Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
BP 02 wrote:Judyta ja tez slyszalam ze na koncowce sie wode zarrzymuje nawet czasem nie widac. Sprawdzaj cisnienie!
U mnie zwykle wyzsza waga chwilowo jak sie porzadnie nie wyproznie- moze u Ciebie tez z tym problem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 13:39
-
Chyba najbardziej się z orangutanem utożsamiam
Zdjęcie pewnie jutro wrzucę, jak wszystko wyschnie.
Już sama nie wiem, co ona tam kombinuje, bo i uciska i kopie wysoko pod samymi cyckami, i jednocześnie rozpycha się na bokiTęskniąca, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyJa to jak Madzia ta krowa
Judyta ja też masa tragedia w ciągu 2 dni plus 2, miałam wczoraj mega biegunkę i nic mi waga nie spada, spuchnięta jestem bardzo, dłoni nie mogę zacisnąć, a na nogach mam mnóstwo białych plamek na rękach też.
Ja dzisiaj nigdzie nie jadę, takich skurczy dostałam, leżałam i miałam co 15 minut, wzięłam nospę i gorący prysznic i jakoś odpuściło, ale nie mogę robić nic, nawet stać za bardzo, czuję że to już blisko.
Zdrzemnęłam się dwie godziny i na razie ok, odkryłam już łóżeczko i czeka gotowe.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Agiii37 wrote:Ja to jak Madzia ta krowa
Judyta ja też masa tragedia w ciągu 2 dni plus 2, miałam wczoraj mega biegunkę i nic mi waga nie spada, spuchnięta jestem bardzo, dłoni nie mogę zacisnąć, a na nogach mam mnóstwo białych plamek na rękach też.
Ja dzisiaj nigdzie nie jadę, takich skurczy dostałam, leżałam i miałam co 15 minut, wzięłam nospę i gorący prysznic i jakoś odpuściło, ale nie mogę robić nic, nawet stać za bardzo, czuję że to już blisko.
Zdrzemnęłam się dwie godziny i na razie ok, odkryłam już łóżeczko i czeka gotowe.mnie boli ciągle podbrzusze ale nic oprócz tego. Jutro jadę do szpitala. Tylko co mnie dziwi? Że na skierowaniu do szpitala mam w rozpoznaniu : ból podbrzusza i stan po cc
-
nick nieaktualnyJa mam nadzieję że dzisiaj nie pojadę bo znowu miałam skurcze, synek wtedy tak mi się tlucze że najlepiej jest mi stać albo na kolana i ręce oparte o podłogę, matko mam nadzieję że dotrwam od piątku mi się zaczęło i coraz mocniej.
Powodzenia jutro w szpitalu. -
nick nieaktualnyJa opuchnięta tłuszczem
haha
Agiii to u Ciebie chyba Mały to wie, co Go czeka i sam zaczyna kombinować
Klaudia no nareszcie śpisz. Może organizm odpoczywać zaczyna przed wielkim wydarzeniem.
U mnie jak spałam, to trochę gorzej, ale nie mam co narzekać. Bo jak Ada będzie, to wtedy nie będę mogła spać, kiedy tego chcę.
Zmierzyłam się i w brzuchu mam 114 cm! Dzwoniłam do taty aby porównać a ten, co zrobił? Schudł 6kg! I ma 102 cm.specjalnie się mierzył. Hehe
Agiii37, Tęskniąca, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Madzik :*
Opuchlizna jest ale nie jakaś tragiczna. Dostałam właśnie drugi lek tym razem pod język. Taka niepewność jest kiepska ale czuję że jestem naprawdę pod dobrą opieką więc damy radęMagdzia85F, Etoilka, Sylwiaa95, ibishka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyJa nie mam żadnego skierowania, idę we wtorek i mam się zgłosić do oddziałowej ,jestem pacjentką ordynatora może to dlatego, pytałam czy muszę mieć skierowanie to powiedział że nie i zapisał mnie w swoim kajeciku, we wtorek będę miała skończony 38 tydzień i dlatego już można, a Tobie co powiedział lekarz, kiedy masz iść do szpitala, czy do takiego który sobie wybrałaś,
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:Ja tak teraz myślę że jakbym miała na skierowaniu tylko wskazanie do cc to pewnie by mi wyznaczyli termin i puścili A skoro mam silne bóle podbrzusza to pewnie zostawia Nie?
Ja bym pojechała na IP jak Cię mocno boli, lepiej nie ryzykować, ja sama chciałam rano jechać aż mnie skręcało z bólu, teraz jakiś luz,wiec na razie daje sobie spokój. -
Agiii37 wrote:Ja nie mam żadnego skierowania, idę we wtorek i mam się zgłosić do oddziałowej ,jestem pacjentką ordynatora może to dlatego, pytałam czy muszę mieć skierowanie to powiedział że nie i zapisał mnie w swoim kajeciku, we wtorek będę miała skończony 38 tydzień i dlatego już można, a Tobie co powiedział lekarz, kiedy masz iść do szpitala, czy do takiego który sobie wybrałaś,