Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Grzane wino- co za debile! Inne slowa mi nie przychodza do glowy... jak cos to zagaduj z jakims prawnikiem, ich blad i nie powinni ciebie obciazac wedlug mnie, choc latwo sie mowi...
Klaudia- super ze przyszly poprawki! Wyrobisz sie do swiat pewno
Ja mam pytanie - oswieccie mnie co w tej Lodzi takiego specjalnego? Niezorientowanam
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też bede musiala ok. 40 km jechać do szpitala, bo z tego w moim mieście mnie odeślą. Tam mają dostępne zzo, zaznaczę chyba w planie, że bym chciała, ale co wyjdzie to nie wiem. Przeraża mnie wenflon, bo boję się igieł, ale bólu też się boję

Jestesmy po wizycie, wszystko długie i zamknięte, skurczów zero, teraz tylko ktg 2x w tygodniu i ostatnie usg za 1,5 tygodnia żeby pomierzyc Małą.
Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znowu na chwilkę żeby zobaczyć jak tam naszej Judyty cięcie przebiega, ale widzę że nic nie pisze.
Grzanewino to nieźle w tej gminie burdel jak w każdej.
Ja uspilam synka.i próbowałam położyć się obok niego ale tutaj telefon, sms i już pospalam, zaczęłam czytać książkę zaklinaczka dzieci Tracy hoog polecam, jest między innymi powrót do domu opisany, czyli to co u mnie to norma.
Zrobiłam dzisiaj obiad nawet mi się udało, teraz umylam też podłogi i zmieniłam sobie opatrunek i powiem Wam że wcale go nie widać internety kłamią.
Madzia odnośnie kg też myślałam o Tobie bo obie przytylysmy najwięcej, ale teraz to bym jadła i piła tak mnie ciągnie.
Ilona tak my od wczoraj już w domu na reszcie
Mamy łóżko w sypialni i jak zrobiliśmy przemeblowanie to stoi w innym miejscu i od początku śpi na miejscu mojego męża kot nasz, polozylam tam teraz Łukaszka i już drzemka trzecia godzina.
W łóżeczku prezy się i wieści, łóżeczko jego stoi tam gdzie kiedyś nasze łóżko i ja wcześniej nie mogłam tam spać i powiem Wam chyba młody też nie może, trzeba będzie przemeblowanie zrobić.
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudyta pisała że jest 3 w kolejce do cc, nie wiem ile trwa jeden taki zabieg, ale pewnie dopiero dochodzi do siebie

Ciekawe z tym miejscem do spania Agiii.
A ile Wy dziewczyny przytylyscie? Ja dzisiaj jak stanelam na wadze u położnej to myślałam, że jest zepsuta, ale w domu pokazało podobnie
I mam już +16
a najlepsze, że w ogóle tego nie czuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 14:54
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Klaudia i co jadłaś na mieście?
Próby wątrobowe wyszły ok! Juhu
Zupę tajską z krewetkami, ostrą , a co..niech się rozkręca powoli ;p i polędwiczki wieprzowe, miałam jeszcze ochotę na lody "słony karmel" ale już bym nie zmieściła
Ja mam +15 kg i czuje, że to niekoniecznie jeszcze koniec, ale to już chyba sama woda się zbiera mam nadzieję....
Gratuluję Madziu pozytywnych wyników !!!
Aga - kciuki za badania jutrzejsze.
Magdzia85F, machirude, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość

-
oj glodna bedeTęskniąca wrote:Zupę tajską z krewetkami, ostrą , a co..niech się rozkręca powoli ;p i polędwiczki wieprzowe, miałam jeszcze ochotę na lody "słony karmel" ale już bym nie zmieściła

.
ja dzis ogorkowa zajadalam takiego mialam wczoraj smaka ze caly gar ugotowalam
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA no to ja to od jakiegoś czasu co chwile bym jadła, ale rzeczywiście w tym 3 trym, to najwięcej przytyłam. Pewnie też mniej ruchu mam teraz niż w poprzednich miesiącach, więc właściwie nie ma się co dziwić...z tym, że mi się marzy po ciąży powrót do wagi trochę niższej niż przed, tak sprzed 4 lat. Trzeba będzie intensywnie spacerować z wózkiem, bo po 30-tce to już coraz trudniej schudnąćibishka wrote:U mnie teraz waga przyspieszyła mimo, że nie jem więcej ani nic. Już mam prawie 11 na plusie

Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
U mnie +13kg
Właśnie wróciłam od położnej, mam rozwarcie prawie na dwa palce, badanie bolało ale nie jakoś tragicznie, może dlatego że szyjka się poddaje. Powiedziała, że przywitała się z główką
w przyszłym tygodniu znowu mam jechać, żeby dalej szyjkę pobudzać. Stwierdziła, że wszystko na dobrej drodze i raczej powinnam urodzić w terminie.
Magdzia85F, machirude, BP 02, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marichude Natalia - to Ty też po 30tce jestes? widzę, że sporo tu nas

moja koleżanka urodziła rok temu (też już po 30) i schudła do wagi ze studiów, mówi, że baaardzo dawno tyle nie ważyła, więc ja myślę, że i nam się uda
Magdzia85F, BP 02, machirude, Ilona92, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny