Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu mam gdzie przestawić łóżeczko i na bank to zrobię, mój synek pocyckal się trochę i znowu śpi ciekawa jaka noc będzie.
Ja ogólnie przytyłam 21 kg.
No i będę miała w kwietniu 37
Nie wiem Madzia czy przy KP tak się chce jeść mi zresztą bardzo dzisiaj ogólnie jadłam wszystko
Dzisiaj dzwoniłem do położnej i powiedziała że przed świętami nie przyjdzie bo nie ma czasu bo jakieś ma sprawy rodzinne i pytała które to dziecko a że drugie to nie da rady i takie tam, jutro idę sama do przychodni na wizytę, panie mnie pytały czy położna była u mnie, powiedziałam że nie ma czasu, nie wpuszcze do domu, koniec mam to gdzieś, jutro nie będę wypełniać deklaracji dla niej a jak zadzwoni żeby się umówić to powiem że nie mam czasu, w poprzedniej ciąży, położna sama przyszła do nas dwa dni jak że szpitala wróciłam i nie musiałam za nią dzwonić, masakra jakaś.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrzanewino wrote:Marichude Natalia - to Ty też po 30tce jestes? widzę, że sporo tu nas
moja koleżanka urodziła rok temu (też już po 30) i schudła do wagi ze studiów, mówi, że baaardzo dawno tyle nie ważyła, więc ja myślę, że i nam się udateż trochę liczę, że karmienie(o ile coś z niego wyjdzie)+mało snu (w moim przypadku stres i brak snu to najlepsze środki odchudzajace) i kg poleca w dół, bo jak patrzę na znajome, to rzeczywiście większość chudsza niż przed ciążą, ale z drugiej strony przed ciążą chciałam zejść tak ze 4 kg w dół i nie udało mi się...dopiero jak zaszlam w ciążę to trochę waga spadła na początku, bo nie miałam apetytu, więc zobaczymy jak to bedzie.
-
nick nieaktualny
-
Ja 26 skończę w grudniu.
Agata co do miejsca na łóżko zgadzam sie w 100-%ze nie zawsze pasuje tam gdzie chcemy je postawic, żyły wodne przeciąg miedzy oknem a drzwiami i takie duperele, ale one niestwty wpływają na prawidłowy sen.
To ci położna, Twoja nie przyjdzie, a moja dała zezwolenie na pare produktow do jedzenia no i kilka rad.
A mam pytanie czy cos sie stanie jak zamocze pępek? Bo nie zapytałam o niego
Mi sie ciagle chce jesc i mam spore spadki cukry, non stop pragnienie jak na pustyni. Macica mi sie juz prawie skurczyła z czego bardzo sie cieszę! Ja miałam +19, ale od tamtej pory sie nie ważyłam. Legginsy z ciazy robia sie za luźne, ake za to niektóre koszulki ciasne, cyce sa jak balony.
Magda ja tez lubie za wyniki !
Najważniejsze, zeby miec szyjkę podatna na skracanie i centralizowania. Moja była straszna
Klaudia ekstra papu! Ja tez zrobiłam dzis obiad, az pękam z dumy:)Magdzia85F, myszkaka, grzanewino, Tusianka, BP 02, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie w szpitalu normalnie polewali dzieci wodą nie patrzac na pępek. Potem i tak gazikiem wycierali do sucha. Także nic sie nie stanie, mozesz zmoczyc
Dziewczyny, a ile po cc mozna zaczac ćwiczyć? Bo cos mi sie plaski tyłek zrobił xD i chetnie bym coś podziałała w tym kierunkua i brzuszek taki "luźny" :d
A tu Mój Synuś chciał sie przywitać z ciociami
Ps. Dzisiaj skończył miesiącMagdzia85F, grzanewino, Tusianka, Tęskniąca, Emily89, BP 02, Etoilka, Monnn, myszkaka, machirude, Ilona92, Agiii37, pomarańczka_33, Haana lubią tę wiadomość
-
Jestem! Żyje!
Gabryś urodził się o 9.40 53 cm i 3300. Wszystko bardzo szybko. Leżymy. Dopiero o 21 będziemy się pionizowac. Jutro postaram się dokładniej opisać.Tęskniąca, grzanewino, Etoilka, BP 02, Monnn, Tusianka, myszkaka, machirude, Ilona92, aga_90, Agiii37, pomarańczka_33, Haana lubią tę wiadomość