwiązanie znaleść , najwyżej większe rozmiary będę trzymać u siebie w szafie póki coMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny
nie jestem w stanie póki co Was nadrobić, wybaczcie.. ale melduję posłusznie że od wczoraj jesteśmy z Wiktorem w domku, śpimy we własnych łóżkach (chociaż z tym spaniem to bym nie przesadzała
) i powoli wdrażamy się w nowe życie
odezwę się jak się trochę ogarnę. Trzymajcie się cieplutko! :*
Tęskniąca, grzanewino, Magdzia85F, Etoilka, monroe, ibishka, pomarańczka_33, Sylwiaa95, Agiii37, Monnn, Tusianka, Ilona92, APrzybylska, Haana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia no to może z czasem dokupisz jeszcze coś do pochowania rzeczy Małej.
Aga super! Czyli jest wszystko dobrze! Ucałuj synka!
Myszkaka a masz mokrą całą wkładkę? Mojej siostrze jak sączyły się wody, to w poduszce chodziła i była mokra. Mam nadzieję, że to nie wody! Trzymaj się!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 20:21
-
aga i widać, że nastrój też dobry
Klaudia - super mebelki
a z tą komodą to ja tak własnie pomyślałam i od razu kupiliśmy większą w ikei
ale jeszcze nie próbowałam tam układać rzeczy, więc może się okazać i tak za mała, najwyżej dokupimy jeszcze jedną -
nick nieaktualny