Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a czy wy wiecie że cały kwietniowy wątek jest na tej stronie :
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowe-mamusie-2018,13513.html
Ja dzisiaj wpadłam na to przez przypadek a tam duuuuzo więcej stron do nadrobienia pozdrawiam i życzę przyjemniej lektury -
1 usg dopiero ? O kurcze ja miałam już z 6. Mam wizyty co dwa, trzy tyg też prywatnie Bo mam niedoczynnosc tarczycy i miałam problem z zajsciem w ciąże pomimo młodego wieku staraliśmy się z mężem ponad rok ale udało się dzięki mojej gin od leczenia niepłodności. Dlatego stąd też moje obawy boję się ze z tego względu tym bardziej coś może pójść nie tak... Chciałabym juz mieć to za sobą.
Zresztą pewnie tak jak My wszystkieBetahcg przyrost -
nasz NFZ niestety tak działa, że w trakcie całej ciąży robią AŻ 3 USG, masakra
ja chodzę prywatnie, przez co płacę dodatkowo za wszystkie badania krwi, no coś za coś
do swojego gina idę 21.09 a prenatalne mam 26.09, już się nie mogę doczekać, bo ostatnia wizyta była 24.08 i chciałabym zobaczyć znowu swoje Maleństwo -
Dziewczyny!! ostatnio jak bylam u swojego ginka wyliczyl mi termi na 11.04 czyli ze jestem NA poczatku 11 tygodnia.
A wczoraj powiedzial ze jestem w 9 i ze termin jest na 17.04!!
Co to ma byc? o co chodzi? jak to jest? miala ktoras tak??? Jutro do niego ide i sie wypytam ale chce wiedziec czy wy cos wiecie na ten temat
Wczoraj bylam z plamieniem i bylam tak przestraszona ze poprostu umknelo mi to ale dzisiaj juz na spokojnie siedze i mysle
-
aga_90 wrote:nasz NFZ niestety tak działa, że w trakcie całej ciąży robią AŻ 3 USG, masakra
ja chodzę prywatnie, przez co płacę dodatkowo za wszystkie badania krwi, no coś za coś
do swojego gina idę 21.09 a prenatalne mam 26.09, już się nie mogę doczekać, bo ostatnia wizyta była 24.08 i chciałabym zobaczyć znowu swoje MaleństwoBetahcg przyrost -
casteam wrote:Zaczynamy 10tc ale ten czas leci
Jest tu ktos moze z Torunia? Szukam ginekologa na jedna wizyte.
Witam nowe mamusie tak się cieszę, że do nas dołączyłyście Ja nadal w biegu, dziś zaczynam po 12. Więc musiałam trochę Was nadrobić. Wczoraj zrobiłam ponad 200 km z kuzynką.
Jutro widzę się z moją Kluseczką Miłego dnia Kochane, obiecuję, że w piątek będę bardziej aktywna.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
yvonneSW wrote:
U mnie dziś też było pierwsze USG na szczęście wszystko jest ok serduszko bije a dziecko ruszało się to bardzo wzruszający widok. Także moja ciąża całkowicie bezobjawowa a rozwija się prawidłowo:)
Piękny widok Niech Maleństwo dużo pływa póki ma tyle miejsca Uwielbiam chodzić na USG -
yvonneSW gratuluję ślicznego dzidziusia i bezobjawowej ciąży
u mnie 11 i 12 tydzień to coś strasznego ciągle mnie mdli, wc to mój ulubiony pokój w domu, a piersi mam już do kolan Uroki bycia mamusią, ale kocham to14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
aga_90 wrote:Mikaaa19996- staram się nie myśleć o tym w kategoriach czegoś złego ot, dodatkowa możliwość zobaczenia Maluszka
a ten test PAPPA zlecają jeśli mają jakies wątpliwości czy jak? bo mi lekarz o tym nawet nie wspomniał..Betahcg przyrost -
Paulettaa wrote:Dziewczyny a czy wy wiecie że cały kwietniowy wątek jest na tej stronie :
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowe-mamusie-2018,13513.html
Ja dzisiaj wpadłam na to przez przypadek a tam duuuuzo więcej stron do nadrobienia pozdrawiam i życzę przyjemniej lektury
Kilka dni temu na niego zapraszałam ;p Duzo tam nas kwietniowek
-
Paulettaa wrote:Dziewczyny a czy wy wiecie że cały kwietniowy wątek jest na tej stronie :
Ja dzisiaj wpadłam na to przez przypadek a tam duuuuzo więcej stron do nadrobienia pozdrawiam i życzę przyjemniej lektury
Ja osobiście po pierwszej straconej ciąży, chcę dotrwać do końca pierwszego trymestru, wszystkie wiemy, że czasem to nie takie proste.
Jeszcze raz udanego dnia i na dziś niestety znikam.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dzięki za podpowiedzi w sprawie wykresu ;p ja wczoraj miałam ciężką noc. Bylam w szpitalu o 23 bo miałam bóle brzucha.. jak się okazało po zbadaniu lekarz powiedział że to jelita. Brzuch miałam jak balon.. okazało się chyba że w ciazy nie mogę jeść wszystkiego co chce - Pizza czy frytki.. Ale wystraszyłam się okropnie bo brzuch bardzo mnie bolał. Na szczęście już jest ok. A powiedzcie czy wasz Ginek. Bada was zawsze za fotelu?? Mnie cały czas robi tylko usg. Badała mnie tylko raz i to jeszcze pod moim naciskiem.
-
olKaczucha wrote:Dzięki za podpowiedzi w sprawie wykresu ;p ja wczoraj miałam ciężką noc. Bylam w szpitalu o 23 bo miałam bóle brzucha.. jak się okazało po zbadaniu lekarz powiedział że to jelita. Brzuch miałam jak balon.. okazało się chyba że w ciazy nie mogę jeść wszystkiego co chce - Pizza czy frytki.. Ale wystraszyłam się okropnie bo brzuch bardzo mnie bolał. Na szczęście już jest ok. A powiedzcie czy wasz Ginek. Bada was zawsze za fotelu?? Mnie cały czas robi tylko usg. Badała mnie tylko raz i to jeszcze pod moim naciskiem.
Mnie w nocy pobolewa zoladek, ale to od gazów i zaparc
Mnie badała normalnie za 1 razem jak poszlam w 6 tyg. Usg mialam przezpochwowe. Dzis mialam drugie usg i tez bez badania.