Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Na wstępie gratuluję nowych dzieciaczków, niestety nie potrafię dokładnie każdej pogratulować bo nie wszystkie pamiętam.
My od zeszłego czwartku w domu, ale niestety dalej birykamy się z zoltaczka, poziom bilirubiny nie chce się obniżyć, mimo lamp, kazali mi karmić sztucznie ale tego nie robię, bo właściwie tylko jedna lekarka na to naciskala, reszta lekarzy i doradca laktacyjny mówi że mleko matki najlepsze, wczoraj dostaliśmy dopiero lek który ma ruszyć wątrobę i trzustke, powiem wam że już brak mi sił, jutro mam kolejną kontrolę jeżeli poziom bilirubiny osiągnie 15 wracamy do szpitala, w czwartek było 12,1 w poniedziałek 13,8, tak strasznie się boję.
Z dobrych wieści mój starszy syn cudownie się opiekuje młodszym, cieszę się.
Wczoraj skończył Łukaszek 3 tyg, waży ponad 4 kg.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3542ce06f833.jpgRene lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba się zaraz zsikam ze stresu!
Byłam wczoraj u profesora, no i on mówi, że jutro (czyli że dziś) załatwi mi miejsce u siebie na oddziale (bo on pracuje na ginekologii operacyjnej, a nie na porodówce) i że zadzwoni mi powiedzieć kiedy mam przyjechać, mówił, że może już w weekend. No i właśnie dzwonił i mam przyjechać już jutro!
OLABOGA! Norrrrmalnie tak mi się gorąco zrobiło, jeju jeju no cała się trzęsę
Oczywiście mnie uspokoił, że nie będzie mnie ciął od razu jutro, ale że woli mnie już mieć na oku, bo 38 tygodni już skończone. O rrrranyyyy muszę się spakować w końcu
Kurde no ale emocjeMagdzia85F, ibishka, BP 02, aga_90, Tusianka, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgiii tak myślałam, co tam u Was! Oj, że ta zółtaczka się tak uczepiła!
Mam nadzieję, że w piątek już będzie dobrze! Kciuki!
Śliczny Synuś!
Iza kciuki za ktg! Daj znać po.
Ty grzanewino Izę ochrzaniasz a tu się sama w kolejkę ładujesz
Dawaj Nam tu znać jak już w szpitalu będziesz! Rozumiem, że stres ze szczęścia!
Klaudia my chyba idziemy na koniec kolejki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:30
grzanewino, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
Madziorek - ale rodzić będę po niedzieli! Więc macie jeszcze kilka dni w międzyczasie do dyspozycji
jeju jeju norrrrmalnie nie mogę uwierzyć, że to już! RaaaanyyyyyyjulekTęskniąca, Magdzia85F, BP 02, Sylwiaa95, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
-
Ale się porobiło z tą kolejką
Ja dziś mam 1,5 cm rozwarcia ale nic się nie dzieje, w sensie, że ja nic nie czuje...ale lekarz stwierdził, że mam być gotowa. Z jednej strony, już chciałabym być "po" a z drugiej boje się jak cholera i chyba to mnie blokuje.
Takie wyczekiwanie jest mega irytujące.
Nie wyspałam się jak cholera przez te spinania..chyba sobie utnę 20 min. drzemki i pójdę na spacer później.
Ale mi się podoba Agnieszki podekscytowanieDo mnie to dociera bardzo powoli....mimo, że wiem, że to "już"....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:53
Magdzia85F, BP 02, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Grzanewino- Zobaczysz wszystko bedzie super
teraz tylko spokojnie pomysl co ci tam
potrzeba bedzie, ale jak cos maz dowiezie co zapomnisz. Ciekawe kiedy ci zrobia to cci dawaj znac co tam jak ram
Agi- nie wiem czy pomoze, ale u mnie polozna mowila ze jakby zoltaczka byla to wystawiac dziecko na słońce. W sensie u mnie sugerowala balkon, moze probuj, a noz cos da...
Magdzia- klops z ta woda. I to az dwa dni? Stanowczo nie lubie
Iza- super ze akurat ktg, bedziesz wiedziec o co cho
Ja sobie podrzemalam godzinke i chyba ogarne w koncu jakas kawe, bo z lekka snieta jestem. Jakiegos lenia mam i spadek nastroju... nie cierpie byc w takim zawieszeniu.Agiii37 lubi tę wiadomość
-
grzanewino wrote:ja też ostatnio słabo sypiam, ale dziś to chyba już w ogóle nie będę mogła spać
dzis chyba tylko raz na siusiu wstalam, a jak maz poszedl do pracy to jeszcze podrzemalam
zeby moje dziecko to po mnie mialo
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrzanewino wrote:Dziewczyny, czy jak mam mieć planowe cc, to czy plan porodu i tak mam jakiś pisać?
[zaczynam się zbierać]
Zobacz na stronie szpitala. Bo u mnie jest do pobrania i cała zakładka o cc. Ale i tak jak Cię kładą, to musisz ten plan porodu wypełnić. Domagaj się tego.
W cc są punkty o kangurowaniu przez osobę towarzyszącą np.grzanewino lubi tę wiadomość
-
Ja już po ktg. Zapis prawidłowy. Czynność skurcz owa w granicach 30 więc generalnie cisza mimo że całe badanie silny ból brzucha i pachwin. Ból pewnie od naporu małej na kanał. Za tydzień wizyta. Także nie rodzimy póki co mam nadzieję
Magdzia85F, Tęskniąca, grzanewino, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny