X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza kciuki!

Klaudia ja też używam nożyczek.W sumie to nie mam obcinarki.

My chrzest mamy w niedzielę na sumie. A to dlatego, że 1.sobota problem z lokalem wesela 2. Moja rodzina ma daleko, więc weekend tylko

To była jedna z najgorszych nocy jak do tej pory. Ada zasnęła dopiero 22:40. I zaraz obudziła się znów dosłownie minęło 40 minut. Potem po pierwszej,po 4, po 6...I Ona śpi a ja wstałam. Mam sporo do roboty - prasowanie, pakowanie walizki, jutro Mąż zawozi Nas do dziadków Ady. No a sam dziś w pracy na 12h. Wczoraj jak wróciłam byłam padnięta ale dziś to już...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 07:56

• myszkaka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawno mnie nie było, brak czasu :D nawet nie mam jak wrzucić zdjęcia bo widzę że chyba wszystkie dzieciaczki się pokazały :) śliczne :) może poźniej mi się uda pokazać Grzesia.

Ja jeszcze mam linea negra ale wydaje mi się jaśniejsza.

Jeśli chodzi o przykrywanie to Grześ często w ogóle nie jest przykryty, albo czasem bambusową pieluszką do pasa, a i tak wtedy kopie przez sen jak wściekły. Nawet mam wyrzuty sumienia że w nocy śpi bez niczego no ale jak go biorę to jest gorący, a jak nakrywam to nogi prawie na głowę wsadza i się kręci.

Wczoraj zrobiłam dżem truskawkowy i ciasto czekoladowe dla alergików bez mleka i jajek. Jak na taki wymysł to całkiem smaczne, trochę jak brownie.

Iza, kciuki za wyniki!

my dziś noc mieliśmy super, spał od 21-4:24, za to cycki myślałam że mi eksplodują.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2018, 08:09

f2wli09k0vt5rkls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza kciukasy za Wasz chrzest, no i proszę też za nas trzymać bo my o 18 mamy, mam nadzieję że wyniki Taty będą dobre, muszą być.

U mnie mojej mamie się wszystko wczoraj zawalilo chodzi o jej 8 letni związek, miał być ślub w połowie lipca a tak to będzie wyprowadzka na początku lipca, tak mi jej szkoda, to było do przewidzenia ale jednak stało się, więc jest smutna.

Mój starszy chyba dołączy do nas z chorobą bo wczoraj kapal się w basenie i ma podwyższoną temperaturę.

Ogólnie chrzciny robię w domu i sama gotuje będzie 12 osób dorosłych i 1,5 roczniak więc dam radę, wczoraj jak nigdy rozjechał mi się tort, pierwszy raz w życiu mi nie wyszedł porostu ciasto mi się pokruszylo i rozjechalo dosłownie, rozplakalam się bo tak chciałam zrobić ładnie, kurcze nie wiem co zrobiłam nie tak, pieke ludziom torty na imprezy a tutaj taka sytuacja.
    Mąż pojechał i zamówił wczoraj gotowy na dzisiaj będzie przed południem.

Ja obcinam paznokcie nozyczkami raz też tak jak Judyta obcielam czasami aż prawie do krwi to aż ryczalam bo tak mi było go szkoda

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki dziewczyny za imprezy i wyniki! Wy już dawno będziecie po, a my w lipcu dopiero jedziemy wszystko załatwiać. Chociaż mała będzie już bardziej kumata, więc może nie będzie źle.

Też obcinam nożyczkami, mam zestaw z Canpolu razem z cążkami i pilniczkiem. Judyta, może spróbuj lekko pod kątem nożyczkami obcinać?

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rak obustronny prostaty o dużym stopniu agresji.. Najchętniej bym odwołała imprezę bo to będzie stypa zamiast chrzcin..

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/9bd5be4433ac.jpg.html
    to tu moj Stasiu :) nie wychodzi mi dodawanie zdj zeby od razu tu bylo widac :(

xk81pfk.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza. Bardzo mi przykro, szczerze współczuje. Najlepsze co możecie teraz zrobić to cieszyć się chwila. Nie zamartwiajcie się na chrzcinach. Pozwól tacie by żył w radości teraz. Daj mu się dzieciątkiem nacieszyć , niech ono tez „zapamięta” dziadka radosnego. Dużo siły Wam życzę !!!!!

Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ibishka wrote:
    Rak obustronny prostaty o dużym stopniu agresji.. Najchętniej bym odwołała imprezę bo to będzie stypa zamiast chrzcin..

Iza bardzo Ci współczuję! Bądź silna. I tak jak Klaudia napisała, żeby cieszyć się chwilą.

Mój dziadek miał raka prostaty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza ja też dołączam do dziewczyn i tak jak Teskniaca i Madzia napisała bardzo mi przykro, mój dziadek też niestety to miał, NaWet nie wiem co mam napisać żadne słowa w tej chwili nie za bardzo mi przychodzą na myśl, trzymaj się.

• aga_90 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie wiadomo co napisać.. przykro mi. Trzymaj się dzielnie i wspieraj tatę, żeby się nie załamał, a cieszył tym co ma jak najdłużej.

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, przytulam... :(
    Mój tata zmarł na raka jak miałam 10 lat... :(

Ale wierzę, że Twój wygra z chorobą! Przesyłam siły :*

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, współczuję bardzo. Dużo sił dla Ciebie i całej rodziny, żebyście byli podporą dla taty.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza bardzo współczuje. Nie wiem nawet co moge wiecej napisac. Zycze pozytywnej terapii! Wszystko bedzie dobrze!
    Musicie niestety schowacl Ta sytuacje do lamusa i cieszyć sie dzisiejszym dniem. Spróbuj chociaż! Trzymaj sie

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zycze duzo sily i wiary w to ze tata wygra z tą chorobą..

iv09mg7yklmn388j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 czerwca 2018, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My już po chrzcie, ogólnie cały dzień Łukaszek był grzeczny trochę spał, ale nie dużo i moje dziecko jak jest zmęczone to niczym go nie uspokoisz, tylko wypłakać się musi i w końcu zaśnie no i tak właśnie było dzisiaj w kościele jak weszliśmy to było ok 15 minut, jadł bo wzielam butelkę, a później jak się rozdarl to na cały Kościół, ja zlana potem no masakra, ale po komunii mąż go wziął na ręce i zasnął, trochę pospal i bardzo grzeczny jest, zobaczymy jak dalej, impreza się udała wszystko zrobiłam jestem mega zmęczona jeszcze mam gości, usypiam wlasnie młodego.
    Dobrej nocy.
    Mam nadzieję że Iza mimo złych wieści jakoś daliście radę.

Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, bardzo Wam współczuję... bądźcie dobrej myśli. I zwycięstwa w walce z chorobą!

Agata, super, że impreza udana :)

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my z mezem wlasnie wrocilismy z wesela. Od 15tej mały z babcia i ciocią był :) bardzo grzeczny podobno :) mam nadzieje ze da nam sie troche przespac :D a jutro poprawiny i bierzemy go ze soba :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

xk81pfk.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza współczuję :( dużo siły dla całej rodziny.

f2wli09k0vt5rkls.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, skapitulowałam. Dałam małej smoczka. Cudowny wynalazek. Zasnęła w pare minut. Zle mi z tym i postanowiłam ze będę go jej limitować. Muszę przyznać ze działa cuda, choć dalej bije się z myślami ze jestem słaba i przegrałam i ze jestem zła matka bo wole mieć spokój

nqtko7eswtot5kmm.png
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tęskniąca wrote:
    Dziewczyny, skapitulowałam. Dałam małej smoczka. Cudowny wynalazek. Zasnęła w pare minut. Zle mi z tym i postanowiłam ze będę go jej limitować. Muszę przyznać ze działa cuda, choć dalej bije się z myślami ze jestem słaba i przegrałam i ze jestem zła matka bo wole mieć spokój
    Po co robic sobie wyrzuty.. ;)
    My jako dzieci tez mielismy smoczki.. po coś he wymyślili:p

Tusianka lubi tę wiadomość

iv09mg7yklmn388j.png
‹‹ 596 597 598 599 600 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ