Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziu ja już jestem na oddziale, skurcze co 7 min. Bolesne Ale do przeżycia. I niestety nie są to efektywne skurcze, położna mówi ze finał dopiero jutro. Iza- wydaje mi się ze to jeszcze nie czop, u mnie było dużo takiej wydzieliny ale czop był dopiero z nitkami krwi . Madziu współczuje , wiem co to znaczy i te ostatnie chwile są najbardziej frustrujace. Trzymam kciuki za rozkręcenie akcji.
Magdzia85F, BP 02, ibishka, Tusianka, Sylwiaa95, aga_90, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Klaudia - trzymam kciuki mocno
Iza - ja tez mleczną wydzieline mam juz kilka tybodni
Umnie dzis na badaniu wstepnym w szpitalu rozwarcie bylo na palec i juz drugi raz pod ktg lezałam, a ja nie lubie tego strasznie bo to trzeba na boczku lezec, a mnie to okropnie boli jak juniorka napiera na zebra i teraz to juz całą godzine lezalam, wczesniem cgociaz pozwolily zmienic boczek, a teraz ciagle na tym samym, az zawolalam położną, zeby mnie juz odłączyła -
nick nieaktualnyKlaudia kciuki! Dasz radę!:*
Grzanewino to wiadomo kiedy cc? O i już rozwarcie. To tylko ta moja psita zamknięta na 4 spusty!
My dopiero dotarliśmy do domu. Ale przynajmniej coś się działo, bo w domu nuda.
Jutro znowu na ktg.grzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo patrz ja się ze swoim nie kłócę
W ogóle dziś dzwoni moja teściowa do mojego P. żeby kupić im okno w castoramie. Kupiliśmy a ona czy jej tego przywieźć nie możemy. Mieszka w innym mieście 50km od nas. Mąż że nie. A ona a to wezmą w sobotę, bo będą w Warszawie.
No kur...
BP jak tam?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2018, 15:25
grzanewino lubi tę wiadomość
-
Klaudia- kciuki!
Madzia- moze po sklepie jakims polaz? A moze wiesiolek i liscie malin?
Ja zle wyliczylam trase i 4 km niecale mam dzis no nic, moze wieczorem jeszcze wyskocze, a teraz jak odpoczne poskacze na pilce za to odkrylam fajny bar mleczny, super sernik maja u nas to dzis upal, z 30 stopni na sloncu na bank jest...Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzanewino a czemu godzinę leżałaś na ktg?
BP dziś to się nachodziłam. Bo z Mężem to tu, to tam. Na lodach byliśmy to rundę przy sklepie.
Jutro znowu. No i piłka jeszcze czeka.
Ooo lubię serniki.U mnie 21 st.A jutro 25. Ostatni taki kwiecień w pl był 6 lat temu, jak braliśmy ślub.BP 02 lubi tę wiadomość
-
No i super ze polazilas ja do pilji sobie wlaczam muzyke i w ogole jest szal
Nam w zeszlym roku pogoda zrobila psikusa- na koniec kwietnia zwykle jest juz ladnie i cieplo a nam 3 dni przed slubem snieg padal co prawda od razu stopnial i z 13 stopni bylo ostatecznie ale to nie to co mialo byc -
Hej:)
Wychodzi na to ze zawsze mój post to prośba o poradę.. niestety na więcej nie mam czasu:(
Mamusie które karmią piersią..
Ile wasze dzieciaczki jedzą?(czasowo)
I ile śpią? Moja Iga czasem wola o pierś co 15 minut... powoli się poddaje:(
Ona nie śpi,ja też.. W domu bałagan A ja ciągle przykuta do łóżka:( -
Magda . No wlasnie nie wiem! Juz cala scierpłam, ale te zebra najgorsze!
i jeszcze kurde polozna do mnie drze sie dlaczego nie licze ruchow dziecka, a ja sie zestresowalam tylko, bo moja mała rzadko kiedy rusza sie w poludnie! Ehhh
Wasze dzidzie ruszają sie 20 razy w kazdej godzinie?
Bo juz zaczynam sie denerwowac normalnie, bo moja nie, za to nadrabia rano i wieczorem. -
nick nieaktualnyA mnie nie kazali liczyć ruchów! A szalała jak dzik jakiś. Od rana. Ale ja nie liczę, bo ona ma swoje pory i tylko bym się stresowała. A teraz to mało miejsca to inaczej w ogóle.
Co za baba kuźwa! Ile 20? 10 starczy na h.
Miałam 30 minut ktg.grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość