Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurcze, Iza współczuję. A ile czasu takie coś się zrasta?
BP, to widzę że mamy podobnie u nas też są dni aniołka i diabełka. Ciekawe jaki będzie dziś, bo zostało z tatą. Muszę jechać na zakupy bo jest gorąco a Mały nie ma wystarczającej ilości ubranek na krotki rękaw, a przy okazji i sobie coś kupię.
Wasze dzieciaki mają trądzik niemowlęcy? Grzesia wysypało -
nick nieaktualnyibishka wrote:Rene kciuki za Was!
A ja chwalilam się? Byłam u mojej gin wczoraj bo kazała z tym bólem kości ogonowej Mo i jest - pęknięta ale odlamek sie trzyma reszty więc powinno się samo zrosnac
Iza a ten ból promieniuje Ci przez posladek do stopy? Ja dopiero umawiam się do ortopedy. -
ibishka wrote:Rene kciuki za Was!
A ja chwalilam się? Byłam u mojej gin wczoraj bo kazała z tym bólem kości ogonowej Mo i jest - pęknięta ale odlamek sie trzyma reszty więc powinno się samo zrosnac
oby szybko się zrosło i już nie bolało -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a9a7e0f3cf4.jpg
To ja 5 tygodni po porodzie. Z tej perspektywy źle nie wygląda ale brzuch jest w tragicznej formie. Nawet zrobiłam zdjęcie ale jest tak okropny że nie wiem czy wstawiać...Rene, Ilona92, aga_90, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrasta się ok miesiąc i w tym czasie przeciwbolowe.
Nie Madzia, przy tym jest ból miejscowy przy siadaniu kaszlu kichaniu itp.
Promieniowanie do stopy od pośladka jest sprawa od kręgosłupa
U mnie na wadze dziś rano - 10.zostalo 4-5 do wagi wyjściowejIlona92, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyibishka wrote:Zrasta się ok miesiąc i w tym czasie przeciwbolowe.
Nie Madzia, przy tym jest ból miejscowy przy siadaniu kaszlu kichaniu itp.
Promieniowanie do stopy od pośladka jest sprawa od kręgosłupa
U mnie na wadze dziś rano - 10.zostalo 4-5 do wagi wyjściowej
o to coś mnie innego dorwało... Ciekawe, czy coś w ciąży się tam nie działo a ja to olałam ja przeciwbólowych nie biorę, bo mam ciągle problem z jelitami.
Iza czytałam o tym pęknięcia kości, to najgorsze, że głównie odpoczynek.
A moja Niunia dziś ma dzień kupy... I mało spania. Jak tata w domu, to ciągle śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 11:54
-
nick nieaktualny
-
Rene super wiadomość!
Z gościa ogonowa niestety jedt tragedia, a zalecenia jak pisze Iza , niestety.
Wszystkie dolegliwości niedługo Was opuszcza
Marysiu mogły sie Tobie rozejść biodra.
W sobotę minie 7 tyg od mojego porodu i teraz zaczynam dochodzić do wyglądu i wagi sprzed. Brzucha juz nie mam i generalnie dobrze sie czuje. Jestem szersza w ramionach i biuście, ake to normalne.
Nie uprawiałam intensywnej jakiejkolwiek aktywności fizycznej juz prawie rok, wiec musze mocno sue wziąć w garść, akurat piękny sezon mamy także bedzie łatwiej wrócić do formy.
Z moja Nala i jej humorami jest rożnie, raz lepiej, raz gorzej. Kapie ja sama. Tatuś rzadko uczestniczy w kąpieli. Wyrobiliśmy sobie jyz rutynę po 18, ubieranie, cyc, usypianie i noszenie nanrękach nawet do 22, to zalezy i spanie.
Sandra ekstra jest Twój synuś
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny potrzebuję pomocy.
Ada jak je cyca, to słychać jakby Jej tam w nosku rzęziło.
Wpuściłam Jej po dwie krople soli fizjologicznej i wzięłam fridą. I wyciągnęłam sporo takich ciągnących gili. Ale dalej słychać. Może nie jakoś bardzo ale jednak. Przeziebila mi się ? Czyścić nosek codziennie? -
nick nieaktualnyibishka wrote:Madzia czysx codziennie. Dobry jest marimer. Pstrykasz i odciągasz
Moja mała też charczy i rzezi, a zwłaszcza po spacerze.
dzięki Iza! Czyli woda morska w sprayu.
o ludu a ja tego nie robiłam
Na spacerze też nie byłam, bo z domu nie dam rady wyjść... Na balkonie nawet nie wystoję.
-
nick nieaktualnySandra od piersi. Doradca kazała brać ibuprom max 2 dni.
Olka no właśnie w szpitalu mówili, żeby nie robić nic. Ale jak tam tak chrycha, to mi szkoda Małej.
Zdarzyło mi się zakrztuszenie, ale na bok wzięłam i ulałaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2018, 18:00