Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, dziś jeszcze nospy nie brałam. Bo wczoraj jak wzięłam dwie o 19.20 to i tak nie przestało cmic to nie chce też za dużo brać.
Mowie młodej że jak już musi to wolę dziś niż jutro lub czwartek. Bo dziś ma dyżur moja gin, a jutro i czwartek są tacy nie fajni lekarze co przy pierwszej komplikacji wyślą na CC bęz dania szansy. A jak młoda nie ma planów wyjściowych to ma przestać i siedzieć do przyszłego wtorku minimum -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza, mnie "odczopowała" położna dopiero na porodówce, a miałam już mega skurcze i rozwarcie prawie 8cm. A też myślałam, że musi odejść wcześniej
A wody zaczęły mi się sączyć, jak wstałam po skakaniu na piłce.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2018, 15:50
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyIza, dokładnie. Jakby to wszystko było u każdej takie same, to byłoby prościej.
Mnie to nawet brzuch nie boli.
A dziś to w ogóle wulkan energii. Dopiero co się położyłam, bo obiad zjadłam.
Marta no właśnie u mojej siostry to samo. Wszystko już na porodowce. -
Melduje się po wizycie. Moja szyjka raczyła skrócić się tylko do 0,5/1 cm - badanie na fotelu. Córcia z tętnem wyluzowała i jest oazą spokoju. Główkę już ma przypartą, scentralizowana, podobno ładnie wchodzi w kanał, wiec jest nadzieja, że może sama się zdecyduje wyjść
Magdzia85F, Tusianka, Monnn, BP 02, Etoilka, ibishka, aga_90, grzanewino, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ejj.. Rodzic mi tu któraś
wy normalnie mnie podpuszczacie ta cisza żebym zrobiła jakieś 'zamieszanie'
ja dziś 3 dzień z rzędu zaczęłam od szybkiego pójścia do WC, ciekawe czy to zbieg okoliczności czy się organizm oczyszcza.
Ja noc spokojna ale nie śpię od 5.30:) o 11 ktg a o 16 SR.
Jestem bardzo ciekawa czy coś będzie na tym ktg czy bloga cisza
Klaudia ruszyłas się coś?
Madzia a Ty kiedy masz ktg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 07:07
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny