Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
To trzymam mocno kciuki!
Dobrze ze ręce dwie to mi kciukow nie braknie
Agatko spełnienia marzeń!
A Aga tak długo się nie odzywa że aż się martwię! Ochrzan będzie za tak długie milczenie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2018, 18:46
Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
Hej, Iza skurcze ustały ? Magda i jak tam ? Rodzisz czy się obijasz ? Dziewczyny, kapiecie dzieciaczki codziennie czy co drugi dzień ? Patrycja miała wczoraj swój debiut i mimo ze planowałam kąpać co drugi dzień to jak zobaczyłam jak jej się to podoba to chyba zacznę codziennie, No i jak twardo i długo spała po tej kąpieli- aż ja zdążyłam wreszcie trochę głębiej zasnąć .
Magdzia85F, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda jak sytuacja?
Klaudia my kapiemy co 2 dni i u nas niestety jest płacz.
To już druga noc "przespana" ale mała u nas w łóżku bo innej opcji nie ma, jak karmie ja na leżąco, to wtedy zasypia i już nie można jej ruszyć mam nadzieje, ze jednak przekona się do lozeczka, a co najlepsze- w dzień nie ma problemu ze spaniem w łóżeczku
-
Klaudia my kapiemy codziennie, miedzy innymi tez dlatego że synek baaardzo to lubi i potem ładnie śpi
Cisza tu ostatnio.. jedne rodzą, drugie mają już dzieciaczki i czasu brak :d
A ja przy laktatorze zawsze tu zaglądne licząc na wieści o noworozpakowanych
Magda kciuki!
Aga odezwij się wreszcie!
Iza kciuki!
Czy jeszcze ktos został?Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Aga dziś jeszcze Sylwia szła do szpitala. jak się Sylwia i Madzia rozpakuja to zostaje ja i swierszcze:-)
U mnie skurcze przepowiadajce są ale nie codziennie. Mąż twierdzi ze on czuje ze ja we wtorek urodze ale ja jakoś nie jestem przekonana do tegoIlona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po obchodzie. Szyjka się skrociła do 1cm i jest rozwarcie. Tak mnie zbadała profesorka, że jak weszłam do łazienki to całe majty i wkładkę we krwi miałam. Oxy mają mi podać ok 11 i na porodówkę.
Trzymajcie kciuki dziewczyny, żeby Ada już dziś wyskoczyła!Ilona92, ibishka, Tęskniąca, Etoilka, aga_90, Tusianka, Monnn, Agiii37, Sylwiaa95, BP 02, pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
-
Magda czyje sie jakbym była drugi taz na porodówce , opisując swoj scenariusz!
Trzymam mocno za Was kciuki. Bądź dzielna. pytaj czy masz szyjkę scentralizowana i jak cos nie j robia masaż ze y szyjkę przygotować, jesli ta bedzie gotowa wkroczysz w ta prawie właściwa fazę i bedzie rodzic:)
Klaudia lekarze cis poradzili na Twój problem? Tak mi Was szkoda, wiem ze złe sue czujesz s tu pomoc nie mozna.
My sie kapiemy codziennie. Wkładanie przodem do wody i mycie tylko na boku i brzuchu:) lepiej śpi wtedy.
Marysiu mize pieluchy odprężają pupę wojtka? Ja kupie teraz bambusowe z rossmanna.
Tusianka jaka duza ta Twoja córeczka, sliczna.
Agatko wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, duzo zdrowia, szczęścia, sił i pięknego macierzyństwa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 09:36
Magdzia85F, Agiii37, Tusianka lubią tę wiadomość
-
To Madzia badanie konkretne było! Super że szyjka już sama zaczęła coś robić
A właśnie odnośnie majtek w trakcie porodu. Pytanie do rodzących SN. Jak u was było w trakcie pierwszej fazy. Mialyscie majtki i tylko do badania sciagalyscie czy cały czas 'wietrzenie'Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wczoraj miałam robiony masaż szyjki i ruszyła. Stwierdzam, że mogą mi tam młot pneumatyczny wsadzić a niech rusza!
Teraz tylko skurcze, bo z tym bieda.
A o co chodzi o scentralizowanie szyjki?
Iza no nie powiem. Aż w łazience mnie wryło. Podkład założyłam, bo nie mam podpasek.
Ilona a czemu basen pod tylkiem?
Sylwia kciuki i dawaj znać!
Grzanewino bo my tu osiwiejemy! Wszystko ok?
Mam ktg. Ada ciągle śpi. Jem, piję.
A skurczy 0. Ale oxy mam nadzieję, że pomoże.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 09:45
-
nick nieaktualnySylwia i Madzia jestem z Wami i czekam na wieści.
Bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe, chociaż ciężki dzień i noc za mną.
Młody miał jakiś problem z brzuchem dopiero się uspokoił rano jak kupa poszła.
Ja kąpie co dwa dni ale u nas to jest taki wrzask że aż mi się odechciewa, co drugi dzień myje małą pieluszka ale też jest wrzask.
Może spróbuję na boku albo na brzuchu jak Ilona, bo zawijam w tetre i delikatnie robię wszystko ale nie pomaga nic, oczywiście zaraz mam stresa i może to też dlatego.
Dzisiaj się już denerwuje bo mam kontrolę zoltaczki w szpitalu, leki się wczoraj skończyły. Mam nadzieję że już będzie dobrze.
Łukaszek skończył dzisiaj miesiąc, nawet nie wiem kiedy to minęło.
-
Magda zeby sie pewnie nie zalać, nie brudzić łóżka? Tak szybko umyła i wszystko było czyste. Poza tym pęcherz mi przebijała, nie wiedziałam, ze to takie proste szyjka mysi byc centralnie ustawiona do ujścia zeby dziecko mogło wejść w kanał i wyjsć
Agatka ja dzis w nocy tez świra dostałam. Mała poszła spac przed 34, ja po polnocy i pobudka o 3... ledwo żywa zmieniam pampersa karmie a ta wrzask, bujanie, kołysanie złe, dałam jej smoka zaczęła ssać ja sie obrocilam na bok zgasiłem światło i spałyśmy do rana, ja 6, ona 7... także akurat. Czasem sie zastanawiam co te dzieci gryzie w dupe
Sylwia powodzenia , trzymam kciukiAgiii37, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Kciuki za rozpakowywujące się.
A oto mój wodnik:
wiecie, że ja jeszcze Patrycji nie wziełam nawet na ręce..leży obok mnie bidok cały czas, je też na leżąco...ja juz zaczynam prosic zeby mnie dobili...tydzien tortur pokonuje nawet mnie...
wczoraj byl polozna, wykapala mi ja , obejrzala mnie, i daje mi nadzieje, ze za ydzien powinno byc lepiej...Tusianka, aga_90, Rene, olKaczucha, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Hej, Iza skurcze ustały ? Magda i jak tam ? Rodzisz czy się obijasz ? Dziewczyny, kapiecie dzieciaczki codziennie czy co drugi dzień ? Patrycja miała wczoraj swój debiut i mimo ze planowałam kąpać co drugi dzień to jak zobaczyłam jak jej się to podoba to chyba zacznę codziennie, No i jak twardo i długo spała po tej kąpieli- aż ja zdążyłam wreszcie trochę głębiej zasnąć .
Magdzia Sylwia trzymam mocno kciuki