X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grzanewino wrote:
    a mam! :D

jesteś sprite!:D pozamiatane w takim razie! Jak coś będą chcieli teraz, to olej ich.

grzanewino lubi tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzane wino- co za debile! Inne slowa mi nie przychodza do glowy... jak cos to zagaduj z jakims prawnikiem, ich blad i nie powinni ciebie obciazac wedlug mnie, choc latwo sie mowi...
    Klaudia- super ze przyszly poprawki! Wyrobisz sie do swiat pewno :)

Ja mam pytanie - oswieccie mnie co w tej Lodzi takiego specjalnego? Niezorientowanam :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia - sprawdzała ponad 3 tyg. Sandra - ProFamilia prywatna klinika z dobrymi opiniami. Aga - nie denerwuj się już. Będzie dobrze. A ja jestem w raju - wyszłam na obiad do knajpy

Magdzia85F, ibishka, Etoilka lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bede musiala ok. 40 km jechać do szpitala, bo z tego w moim mieście mnie odeślą. Tam mają dostępne zzo, zaznaczę chyba w planie, że bym chciała, ale co wyjdzie to nie wiem. Przeraża mnie wenflon, bo boję się igieł, ale bólu też się boję :)
    Jestesmy po wizycie, wszystko długie i zamknięte, skurczów zero, teraz tylko ktg 2x w tygodniu i ostatnie usg za 1,5 tygodnia żeby pomierzyc Małą.

Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Klaudia- az poczytam co to z ciekawosci :)

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja znowu na chwilkę żeby zobaczyć jak tam naszej Judyty cięcie przebiega, ale widzę że nic nie pisze.

Grzanewino to nieźle w tej gminie burdel jak w każdej.

Ja uspilam synka.i próbowałam położyć się obok niego ale tutaj telefon, sms i już pospalam, zaczęłam czytać książkę zaklinaczka dzieci Tracy hoog polecam, jest między innymi powrót do domu opisany, czyli to co u mnie to norma.
    Zrobiłam dzisiaj obiad nawet mi się udało, teraz umylam też podłogi i zmieniłam sobie opatrunek i powiem Wam że wcale go nie widać internety kłamią.

Madzia odnośnie kg też myślałam o Tobie bo obie przytylysmy najwięcej, ale teraz to bym jadła i piła tak mnie ciągnie.

Ilona tak my od wczoraj już w domu na reszcie :)

Mamy łóżko w sypialni i jak zrobiliśmy przemeblowanie to stoi w innym miejscu i od początku śpi na miejscu mojego męża kot nasz, polozylam tam teraz Łukaszka i już drzemka trzecia godzina.
    W łóżeczku prezy się i wieści, łóżeczko jego stoi tam gdzie kiedyś nasze łóżko i ja wcześniej nie mogłam tam spać i powiem Wam chyba młody też nie może, trzeba będzie przemeblowanie zrobić.

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judyta pisała że jest 3 w kolejce do cc, nie wiem ile trwa jeden taki zabieg, ale pewnie dopiero dochodzi do siebie :)

Ciekawe z tym miejscem do spania Agiii.

A ile Wy dziewczyny przytylyscie? Ja dzisiaj jak stanelam na wadze u położnej to myślałam, że jest zepsuta, ale w domu pokazało podobnie :D I mam już +16 :| a najlepsze, że w ogóle tego nie czuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 14:54

• ibishka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie teraz waga przyspieszyła mimo, że nie jem więcej ani nic. Już mam prawie 11 na plusie :)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • grzanewino Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja +20kg

3i49l6d8vill3k1j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia i co jadłaś na mieście?

Agiii o ja, to chce się tak jeść przy kp.

A łóżeczko macie gdzie przestawić?

U mnie grubo ponad 20 kg ;(

Próby wątrobowe wyszły ok! Juhu

grzanewino, BP 02, ibishka, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• grzanewino Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my jutro mamy mieć usg i pobieranie gbs
    Magda - polubiłam za dobre wyniki :)

Magdzia85F, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość

3i49l6d8vill3k1j.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Klaudia i co jadłaś na mieście?
    Próby wątrobowe wyszły ok! Juhu

Zupę tajską z krewetkami, ostrą , a co..niech się rozkręca powoli ;p i polędwiczki wieprzowe, miałam jeszcze ochotę na lody "słony karmel" ale już bym nie zmieściła ;)

Ja mam +15 kg i czuje, że to niekoniecznie jeszcze koniec, ale to już chyba sama woda się zbiera mam nadzieję....

Gratuluję Madziu pozytywnych wyników !!! :)

Aga - kciuki za badania jutrzejsze.

Magdzia85F, machirude, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 10,5 kilo poki co ale waga jest skaczaca... przedwczoraj bylo 64,1 wczoraj 63,6 a dzis 64,0
    Magda- ja tez za watrobowe wyniki lubie :)

dxomclb10296nsxe.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Zupę tajską z krewetkami, ostrą , a co..niech się rozkręca powoli ;p i polędwiczki wieprzowe, miałam jeszcze ochotę na lody "słony karmel" ale już bym nie zmieściła ;)
    .
    oj glodna bede :D ja dzis ogorkowa zajadalam takiego mialam wczoraj smaka ze caly gar ugotowalam :)

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ibishka wrote:
    U mnie teraz waga przyspieszyła mimo, że nie jem więcej ani nic. Już mam prawie 11 na plusie :)
    A no to ja to od jakiegoś czasu co chwile bym jadła, ale rzeczywiście w tym 3 trym, to najwięcej przytyłam. Pewnie też mniej ruchu mam teraz niż w poprzednich miesiącach, więc właściwie nie ma się co dziwić...z tym, że mi się marzy po ciąży powrót do wagi trochę niższej niż przed, tak sprzed 4 lat. Trzeba będzie intensywnie spacerować z wózkiem, bo po 30-tce to już coraz trudniej schudnąć :|

• myszkaka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie +13kg

Właśnie wróciłam od położnej, mam rozwarcie prawie na dwa palce, badanie bolało ale nie jakoś tragicznie, może dlatego że szyjka się poddaje. Powiedziała, że przywitała się z główką :D w przyszłym tygodniu znowu mam jechać, żeby dalej szyjkę pobudzać. Stwierdziła, że wszystko na dobrej drodze i raczej powinnam urodzić w terminie.

Magdzia85F, machirude, BP 02, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość

f2wli09k0vt5rkls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszkaka super! :)

dzięki dziewczyny

A te + kg to przecież nie tragedia. Prawda. Zrzucę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 15:54

machirude, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość

• myszkaka Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, pewnie że tak :) co mamy nie zrzucić :) ja się trzymam myśli, że przy karmieniu waga sama spadnie :D bo niestety ćwiczyć to ja za bardzo nie lubię..

Magdzia85F, machirude, BP 02 lubią tę wiadomość

f2wli09k0vt5rkls.png
  • grzanewino Autorytet

Wysłany: 26 marca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marichude Natalia - to Ty też po 30tce jestes? widzę, że sporo tu nas ;)
    moja koleżanka urodziła rok temu (też już po 30) i schudła do wagi ze studiów, mówi, że baaardzo dawno tyle nie ważyła, więc ja myślę, że i nam się uda :)

Magdzia85F, BP 02, machirude, Ilona92, Tęskniąca lubią tę wiadomość

3i49l6d8vill3k1j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 marca 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas tu sporo po 30 ;)

Ilona chyba najmłodsza.

grzanewino lubi tę wiadomość

‹‹ 469 470 471 472 473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ