Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki za odpowiedzi. Troche sie uspokoilam ,ze nie sama przechodze przez te klucia,czyli to pewnie normalnie. A czy czesto Was kluje? Mnie srednio co godzine ,po kilka ukluc.
Wizyte mam dopiero za 2 tygodnie ,to bedzie 14 tydzien . Nie wyobrazam sobie jak Angielki tyle wytrzymuja bez zobaczenia swojej fasolki na usg,jakbym nie robila wczesniej prywatnie w polskiej przychodni,to rowniez byloby to moje pierwsze usg. SZOK! zwariowalabym do tego czasu -
nick nieaktualnyNasz maluszek lekarz chyba widzial siusiaka
Wg ostatniego usg 9w3d a dzisiaj jednak 10w0d a wg ostatniej OM 10w1d takze jeden dzien roznicy maluszek 3,10cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/443b31616055.jpgAPrzybylska, edwarda20, Tusianka, Magdzia85F, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
casteam wrote:Nasz maluszek lekarz chyba widzial siusiaka
Wg ostatniego usg 9w3d a dzisiaj jednak 10w0d a wg ostatniej OM 10w1d takze jeden dzien roznicy maluszek 3,10cm.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/443b31616055.jpg14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnycasteam wrote:Nasz maluszek lekarz chyba widzial siusiaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/443b31616055.jpg
Gratuluję, ja za tydzień mam prenatalne i pewnie się wtedy uspokoje, mam nadzieję -
Agiii37 wrote:Gratuluję, ja za tydzień mam prenatalne i pewnie się wtedy uspokoje, mam nadzieję
Ja trochę martwię się jak ta cała choroba wpłynie na mojego maluszka. Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie żadnych konsekwencji. Wizyta dopiero 12.10.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Ja trochę martwię się jak ta cała choroba wpłynie na mojego maluszka. Oczywiście mam nadzieję, że nie będzie żadnych konsekwencji. Wizyta dopiero 12.10.[/QUOTE]
Oj, ja też się martwię... kaszlę, kicham, smarkam, brzuch nie ma łatwo ja mam prenatalne w najbliższy wtorek.
Bądźmy dobrej myśli
APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Cześć, nie odzywałam sie chwilę, ale wyszłam ze szpitala
Dziewczyny, nie martwcie się na zapas, ja przejmowałam się wszystkim i dopiero to krwawienie dało mi do myślenia, że nie warto sie przejmować drobnymi rzeczami, czy mają wpływ na ciąże czy nie... zwracajmy uwagę na zagrozenia, takie jak krwawienia właśnie i cieszmy się resztą
Śmieszna sprawa, zauważyłam ze mam lekko powiększony brzuch z prawej strony, minimalnie i widzę to tylko ja, ale chyba juz wiem, po której stronie macicy zadomowił sie mój współlokatorAPrzybylska, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
Aleksander -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDominique1995 wrote:Cześć dziewczyny,
Wczoraj w szpitalu kazali mi zrobić betę i wyszła 18999,0 a to był 5t+5.
Normy:
5tc 217-7138
6tc 158-31795
Wcześniejsze bety :
1.09 18,8
3.09 84,6
4.09 206,3
Coś chyba jednak jest nie tak -
nick nieaktualnyAPrzybylska i Etoilka
ja codziennie na czczo piję sok wyciśniętej cytryny z pół szklanki letniej wody, super działa , gardło często mnie piecze rano ale jak na razie nie biorę nic, myślę że takie przeziębienie nie zaszkodzi dziecku, chociaż trudniej je się przechodzi ze względu na niemożność barania innych leków, kurujcie się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 08:31
APrzybylska, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Dominique1995 wrote:Cześć dziewczyny,
Wczoraj w szpitalu kazali mi zrobić betę i wyszła 18999,0 a to był 5t+5.
Normy:
5tc 217-7138
6tc 158-31795
Wcześniejsze bety :
1.09 18,8
3.09 84,6
4.09 206,3
Coś chyba jednak jest nie tak14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Mariposa bardzo się cieszę, że już jest lepiej, Agiii dziękuję za miłe słowa Staram się z całych sił nie zamartwiać i myśleć tylko pozytywnie. Jeszcze tydzień i zaczynamy II trymestr
Dziś już trochę lepiej. Mąż zaopatrzył mnie w całą linię Prenalen, do tego ciepłe herbatki i po trochu wracam do zdrowia.
Jak się dziś czujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2017, 09:12
Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Cześć wszystkim. Jedna z Dziewczyn pisała, ze jest tez forum ciążowe dla kwietniowej na ciąża ogólnie jest tam wiecej osob i wiecej doświadczeń. Bylibyśmy w jednym miejscu?
Cieszę sie, ze bobasy tak dobrze rosną, objawy powoli ustępują, przestajemy sie sz tak bardzo denerwować.
Mariposa, cieszę sie ze jestes juz w Donu i popieram Teoje słowa w 100%
Co do bety to macie racje, zbadać na poczatku, a pozniej to absurd bo wolniej przyrasta. Najważniejsze jest pozniej usg o badania. To tylko niepotrzebny stres, tak och mamy za duzo.
Ja powoli nabieram sił , we czwartek zaczynam II trymestr i wtedy tez mam prenatalne usg
Miłego dzionka zycze Wam wszystkim! ❤️APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! Właśnie wcinam śniadanko W piątek mnie chyba przewiało i się strasznie źle czułam Stan podgorączkowy, katar, ból gardła, głowy, a wczoraj się obudziłam z bolącym uchem. Wczoraj przeleżałam pod kołdrą cały dzień, herbatki z miodem i cytryną i leki z tej serii prenalen dały radę, bo dzisiaj już lepiej Tylko lekki katar został
Ilona92 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:Dzień dobry! Właśnie wcinam śniadanko W piątek mnie chyba przewiało i się strasznie źle czułam Stan podgorączkowy, katar, ból gardła, głowy, a wczoraj się obudziłam z bolącym uchem. Wczoraj przeleżałam pod kołdrą cały dzień, herbatki z miodem i cytryną i leki z tej serii prenalen dały radę, bo dzisiaj już lepiej Tylko lekki katar został
Jak Ci smakuje syrop czosnkowy? Niby na opakowaniu jest napisane, że bezwonny, ale ja go niestety czuję jeszcze długo po zastosowaniu
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]