Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a czy wy wiecie że cały kwietniowy wątek jest na tej stronie :
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowe-mamusie-2018,13513.html
Ja dzisiaj wpadłam na to przez przypadek a tam duuuuzo więcej stron do nadrobieniapozdrawiam i życzę przyjemniej lektury
-
1 usg dopiero ? O kurcze ja miałam już z 6. Mam wizyty co dwa, trzy tyg też prywatnie Bo mam niedoczynnosc tarczycy i miałam problem z zajsciem w ciąże pomimo młodego wieku staraliśmy się z mężem ponad rok ale udało się dzięki mojej gin od leczenia niepłodności. Dlatego stąd też moje obawy boję się ze z tego względu tym bardziej coś może pójść nie tak... Chciałabym juz mieć to za sobą.
Zresztą pewnie tak jak My wszystkieBetahcg przyrost -
nasz NFZ niestety tak działa, że w trakcie całej ciąży robią AŻ 3 USG, masakra
ja chodzę prywatnie, przez co płacę dodatkowo za wszystkie badania krwi, no coś za coś
do swojego gina idę 21.09 a prenatalne mam 26.09, już się nie mogę doczekać, bo ostatnia wizyta była 24.08 i chciałabym zobaczyć znowu swoje Maleństwo -
Dziewczyny!! ostatnio jak bylam u swojego ginka wyliczyl mi termi na 11.04 czyli ze jestem NA poczatku 11 tygodnia.
A wczoraj powiedzial ze jestem w 9 i ze termin jest na 17.04!!
Co to ma byc? o co chodzi? jak to jest? miala ktoras tak??? Jutro do niego ide i sie wypytam ale chce wiedziec czy wy cos wiecie na ten temat
Wczoraj bylam z plamieniem i bylam tak przestraszona ze poprostu umknelo mi to ale dzisiaj juz na spokojnie siedze i mysle
-
aga_90 wrote:nasz NFZ niestety tak działa, że w trakcie całej ciąży robią AŻ 3 USG, masakra
ja chodzę prywatnie, przez co płacę dodatkowo za wszystkie badania krwi, no coś za coś
do swojego gina idę 21.09 a prenatalne mam 26.09, już się nie mogę doczekać, bo ostatnia wizyta była 24.08 i chciałabym zobaczyć znowu swoje MaleństwoBetahcg przyrost -
casteam wrote:Zaczynamy 10tc
ale ten czas leci
Jest tu ktos moze z Torunia? Szukam ginekologa na jedna wizyte.ja jestem z tych pierwszych, nie zamienię go na innego.
Witam nowe mamusietak się cieszę, że do nas dołączyłyście
Ja nadal w biegu, dziś zaczynam po 12. Więc musiałam trochę Was nadrobić. Wczoraj zrobiłam ponad 200 km z kuzynką.
Jutro widzę się z moją KluseczkąMiłego dnia Kochane, obiecuję, że w piątek będę bardziej aktywna.
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
yvonneSW wrote:
U mnie dziś też było pierwsze USG na szczęście wszystko jest ok serduszko bije a dziecko ruszało się to bardzo wzruszający widok. Także moja ciąża całkowicie bezobjawowa a rozwija się prawidłowo:)
Piękny widokNiech Maleństwo dużo pływa póki ma tyle miejsca
Uwielbiam chodzić na USG
-
yvonneSW gratuluję ślicznego dzidziusia i bezobjawowej ciąży
u mnie 11 i 12 tydzień to coś strasznego ciągle mnie mdli, wc to mój ulubiony pokój w domu, a piersi mam już do kolanUroki bycia mamusią, ale kocham to
aga_90 wrote:Mikaaa19996- staram się nie myśleć o tym w kategoriach czegoś złego
ot, dodatkowa możliwość zobaczenia Maluszka
a ten test PAPPA zlecają jeśli mają jakies wątpliwości czy jak? bo mi lekarz o tym nawet nie wspomniał..Betahcg przyrost -
Paulettaa wrote:Dziewczyny a czy wy wiecie że cały kwietniowy wątek jest na tej stronie :
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/kwietniowe-mamusie-2018,13513.html
Ja dzisiaj wpadłam na to przez przypadek a tam duuuuzo więcej stron do nadrobieniapozdrawiam i życzę przyjemniej lektury
Kilka dni temu na niego zapraszałam ;p Duzo tam nas kwietniowek
-
Paulettaa wrote:Dziewczyny a czy wy wiecie że cały kwietniowy wątek jest na tej stronie :
każda zagląda i udziela się według potrzeb.
Ja osobiście po pierwszej straconej ciąży, chcę dotrwać do końca pierwszego trymestru, wszystkie wiemy, że czasem to nie takie proste.
Jeszcze raz udanego dniai na dziś niestety znikam.
Dzięki za podpowiedzi w sprawie wykresu ;p ja wczoraj miałam ciężką noc. Bylam w szpitalu o 23 bo miałam bóle brzucha.. jak się okazało po zbadaniu lekarz powiedział że to jelita. Brzuch miałam jak balon.. okazało się chyba że w ciazy nie mogę jeść wszystkiego co chce - Pizza czy frytki.. Ale wystraszyłam się okropnie bo brzuch bardzo mnie bolał. Na szczęście już jest ok. A powiedzcie czy wasz Ginek. Bada was zawsze za fotelu?? Mnie cały czas robi tylko usg. Badała mnie tylko raz i to jeszcze pod moim naciskiem.
-
olKaczucha wrote:Dzięki za podpowiedzi w sprawie wykresu ;p ja wczoraj miałam ciężką noc. Bylam w szpitalu o 23 bo miałam bóle brzucha.. jak się okazało po zbadaniu lekarz powiedział że to jelita. Brzuch miałam jak balon.. okazało się chyba że w ciazy nie mogę jeść wszystkiego co chce - Pizza czy frytki.. Ale wystraszyłam się okropnie bo brzuch bardzo mnie bolał. Na szczęście już jest ok. A powiedzcie czy wasz Ginek. Bada was zawsze za fotelu?? Mnie cały czas robi tylko usg. Badała mnie tylko raz i to jeszcze pod moim naciskiem.
Mnie w nocy pobolewa zoladek, ale to od gazów i zaparc
Mnie badała normalnie za 1 razem jak poszlam w 6 tyg. Usg mialam przezpochwowe. Dzis mialam drugie usg i tez bez badania.