Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
AnaMarie88 wrote:Cześć dziewczyny. Właśnie się przeniosłam na wasze forum bo i nam się udało
jak długo się staraliście? na kiedy masz termin?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyGratulacje AnaMarie
U mnie poprawa samopoczucia. Rzadko mam już mdłości. Staram się jeść mniej i mniejsze mam wzdęcia. Uf.
Muszę przejść na dietę (ale nie odchudzającą, tylko zdrową i lekkostrawną).
Za dużo jadłam niestety, bo męczyły mnie zgagi.
Zauważyłam, że smakują mi bardzo płatki kukurydziane z mlekiem. Mniam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny,mam pytanie do tych ktore biora progesteron dopochwowo.
Do ktorego tygodnia lekarz kazal wam go brac?
W jakich dawkach?
czy nie macie wrazenia ze wieksza czesc tabletki wyplywa?
Tabletka nie wypływa, może czasami mam małe plamki.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny,mam pytanie do tych ktore biora progesteron dopochwowo.
Do ktorego tygodnia lekarz kazal wam go brac?
W jakich dawkach?
czy nie macie wrazenia ze wieksza czesc tabletki wyplywa? -
AnaMarie88 wrote:staraliśmy się około dwóch lat. Mdłości może miałam ale niewielkie i przede wszystkim wieczorem. Ale ogólnie było ok. Póki co męczę się z bezsennością. Wstaje około 5-6x co noc... Nie ma lekko
Obiecaliśmy sobie z mężem, że po remoncie kuchni będziemy mieszkać po prostu, a tu wyszedł "spontanicznie" kolejny remont w naszej sypialni. W razie czego siostra zaproponowała, że mnie przygarnie.
Gdzie planujecie, że tak brzydko powiem "umieścić" dzieciątko? Macie już jakiś plan na pokój dla maluszka?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:Na to chyba nie ma rady, chociaż dzisiaj przespałam bez budzenia się 5 godzin i czuję się jak nowo narodzona. W sensie bardziej na duchu niż na ciele, bo ona nadal chore
Obiecaliśmy sobie z mężem, że po remoncie kuchni będziemy mieszkać po prostu, a tu wyszedł "spontanicznie" kolejny remont w naszej sypialni. W razie czego siostra zaproponowała, że mnie przygarnie.
Gdzie planujecie, że tak brzydko powiem "umieścić" dzieciątko? Macie już jakiś plan na pokój dla maluszka?APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Ja biore od miesiaca 3*200mg
na poczatku mialam progesteron 10
Teraz po miesiacu mam 10.23
Czyli nadal bardzo malo,boje sie ze za duzo tabletki mi wyplywa.
Lekarz mowi ze najwazniejsze ze rosnie,ale ja sie boje!
Kazal mi tak brac do konca 12 tyg.
-
Ogromna sypialnia fajnie, że macie możliwość przerobienia tego na dwa mniejsze pokoje.
U nas został jeszcze jeden pokój do dyspozycji i żeby było ciekawiej, po kupnie mieszkania, wyremontowaliśmy go jako pierwszy, pewnie dlatego, że był najmniejszy. Więc wystarczą nowe mebelki.
Póki co łóżeczko będzie w sypialni ze mną, a mąż ze względu na bardzo wczesną porę wstawania, pójdzie do salonu.
Nie mogę się tego doczekaćEmily89 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dominika32 wrote:Ja biore od miesiaca 3*200mg
Może lepiej poproś o dupka do łykania? Będziesz miała pewność, że tabletka jest w środku. Chyba, że wymiotujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2017, 09:52
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:
Gdzie planujecie, że tak brzydko powiem "umieścić" dzieciątko? Macie już jakiś plan na pokój dla maluszka?
My od razu jak sie wprowadziliśmy to zostawiliśmy jeden pokój jako ten dla dziecka. Nic w nim nie robiliśmy pod dziecko, był pokojem- graciarnią
Teraz powoli go oczyszczamy Na początek wstawimy tam łóżeczko, moje łóżko i kołyskę. Pewnie kosz Mojżesza też będzie tam stał-ale on będzie mocno przechodni. Do tego zostawimy jedną szafę, by mieć na ubranka i inne artykuły maluszka
Cel jest taki, żeby dzieciowy bajzel jak najbardziej zamknąć tylko w jednym pokojuAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Emily89 wrote:My od razu jak sie wprowadziliśmy to zostawiliśmy jeden pokój jako ten dla dziecka. Nic w nim nie robiliśmy pod dziecko, był pokojem- graciarnią
Teraz powoli go oczyszczamy Na początek wstawimy tam łóżeczko, moje łóżko i kołyskę. Pewnie kosz Mojżesza też będzie tam stał-ale on będzie mocno przechodni. Do tego zostawimy jedną szafę, by mieć na ubranka i inne artykuły maluszka
Cel jest taki, żeby dzieciowy bajzel jak najbardziej zamknąć tylko w jednym pokoju
Emily cel na prawdę bardzo szczytny planuje w identyczny sposób, lecz niestety widzę co u mojej siostry się dzieje. Też mają całkiem spory pokój przeznaczony dla malucha, ale widać kto tam rządzi Później jak pojawią się zabawki będzie pewnie jeszcze ciekawiej.
Czytałam, że kosz Mojżesza jest bardzo wygodny. Znalazłaś jakiś konkretny najlepszy model?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dominika32 wrote:Ja biore od miesiaca 3*200mg