Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
my mieliśmy kupować 160 cm, ale wchodziłaby aż na okno
a ja rzeczy muszę zacząć prać, no a najpierw kupić proszek dzidziusiowy
Magda trzeba było mu powiedzieć, że brzuch wielki, bo w ciąży jesteś
ja w ten weekend jak męża nie ma, to dopiero zaczęłam zamawiać rzeczy do torby
bo on mnie jakoś zawsze rozpraszaMagdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Klaudia, śliczne mebelki!
Aga, świetna wiadomość, nie ma jak w domu!
Kinga, trzymam kciuki, żeby jeszcze się nic nie działo. Dawaj znać!
Magda, moja lekarka za każdym razem mi powtarza, że brzuch nie jest absolutnie żadnym wyznacznikiem. Także tego się trzymajmyMagdzia85F, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ja zaczęłam prać właśnie 2 tygodnie temu. I nadal piorę
a to pościel, jak wrócimy to ma Mąż wymienić, a to koszulki Mężowe, to ciuszków domowiłam
A no mogłam. Ale to nie mój prowadzący, to olałam. Poskarżę się swojemu.
Marysiu też tak uważam. Każda ciąża inna, to każdy brzuszek też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2018, 21:00
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ilona, niezmiennie kciukamy za Ciebie i czekamy na info
U mnie bez większych zmian, ciśnienie skacze, raz jest piękne a raz do d... Włączyli mi jakieś leki, pierwszą tabletkę dostałam rano drugą mam dostać o 22. Ktg ciągle książkowe i zero skurczy. Leżymy i czekamy bo wyjścia innego nie mamy
Wybaczcie ale nie odpisze na Wasze posty bo strasznie dużo nadrabiania miałam a na tel to lipa i nie zapamiętam wszystkiego niestety
Ale zaglądam i czytamMagdzia85F, Tusianka, Sylwiaa95, BP 02, ibishka, Etoilka, Agiii37, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Hej!
Urodziłam PSN!
59cm 3900g. Było zzo i niestety vacum bo sie zaklinowała ręka. Leżę jeszcze na porodowej bo był zabieg. Max apgar nie było. Jest zdrowa, cukier był lekko niski. Łożysko w 2min. Godz cos koło 21.30 , rybka!
Etoilka, monroe, Monnn, Agiii37, Halina90, Tusianka, myszkaka, pomarańczka_33, APrzybylska, BP 02, Magdzia85F, ibishka, Rene, Sylwiaa95, grzanewino, Haana, olKaczucha, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ilona gratulacje
zdrowia dla Was i odpoczywajcie
Ja zadzwoniłam do położnej i mnie uspokoiła. Tak jak napisała Magda wody jak się sączą to leci cały czas i jest ich wiecej, więc widać to coś innego. Testów nigdzie nie ma, mąż jeździł, dzwonił i kicha. W aptekach internetowych też niedostępne, dziwne.Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ilonko jeszcze raz gratuluję, cieszę się że jesteś zadowolona z wykupu położnej, widać bardzo sprawnie Ci to poszło, no i czekamy na pierwsze zdjęcie tej bujnowłosej Jadzi
Aga cieszę się że jesteście w domu już z Wiktorkiem, teraz już będzie do przodu, wiadomo w domu zawsze najlepiej
Myszkaka mam nadzieję że to nie wody i na razie jest wszystko dobrze, wiesz ja zmieniam około 7-8 wkładek dziennie, non stop chodzę obsikana, jak w nocy wstaje co dwie godziny to trzymam się za krocze bo nie jestem w stanie dojść i bardzo pełny mam pęcherz aż sama się dziwię, teraz pod koniec jest wielki ucisk i trudno wytrzymać
Klaudia przepiękne te mebelki, cudo po prostu.
Ja mam taką standardową szafę i już miejsca w niej brak
Judytko jak tam sytuacja, czy trochę te ciągnięcia przeszły, no i piękny Twój brzusio, mam nadzieję że lepiej się już czujesz
Dorotko trzymam kciuki za to żeby ciśnienie się unormowało
My wczoraj ostatecznie skończyliśmy remont łazienki korytarza, ale dzisiaj i jutro chciałam jeszcze pomyć wszystko tak dokładnie, dzisiaj chyba pojedziemy po wózek bo kolega męża z pracy ma po swoim synu i chyba nam pasuje, co prawda trochę marka mi nie pasuje no ale zobaczymy.
Chcemy tez jechać do mnie do pracy i ogarnąć trochę, bo jednak nie będzie mnie tam jakiś czas a bałagan mi się zrobiła, musi mąż mi śmieci wynieść, pomyć trochę podłogi, żeby było w miarę schludnie.
Jutro będę jeszcze kurze resztki wycierać i pewnie już siedzieć jak na szpilkach, jak sobie pomyśle że jeszcze tylko dwa dni to jestem przerażona, torbę przepakowałam już chyba ze 100 razy, pewnie jutro jeszcze będę wszystko oglądać i układać.
No i w dwa dni mi przybyło jak zwykle 2 kg, jestem załamana, wiem że będą mnie tam ważyć mam już dość
Paznokcie mam już na dłoniach czyste bez koloru, tylko bazę i top, stopy granat a co, złoto zdjęłam ledwo co bo mam mega popuchnięte palce.
Coraz więcej mam skurczy takich bolesnych, wczoraj całe popołudnie praktycznie leżałam, najbardziej mnie boli jak leżę na lewym boku.
biorę nospę jednak żeby było lżej,mam nadzieję że dotrwam.
Przeczytałam już chyba cały internet na temat CC, wszystko i nie było to dobre, no ale wiadomo każdy organizm inny, boję się dwóch rozwiązań tak samo czy SN czy CC.Chciałabym żeby wszystko dobrze poszło.
Ilona92, pomarańczka_33, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ilonka GRATULUJĘ !!! z niecierpliwością czekam na fotkę małej księżniczki
PSN - to "prawie siłami natury"?
Dorotka, Judytka - jak tam samopoczucie?
Kinga - jak tam sytuacja? Dzieje się coś?
Agatka - Twoje " 2 dni do urodzin Łukaszka" mnie przerażają....jak ja tak będę przeżywać każdy Wasz poród, to sama nigdy nie urodzę ;p
Co do wkładek na obecność wód płodowych - w gemini jest tylko partia z ważnością do 31.03.
Spokojnej niedzieli dziewczynyAgiii37, Ilona92, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
U mnie ciśnienie górne ok, dolne za wysokie. I od rana boli mnie prawa głowa, nie jest to jakiś masakryczny ból ale upierdliwy na pewno. Siedzę teraz i czekam na śniadanie, potem obchód, potem mierzenie ciśnienia, potem ktg, a potem to już mój M przyjedzie i będzie lepiej
Dzisiaj najprawdopodobniej zabiorą mi koleżankę z sali na porodówkę, już ma 11 dni po terminie a Młody nie chce wyjśćale wczoraj założyli jej balonik i najpewniej dzisiaj się zacznie.
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ilona serdecznie gratuluję, jesteś MAMUSIĄ
Aga cieszę się, że już jesteście w domkuteraz będzie najlepsze
Kochane miłego dzionka, ja dziś jadę do teściów.Tęskniąca, pomarańczka_33, Ilona92, Magdzia85F, Tusianka, Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Ilona92 wrote:Hej!
Urodziłam PSN!
59cm 3900g. Było zzo i niestety vacum bo sie zaklinowała ręka. Leżę jeszcze na porodowej bo był zabieg. Max apgar nie było. Jest zdrowa, cukier był lekko niski. Łożysko w 2min. Godz cos koło 21.30 , rybka!Ilona92 lubi tę wiadomość