Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc Dziewczyny
my juz od wczoraj jestesmy w domu- byl jakis dzien wariata, bo juz poltora godziny po przyjezdzie pediatra bylaa wczesniej z wypisami tez bylo biegania od groma. Osiobno ja dostalam wypis, osobno Max- w Pl tez tak robia?
podobno bardzo ladnie goi sie moje ciecie- w srode mam isc na zdjecie szwow- juz czekam jak na zbawienie
Dzis z kolei byla polozna- i co mnei poirytowalo, absolutnie mam nie chodzi jeszcze na spacery- to co ja mam robic?Ktos chce moja kilometrowke przejac?
Za to dzis planuje pierwsza kapiel- mam nadzieje ze Max polubi wode
Madzia- trzymam kciuki- tak cicho siedzisz ze pewno cos tam sie dzieje
Sylwia- powodzenia Tobie rowniez
Agata- spoznione zyczenia urodzinowe!
Klaudia- strasznie Ci wspolczuje! Oby szybko przeszlo!
Dzis chyba taka noc byla- Max tez jakiegos swira dostalIlona, uwielbiam za przedostatnie zdanie
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Sandra ale że czemu nie mozesz na spacery wychodzić? Przecież jeśli pogoda ladna ti czemu sie kisić z dzieckiem w domu..
Tak, ja też dostałam 2 wypisy, swoj i dziecka
Ja dzis po raz pierwszy bylam na spacerze sama, ale dałam radę te 16kg (dziecko+wozek) jakoś znieść z 3 piętra, a z powrotem pomógł nam sąsiad
Klaudia, tez polubiłam za foto wodniczkimój synuś też ma taką błogą minę w wodzie
Iza ja też co jakis czas tu wchodze i sprawdzam czy są jakies wieści! Tak sprawdzalam na spacerze że mi telefon wypadl i mam szkło do wymianytakże ten.. niech te Wasze Dzieciaczki juz wychodzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 17:11
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadzia jestem z Tobą trzymaj się.
Ilona bok i kąpiel na brzuchu działa, ale zrobiłam to w zalewie kuchennym, mam taki wielki że młody spokojnie się mieści, płakał tylko przy ubieraniu ale widać podobało.mu się.
Ja nie.doatalam wypisu ze szpitala synka tylko.moj, teraz z tego szpitala też dostałam dwa, muszę tam zadzwonić chyba.
My po badaniu bilirubina spadła.nam przez tydzień tylko 0.9
Teraz jest 11.4 mam już dość za tydzień znowu kontrola nie wiem kiedy to się skończy. Młody waży 4540.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem! żyjemy!
Dorotka urodziła się we wtorek 17 kwietnia o godz. 9:10
3150g, 56cm, 10/10 Apgar, CC
więcej napiszę jak się ogarniemy w domu, dziś wyszłyśmyibishka, BP 02, aga_90, Sylwiaa95, Tusianka, pomarańczka_33, Tęskniąca, Magdzia85F, olKaczucha, Monnn, Rene, Agiii37, Ilona92, Etoilka, myszkaka lubią tę wiadomość
-
Staś ur cc 20.04.2018 o 13:15, 3740g 54cm
ladnie lapie cyca ,ja rano dopiero pionizacja. Jutro napisze wiecej bo nie mam jak. W jednej rece wenflon a na drugiej pulsometr.
Tusianka, aga_90, pomarańczka_33, Tęskniąca, ibishka, Monnn, Rene, Agiii37, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny!
Mam Adę przy sobie! Urodziła się SN w masakrycznych bólach, bez zzo. Nacięta, bo pod koniec skurcze ucichły. Nie zdążyli podać.
Poród 3h.
Adusia ma 3640gr i 54 cm. I ciemne długie włoski.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2018, 07:00
pomarańczka_33, Tusianka, BP 02, olKaczucha, ibishka, Monnn, Rene, Agiii37, aga_90, Ilona92, Etoilka, Tęskniąca, Sylwiaa95, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Madzia! Wreszcie i Ty możesz tulić swoje Szczęście
gratulacje serdeczne! Przykro że cierpiałaś ale z drugiej strony 3h to ekspres
Zdrówka dla Was i dla Ciebie ekspresowej regeneracji :*Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny