Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam:-)
Melduję że mój kochany synek Patryk jest już na świecie:-)
Urodził się 10.04.2018 ma 55 cm i waży 3850:-)ibishka, Tęskniąca, Magdzia85F, Monnn, Tusianka, Etoilka, aga_90, Sylwiaa95, pomarańczka_33, olKaczucha, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madziu, te nasze córcie to prawdziwe gwiazdy są. Muszą się wyszykować na wielkie wyjście a to zajmuje im trochę czasu, No i chcą być w świetle reflektorów, żeby tylko o nich mówić i na nie czekać. Prawdziwe damy Haha:)
Magdzia85F, Tusianka, ibishka, BP 02, aga_90, Etoilka, Sylwiaa95, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Etoilka wrote:Klaudia, ja czułam skurcze przy rozwarciu 5-6cm - dopiero w szpitalu, po odpłynięciu wód i odejściu czopa. Wcześniej nic. Ale to chyba kwestia indywidualna
-
Pytanie do rozpakowanych
na ile przed porodem odszedł wam czop? Bo mi chyba zaczął odchodzić o ile to to. Sorki za obrazowosc ale generalnie wygląda to jak taka duża ilość gęstego białego śluzu.. To może być to? Wcześniej nie miałam czegoś takiego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza a ciągnie się jak plodny?
Rene ja po operacji miałam w brzuch. Jeden zastrzyk.
Dorotko ja już czekam i czekam. To jakaś masakra. Chyba ogród bym musiała przekopac, żeby nie myśleć... Filmów i seriali mam dość.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 11:57