Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:)
My dzisiaj z Igą 4 dzień w domu.. jest ciężko głównie ze względu na brak snu.. Ale tak nie najgorzej.
Mam pytanie..
Dziewczyny które juz urodzily.
Ile czasu mialyscie odchody poporodowe i czy bylo tak ze np 1 dzien przerwy i znowu?
Dzisiaj mija dokladnie tydzien od porodu i od wczoraj od wieczora prawie nic nie leci.
Nie wiem czy to przez to ze caly czas leze i karmie małą? Jak było lub jest u was?

-
Dzien dobry

Prawie wyspana, bede pic kawke w lozeczku. W nocy spokoj, tylko ciagle trzeba bylo do lazienki wstawac
Magdzia - gratulacje rocznicowe! My za 13 dni tez 10 lat
Klaudia- Ty tez cos wsppminalas ze jakos w kwietniu?
Rene- trzymaj sue tam! Jak sie czujesz?
Iza- super, ze sie uspokoilo
nick nieaktualny, Rene lubią tę wiadomość
-
OlKaczucha u mnie tez tak było ze jakis czas chodziłam z czystą podpaska, a potem znow sie coś pojawiało. Bylam ostatnio u gina i wszystko ponoć ok, wiec to chyba jest normalne

Dziewczyny spijcie i lezakujcie poki możecie :d ja właśnie walcze z laktatorem, a ze synek nie spi to go miziam w łóżeczku :p
Nam w maju minie 7lat odkąd sie znamy z mężem
grzanewino, BP 02, nick nieaktualny, Tusianka, Monnn, Etoilka, Sylwiaa95, Rene lubią tę wiadomość

-
Iza - gratuluję donoszonej ciąży
jeszcze troszkę musisz poczekać w kolejce i tak 
Ale Wy dziewczyny macie długie staże związkowe
ja to raptem 3 lata związku w czerwcu będę mieć, no i pierwsza rocznica ślubu w lutym była
nick nieaktualny, ibishka, Tusianka, BP 02, Monnn, Etoilka, Sylwiaa95, Rene lubią tę wiadomość
Dorotka 17/04/2018 💗
Radzio 17/02/2026 💙 -
Nooooo dziewczyny jakie ładne liczby- 10 lat !!!

Agnieszka to ja podobnie, bo niecałe 3 lata się znamy, a dzis mamy 2 rocznice zaręczyn No i męża urodziny:)
nick nieaktualny, ibishka, Tusianka, grzanewino, BP 02, Etoilka, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyKwiecień obfituje w rocznice i porody

Myślałam, że Ada się wstrzeli w 10.04, ale ma to gdzieś
hehehe
Dziękuję
My po ślubie 28.04 będziemy 6 lat. Ale do tej daty to nawet nie myślę chodzić w ciąży!!!
Grzanewino, jak strofuje Izę
hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 11:02
grzanewino, BP 02, Tusianka, ibishka, Etoilka, Sylwiaa95, Rene lubią tę wiadomość
-
Wiesz Magda, dzień się jeszcze nie skończył

Nam w marcu stuknęło 8 lat razem, w sierpniu będzie 3 rocznica ślubu
Za nami dosyć ciężka noc. Gabrysia opróżniła cyce, potem zjadła butelkę, zrobiła w pieluchę, usnęła na jakieś 10 minut i zabawa od początku. Chyba z 5 pieluch poszło, bo jak nie zasikana to kupa prawie po plecy. Widać po niej, że zmęczona i poszłaby spać, ale ciągle głodna i krzyczy (i to tak jakby obdzierali ją ze skóry albo inna krzywda się działa), a znowu przy jedzeniu marudzi i się wyrywa, bo chciałaby spać. Ostatecznie po 5-ciu godzinach usnęła na mnie. Rano było już lepiej, chyba się sama wymęczyła tą nocą. Puściłam jej dźwięki lasu, ogniska i ptaszków i śpi dalej.
W dodatku dopadł mnie chyba baby blues i kolejną noc mi się jakieś koszmary śnią
Dobrze, że chociaż fizycznie czuję się lepiej, bo bym się chyba już kompletnie załamała.
BP 02, nick nieaktualny, Etoilka, Rene lubią tę wiadomość

04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Haha Madzia no nie? Że mi Tu presję robią

Maz też jak wychodził do pracy to mi mówi 'tylko nie rodz mi tu dzisiaj', albo jak się poderwalam z kanapy wg niego za szybko to 'ejj Izus nie wstawaj tak szybko bo faktycznie urodzisz zaraz'..
I bądź tu człowieku zrelaksowany;-)
nick nieaktualny, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta ja za początek posta a nie za baby blues i problemy ze spaniem Maluszka

No ale na serio ciekawa jestem, jaka to będzie data. Normalnie to jak czekanie na wyniki w totka
Iza noo wiesz prośby i groźby
hehehe
grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość
-
My razem prawie 7 lat, ale do pierwszej rocznicy ślubu dopiero dobijemy z początkiem czerwca

Jeśli chodzi o krwawienie/plamienie, to u mnie od wczoraj też już czysto. Ale może jeszcze wróci.
Ja nie przespałam żadnej nocy w szpitalu. W domu śpimy ładnie całą trójką - budzimy się na zmianę pieluszki i karmienie i od razu zasypiamy znowu. Także niewyspana nie chodzę
oby to się nie zmieniło :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 10:56
nick nieaktualny, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość

-
Jest teoria że kiedy dziecko robione, wtedy rodzone xD u nas sie nie sprawdzilo przez indukcje porodu xD
Przygaszone swiatlo spoko - chyba ze rodzisz w ciagu dnia
Za nami pierwsza kapiel i moja cudowna nocka - mąż przejął czuwanie nad mlodym do prawie 5 nad ranem
przewijal i przynosil tylko na karmienie 
nick nieaktualny, Etoilka, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość

-
Dzień dobry. Witamy się w ostatnim tygodniu do terminu porodu
jak przez ten tydz nie urodze wizyta i skierowanie na wywołanie
co do zwiazku my 6 lat razem w czerwcu i w czerwcu 2 lata po ślubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 12:24
Tusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny