Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Grzane wino- co za debile! Inne slowa mi nie przychodza do glowy... jak cos to zagaduj z jakims prawnikiem, ich blad i nie powinni ciebie obciazac wedlug mnie, choc latwo sie mowi...
Klaudia- super ze przyszly poprawki! Wyrobisz sie do swiat pewno
Ja mam pytanie - oswieccie mnie co w tej Lodzi takiego specjalnego? NiezorientowanamMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też bede musiala ok. 40 km jechać do szpitala, bo z tego w moim mieście mnie odeślą. Tam mają dostępne zzo, zaznaczę chyba w planie, że bym chciała, ale co wyjdzie to nie wiem. Przeraża mnie wenflon, bo boję się igieł, ale bólu też się boję
Jestesmy po wizycie, wszystko długie i zamknięte, skurczów zero, teraz tylko ktg 2x w tygodniu i ostatnie usg za 1,5 tygodnia żeby pomierzyc Małą.Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa znowu na chwilkę żeby zobaczyć jak tam naszej Judyty cięcie przebiega, ale widzę że nic nie pisze.
Grzanewino to nieźle w tej gminie burdel jak w każdej.
Ja uspilam synka.i próbowałam położyć się obok niego ale tutaj telefon, sms i już pospalam, zaczęłam czytać książkę zaklinaczka dzieci Tracy hoog polecam, jest między innymi powrót do domu opisany, czyli to co u mnie to norma.
Zrobiłam dzisiaj obiad nawet mi się udało, teraz umylam też podłogi i zmieniłam sobie opatrunek i powiem Wam że wcale go nie widać internety kłamią.
Madzia odnośnie kg też myślałam o Tobie bo obie przytylysmy najwięcej, ale teraz to bym jadła i piła tak mnie ciągnie.
Ilona tak my od wczoraj już w domu na reszcie
Mamy łóżko w sypialni i jak zrobiliśmy przemeblowanie to stoi w innym miejscu i od początku śpi na miejscu mojego męża kot nasz, polozylam tam teraz Łukaszka i już drzemka trzecia godzina.
W łóżeczku prezy się i wieści, łóżeczko jego stoi tam gdzie kiedyś nasze łóżko i ja wcześniej nie mogłam tam spać i powiem Wam chyba młody też nie może, trzeba będzie przemeblowanie zrobić.Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudyta pisała że jest 3 w kolejce do cc, nie wiem ile trwa jeden taki zabieg, ale pewnie dopiero dochodzi do siebie
Ciekawe z tym miejscem do spania Agiii.
A ile Wy dziewczyny przytylyscie? Ja dzisiaj jak stanelam na wadze u położnej to myślałam, że jest zepsuta, ale w domu pokazało podobnieI mam już +16
a najlepsze, że w ogóle tego nie czuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 14:54
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Klaudia i co jadłaś na mieście?
Próby wątrobowe wyszły ok! Juhu
Zupę tajską z krewetkami, ostrą , a co..niech się rozkręca powoli ;p i polędwiczki wieprzowe, miałam jeszcze ochotę na lody "słony karmel" ale już bym nie zmieściła
Ja mam +15 kg i czuje, że to niekoniecznie jeszcze koniec, ale to już chyba sama woda się zbiera mam nadzieję....
Gratuluję Madziu pozytywnych wyników !!!
Aga - kciuki za badania jutrzejsze.Magdzia85F, machirude, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Zupę tajską z krewetkami, ostrą , a co..niech się rozkręca powoli ;p i polędwiczki wieprzowe, miałam jeszcze ochotę na lody "słony karmel" ale już bym nie zmieściła
.ja dzis ogorkowa zajadalam takiego mialam wczoraj smaka ze caly gar ugotowalam
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyibishka wrote:U mnie teraz waga przyspieszyła mimo, że nie jem więcej ani nic. Już mam prawie 11 na plusie
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
U mnie +13kg
Właśnie wróciłam od położnej, mam rozwarcie prawie na dwa palce, badanie bolało ale nie jakoś tragicznie, może dlatego że szyjka się poddaje. Powiedziała, że przywitała się z główkąw przyszłym tygodniu znowu mam jechać, żeby dalej szyjkę pobudzać. Stwierdziła, że wszystko na dobrej drodze i raczej powinnam urodzić w terminie.
Magdzia85F, machirude, BP 02, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marichude Natalia - to Ty też po 30tce jestes? widzę, że sporo tu nas
moja koleżanka urodziła rok temu (też już po 30) i schudła do wagi ze studiów, mówi, że baaardzo dawno tyle nie ważyła, więc ja myślę, że i nam się udaMagdzia85F, BP 02, machirude, Ilona92, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny