Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
My dzisiaj z Igą 4 dzień w domu.. jest ciężko głównie ze względu na brak snu.. Ale tak nie najgorzej.
Mam pytanie..
Dziewczyny które juz urodzily.
Ile czasu mialyscie odchody poporodowe i czy bylo tak ze np 1 dzien przerwy i znowu?
Dzisiaj mija dokladnie tydzien od porodu i od wczoraj od wieczora prawie nic nie leci.
Nie wiem czy to przez to ze caly czas leze i karmie małą? Jak było lub jest u was?
-
Dzien dobry
Prawie wyspana, bede pic kawke w lozeczku. W nocy spokoj, tylko ciagle trzeba bylo do lazienki wstawac
Magdzia - gratulacje rocznicowe! My za 13 dni tez 10 lat
Klaudia- Ty tez cos wsppminalas ze jakos w kwietniu?
Rene- trzymaj sue tam! Jak sie czujesz?
Iza- super, ze sie uspokoiloMagdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
OlKaczucha u mnie tez tak było ze jakis czas chodziłam z czystą podpaska, a potem znow sie coś pojawiało. Bylam ostatnio u gina i wszystko ponoć ok, wiec to chyba jest normalne
Dziewczyny spijcie i lezakujcie poki możecie :d ja właśnie walcze z laktatorem, a ze synek nie spi to go miziam w łóżeczku :p
Nam w maju minie 7lat odkąd sie znamy z mężemgrzanewino, BP 02, Magdzia85F, Tusianka, Monnn, Etoilka, Sylwiaa95, Rene lubią tę wiadomość
-
Iza - gratuluję donoszonej ciąży jeszcze troszkę musisz poczekać w kolejce i tak
Ale Wy dziewczyny macie długie staże związkowe
ja to raptem 3 lata związku w czerwcu będę mieć, no i pierwsza rocznica ślubu w lutym byłaMagdzia85F, ibishka, Tusianka, BP 02, Monnn, Etoilka, Sylwiaa95, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKwiecień obfituje w rocznice i porody
Myślałam, że Ada się wstrzeli w 10.04, ale ma to gdzieś hehehe
Dziękuję
My po ślubie 28.04 będziemy 6 lat. Ale do tej daty to nawet nie myślę chodzić w ciąży!!!
Grzanewino, jak strofuje Izę heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 11:02
grzanewino, BP 02, Tusianka, ibishka, Etoilka, Sylwiaa95, Rene lubią tę wiadomość
-
Wiesz Magda, dzień się jeszcze nie skończył
Nam w marcu stuknęło 8 lat razem, w sierpniu będzie 3 rocznica ślubu
Za nami dosyć ciężka noc. Gabrysia opróżniła cyce, potem zjadła butelkę, zrobiła w pieluchę, usnęła na jakieś 10 minut i zabawa od początku. Chyba z 5 pieluch poszło, bo jak nie zasikana to kupa prawie po plecy. Widać po niej, że zmęczona i poszłaby spać, ale ciągle głodna i krzyczy (i to tak jakby obdzierali ją ze skóry albo inna krzywda się działa), a znowu przy jedzeniu marudzi i się wyrywa, bo chciałaby spać. Ostatecznie po 5-ciu godzinach usnęła na mnie. Rano było już lepiej, chyba się sama wymęczyła tą nocą. Puściłam jej dźwięki lasu, ogniska i ptaszków i śpi dalej.
W dodatku dopadł mnie chyba baby blues i kolejną noc mi się jakieś koszmary śnią Dobrze, że chociaż fizycznie czuję się lepiej, bo bym się chyba już kompletnie załamała.BP 02, Magdzia85F, Etoilka, Rene lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Haha Madzia no nie? Że mi Tu presję robią
Maz też jak wychodził do pracy to mi mówi 'tylko nie rodz mi tu dzisiaj', albo jak się poderwalam z kanapy wg niego za szybko to 'ejj Izus nie wstawaj tak szybko bo faktycznie urodzisz zaraz'..
I bądź tu człowieku zrelaksowany;-)Magdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta ja za początek posta a nie za baby blues i problemy ze spaniem Maluszka
No ale na serio ciekawa jestem, jaka to będzie data. Normalnie to jak czekanie na wyniki w totka
Iza noo wiesz prośby i groźby hehehegrzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość
-
My razem prawie 7 lat, ale do pierwszej rocznicy ślubu dopiero dobijemy z początkiem czerwca
Jeśli chodzi o krwawienie/plamienie, to u mnie od wczoraj też już czysto. Ale może jeszcze wróci.
Ja nie przespałam żadnej nocy w szpitalu. W domu śpimy ładnie całą trójką - budzimy się na zmianę pieluszki i karmienie i od razu zasypiamy znowu. Także niewyspana nie chodzę oby to się nie zmieniło :pWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 10:56
Magdzia85F, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Jest teoria że kiedy dziecko robione, wtedy rodzone xD u nas sie nie sprawdzilo przez indukcje porodu xD
Przygaszone swiatlo spoko - chyba ze rodzisz w ciagu dnia
Za nami pierwsza kapiel i moja cudowna nocka - mąż przejął czuwanie nad mlodym do prawie 5 nad ranem przewijal i przynosil tylko na karmienie
Magdzia85F, Etoilka, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry. Witamy się w ostatnim tygodniu do terminu porodu jak przez ten tydz nie urodze wizyta i skierowanie na wywołanie co do zwiazku my 6 lat razem w czerwcu i w czerwcu 2 lata po ślubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 12:24
Tusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny