Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia a w nocy śpisz?

U mnie to chyba krowa :P

Marta u mnie śluz taki mleczno-żółtawy i kilka razy zmieniam wkładkę.
    Może Maleństwo Ci już tam naciska stąd więcej wydzieliny?

O pochwal się efektem :)

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpię, wstaje na siku, ale śpię...a teraz jak mnie w dzień złapie to nie ma mocnych, zasypiam od razu.

Magdzia85F lubi tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP 02 wrote:
    Judyta ja tez slyszalam ze na koncowce sie wode zarrzymuje nawet czasem nie widac. Sprawdzaj cisnienie!
    U mnie zwykle wyzsza waga chwilowo jak sie porzadnie nie wyproznie- moze u Ciebie tez z tym problem?
    Nie nie. Ja po wyproznieniu zawsze się waze:p po południu ide do teściów po ciśnieniomierz. Wleze na 4 piętro to może coś się ruszy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 13:39

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba najbardziej się z orangutanem utożsamiam :D

Zdjęcie pewnie jutro wrzucę, jak wszystko wyschnie.
    Już sama nie wiem, co ona tam kombinuje, bo i uciska i kopie wysoko pod samymi cyckami, i jednocześnie rozpycha się na boki :D

Tęskniąca, Magdzia85F lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martusia, nie ma tam orangutana ;) Jest goryl ;););)

Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tam, oj tam :D Ale siedząc z brzuchem czuję się identycznie, jak na tym zdjęciu :D

Tęskniąca, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    3990g, 56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to jak Madzia ta krowa ;)

Judyta ja też masa tragedia w ciągu 2 dni plus 2, miałam wczoraj mega biegunkę i nic mi waga nie spada, spuchnięta jestem bardzo, dłoni nie mogę zacisnąć, a na nogach mam mnóstwo białych plamek na rękach też.

Ja dzisiaj nigdzie nie jadę, takich skurczy dostałam, leżałam i miałam co 15 minut, wzięłam nospę i gorący prysznic i jakoś odpuściło, ale nie mogę robić nic, nawet stać za bardzo, czuję że to już blisko.
    Zdrzemnęłam się dwie godziny i na razie ok, odkryłam już łóżeczko i czeka gotowe.

Magdzia85F lubi tę wiadomość

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii37 wrote:
    Ja to jak Madzia ta krowa ;)

Judyta ja też masa tragedia w ciągu 2 dni plus 2, miałam wczoraj mega biegunkę i nic mi waga nie spada, spuchnięta jestem bardzo, dłoni nie mogę zacisnąć, a na nogach mam mnóstwo białych plamek na rękach też.

Ja dzisiaj nigdzie nie jadę, takich skurczy dostałam, leżałam i miałam co 15 minut, wzięłam nospę i gorący prysznic i jakoś odpuściło, ale nie mogę robić nic, nawet stać za bardzo, czuję że to już blisko.
    Zdrzemnęłam się dwie godziny i na razie ok, odkryłam już łóżeczko i czeka gotowe.
    Ale Ty napuchnieta A ja nic :D mnie boli ciągle podbrzusze ale nic oprócz tego. Jutro jadę do szpitala. Tylko co mnie dziwi? Że na skierowaniu do szpitala mam w rozpoznaniu : ból podbrzusza i stan po cc

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nadzieję że dzisiaj nie pojadę bo znowu miałam skurcze, synek wtedy tak mi się tlucze że najlepiej jest mi stać albo na kolana i ręce oparte o podłogę, matko mam nadzieję że dotrwam od piątku mi się zaczęło i coraz mocniej.
    Powodzenia jutro w szpitalu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja opuchnięta tłuszczem :D haha

Agiii to u Ciebie chyba Mały to wie, co Go czeka i sam zaczyna kombinować :)

Klaudia no nareszcie śpisz. Może organizm odpoczywać zaczyna przed wielkim wydarzeniem.
    U mnie jak spałam, to trochę gorzej, ale nie mam co narzekać. Bo jak Ada będzie, to wtedy nie będę mogła spać, kiedy tego chcę.

Zmierzyłam się i w brzuchu mam 114 cm! Dzwoniłam do taty aby porównać a ten, co zrobił? Schudł 6kg! I ma 102 cm. :P specjalnie się mierzył. Hehe

Agiii37, Tęskniąca, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to słonica bez dwóch zdań ;D

Zwiększyli mi dawkę leku a ciśnienie i tak ma to w nosie... Ciągle wysokie...

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko o kuźwa! A opuchliznę masz nadal?
    Trzymam kciuki, żeby po zwiększeniu dawki leku ciśnienie się opamiętało!

pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Madzik :*
    Opuchlizna jest ale nie jakaś tragiczna. Dostałam właśnie drugi lek tym razem pod język. Taka niepewność jest kiepska ale czuję że jestem naprawdę pod dobrą opieką więc damy radę ;)

Magdzia85F, Etoilka, Sylwiaa95, ibishka lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota, pewnie będą Cie trzymali aż nie unormują ciśnienia. Jak się trzymasz?

pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    3990g, 56cm
  • Etoilka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, oby szybko unormowali ciśnienie, trzymamy kciuki! Całe szczęście, że opieka dobra :) trzymajcie się ciepło!

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak teraz myślę że jakbym miała na skierowaniu tylko wskazanie do cc to pewnie by mi wyznaczyli termin i puścili A skoro mam silne bóle podbrzusza to pewnie zostawia Nie?

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo może napiszcie mi- gdy macie planowana cc to macie skierowanie do szpitala? I co w rozpoznaniu?

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam żadnego skierowania, idę we wtorek i mam się zgłosić do oddziałowej ,jestem pacjentką ordynatora może to dlatego, pytałam czy muszę mieć skierowanie to powiedział że nie i zapisał mnie w swoim kajeciku, we wtorek będę miała skończony 38 tydzień i dlatego już można, a Tobie co powiedział lekarz, kiedy masz iść do szpitala, czy do takiego który sobie wybrałaś,

Ilona92 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 marca 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    Ja tak teraz myślę że jakbym miała na skierowaniu tylko wskazanie do cc to pewnie by mi wyznaczyli termin i puścili A skoro mam silne bóle podbrzusza to pewnie zostawia Nie?

Ja bym pojechała na IP jak Cię mocno boli, lepiej nie ryzykować, ja sama chciałam rano jechać aż mnie skręcało z bólu, teraz jakiś luz,wiec na razie daje sobie spokój.

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 18 marca 2018, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii37 wrote:
    Ja nie mam żadnego skierowania, idę we wtorek i mam się zgłosić do oddziałowej ,jestem pacjentką ordynatora może to dlatego, pytałam czy muszę mieć skierowanie to powiedział że nie i zapisał mnie w swoim kajeciku, we wtorek będę miała skończony 38 tydzień i dlatego już można, a Tobie co powiedział lekarz, kiedy masz iść do szpitala, czy do takiego który sobie wybrałaś,
    Do szpitala który wybrałam. Ona tam nie pracuje. Powiedziała że w przyszłym tyg mam iść. I tyle

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
‹‹ 445 446 447 448 449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ