Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRene wrote:jak bym miała taką możliwość też bym brała ale u nas nie dają tego znieczulenia,zaproponowali mi gaz rozweselający który szybko mi zabrali...
A czemu? Wydzielone było?
A właśnie. Przypuscmy, ze kobieta ma problem z kp. Przestaje karmić i co się dzieje z biustem? Jeśli w trakcie ciąży urósł 4 rozmiary? -
Dzięki Dziewczyny :*
Ja jeszcze ciągle walczę ale coraz częściej się zastanawiam na ile jeszcze mi starczy sił i na ile w ogóle ta walka ma sens... Uważam, że powinni zachęcać do kp bo też uważam że mleko matki jest super ale we wszystkim należy zachować umiar a to co się dzieje dzisiaj nie jest dobre ani zdrowe...Rene lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Nic na sile dziewczyny! Tylko sie nerwicy nabawicie
Owszem KP super sprawa, ale jak sie nie da albo was to unieszczesliwia, to nie czujcie sie winne!
U mnie sie chyba pojawil sluz podbarwiony krwiachyba ze przy porannym goleniu cos podraznilam i teraz sie odezwalo- obserwuje
jak to juz to- to uwielbiam przekore mojego dziecka
ibishka, Magdzia85F, pomarańczka_33, Tusianka, grzanewino, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
-
Dorota, Marta- szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko! Jesli kp Was unieszczesliwia to sie nie meczcie. MM przeciez stworzyli dla dzieci
Ale widze że nie tylko moj synek to taki Żarłok :d wciąga nam po 100ml już i pewnie chcialby wiecej, ale potem bardzo ulewa.. zwiększamy mu porcje stopniowoale jak mu dam cyca to ciagnie sporo, a potem i tak dojada butlą wiec.. u nas cycus jest glownie to tulenia i podyrzymywania laktacji
A w ogóle! Dziś mój synek mial sie urodzic wg tp a skończył właśnie 6tygodni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2018, 07:49
ibishka, Tusianka, Magdzia85F, BP 02, Etoilka, pomarańczka_33, grzanewino, Sylwiaa95, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:A czemu? Wydzielone było?
A właśnie. Przypuscmy, ze kobieta ma problem z kp. Przestaje karmić i co się dzieje z biustem? Jeśli w trakcie ciąży urósł 4 rozmiary?Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam że z kp to serio przeginają. W szpitalu Grześ głodował, po prośbach dostałam MM do karmienia i od razu było szczęśliwe i spokojne dziecko. Od razu kupiliśmy MM do domu ale pojawił się pokarm więc się karmimy naturalnie ale na to pozne nocne karmienie sobie odciągam i daje z butelki bo wypija przez chwilę i nie zdąży się wkurzyć że np mu sie nie udaje wygodnie złapać. Dla mnie to dużo wygodniejsze i sie szybciej mogę położyć.
pomarańczka_33, Tusianka, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Ale się cieszę, że Wy tak racjonalnie podchodzicie do kp a nie fanatycznie. Dziękuję Wam bardzo za wszystkie słowa wsparcia, dużo mi dały :*
Zaglądam tu z ciekawością czy może coś się u kogoś ruszyło a tu zastój widzęniezmiennie trzymam za Was kciuki
Madzia, śniłaś mi się dzisiaj, że poszłaś ze mną do fryzjera i ochrzaniałaś fryzjerkę jak robiła coś nie takMagdzia85F, grzanewino, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Magda - my w przyszłym tygodniu będziemy rodzić, mówię Ci
wiem, że mężowi Twemu już urlop się skończy prawie, ale pamięta o tych 14 dniach prawa do opieki nad Tobą po porodzie
Dorota - ja też obstawiam jasny brązlub ew. średni
pomarańczka_33, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotko ściągnie Ci najpierw ten. Przynajmniej powinna i potem pofarbuje.
Nic nie mówcie o braku cierpliwości... Jestem na granicy wytrzymałości. Do tego codziennie pytania od rodziny...
Iza to już nawet rzadko wchodzi.
Ciekawe w ogóle czy dziewiec.zero urodziła.pomarańczka_33 lubi tę wiadomość